Faturasız / Faturalı Sahur 5555 gönder Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

blntsrm200

blntsrm200

Üye
Valla sizi bilmiom ama benim internette sıkıntı yok

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
düzeldi paket

burak1011

Üye
Paket gelmiyor :) doğru düzgün bir iş yapamadı Avea:)

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
bu günlük yeter

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: apex2121
Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
ARKADAŞLAR BU PAKETİ ALAMAYANLAR PARANIZA KIYIN SINIRSIZ SOSYAL PAKETİNİ ALIN İNTERNETE SINIRSIZ GİRİN SİSTEMDE BUGbeleş internet istiyenler bu y azıyı beğensin ve pm atsın SADECE KONTORLÜ OLANLAR PM ATSIN .
her yerde bunu yazarsan avea fark edlp bu acıgı kapatır sende ortada kalırsın zaten sikayet ettim bunu kapatırlar yakında

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
AVEA KAPATIRMI 1YILDIR KAPANMADI ZATEN ÖZELDEN SÖYLÜYORUM AÇIK YAZMIYORUM Kİ KAPATAMAZ BU ARADA İSTEDİĞİN KADAR SÖYLEE SANKİ BİLMİYORLAR

Son düzenleme:
mürteza16

mürteza16

Üye
her yerde bunu yazarsan avea fark edlp bu acıgı kapatır sende ortada kalırsın zaten sikayet ettim bunu kapatırlar yakında
Yav hehe. Git biraz daha şikayet et. Aveanın bildiğini saklamaya gerek yok. Bi sen aveanın bildiğini bilmiyorsun.

• Beğen
Tepkiler: okanbiz
Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Yav hehe. Git biraz daha şikayet et. Aveanın bildiğini saklamaya gerek yok. Bi sen aveanın bildiğini bilmiyorsun.
murtaza avea bilse zaten suan sistemde bu paket dogru calısırdı
ha aveanın bi cok acıgı var hatta bakiye veya paket bile olmadan tüm cihazda normal net kullanılır aveanın haberi olsa zaten bunlarıda kapatırdı

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
ha aveanın bi cok acıgı var hatta bakiye veya paket bile olmadan tüm cihazda normal net kullanılır aveanın haberi olsa zaten bunlarıda kapatırdı
haberi var yanlış biliyorsun .Çalışanları bayan teknolojiden anlayan adamları yok 2013 den beri kullanıyorum bu gidişle 2015 hatta 2016 yı da görürüm :bann:

• Beğen
Tepkiler: calypso16
mürteza16

mürteza16

Üye
Öncelikle İsmim Mürteza. Ayrıca bunu avea biliyor. Git bayiide çalışanlara sor!!!

ByKatre

ByKatre

Üye
@mürteza16 nasıl oluyo bu pm atsana ;)

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

burak1011

Üye
Bana da bilgi verin lütfen:)

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
mürtaza kardeş hekese bilgi verme sonra şikayet etcem falan filan yapıyorlar araştrsınlar biraz

• Beğen
Tepkiler: calypso16
Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
haberi var yanlış biliyorsun .Çalışanları bayan teknolojiden anlayan adamları yok 2013 den beri kullanıyorum bu gidişle 2015 hatta 2016 yı da görürüm :bann:
haberi yok haberi olsa fraud 2dk da kapattırır illegal hatları ve acıkları

• Beğen
Tepkiler: jonezz
okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
haberi yok haberi olsa fraud 2dk da kapattırır illegal hatları ve acıkları
haberi var bazların değişmesi lazım masraflı olduğu için yapmıyolar yeni yazılım lazım uzmanları yok neyse bizi ilgilendirmez biz kaymağını yiyelim

ByKatre

ByKatre

Üye
haberi var bazların değişmesi lazım masraflı olduğu için yapmıyolar yeni yazılım lazım uzmanları yok neyse bizi ilgilendirmez biz kaymağını yiyelim
yazsanda biz de yapsak :D

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
herkese iyi sahurlar

• Beğen
Tepkiler: ByKatre

Üst Alt