Faturasız / Faturalı Sahur 5555 gönder Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
İnanmayın Vodafone'un 10 Gün Ücretsiz Laflarına Ben Vodafone'lu İken Hava Durumu Aboneliği Yaptım 10 Gün Bedava Kullandım Ama Sonrası 9.6TL Olarak Ücretlenecekmiş Turkcell Bu Servisi Tamamen Bedava Veriyo :)
Eeee Beleş Olunca Sapıtıyoz :)
Zaten akıllı telefonlar oldukca hava durumuna para verılmez

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
:hmmm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Davut420042

Davut420042

Üye

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Evet

danismaz61

Üye
Söylediğin doğru evet ama bu sadece AVEAya özgü bir olay değil ki tüm hatlarda aynı sorun var birazda şans işi bence dediğim gibi üç hattıda aktif olarak kullanıyorum bir çok gittiğim yerde turkcellin çekmediği AVEA ve Vodafonenin çektiği veya tam tersi durumlara şahit oldum dediğim gibi biraz şansa bağlı bir durum. Ayrıca turkcell yine kazık politikasını uygulayarak diğer hatların verdiği normal en yüksek hızı Turbo internet adı altında daha yüksek fiyatlara kullanıcılara sunuyor diğer internet paketlerinde üst limit 7.2mb hız veriyor yani ne kadar iyi çekerse çeksin normal bir internet paketi kullanıyorsan 7.2mb üstüne çıkmıyor

Davut420042

Davut420042

Üye
Vodafone'dan Ramazan Kampanyası Geliş : Ama Sevinmeyin Hediye Değil Sen Harcayacan O Sana Verecek! Ezik Vodafone !

mürteza16

mürteza16

Üye
Vodafone'dan Ramazan Kampanyası Geliş : Ama Sevinmeyin Hediye Değil Sen Harcayacan O Sana Verecek! Ezik Vodafone !
Hiç değilse ecnebi değil.

Davut420042

Davut420042

Üye
Ben 3 Operatörü de Kullandım! Köyde Yaşıyorum Ve AVEA Alıcısı Resmen Dibimde Ama AVEA Bir Türlü Çekmiyor! Çekiyo Ama Full Olamıyor Ve Bu da İnterneti Etkiliyor! Vodafone Burada Turkcell'in Alt Yapısını Kullanıyor Ama Vodafone'da İyi Çekemiyor! AVEA Ve Vodafone'da İnternetten Video İzlenmiyorken Turkcell Çoook Rahat İzletiyor! Ve Bi De Turkcell'i Düşünün Adam Veri Listesinde 2-3. Sırada Siz Milyonlarca TL Vergi Ödeseydiniz Hala Paketleri Ucuza mı Verirdiniz

Kime Sorsan Turkcell'i Eleştirir Ama O Eleştirenler Turkcell Kullanır Neden? Operatör Değiştirmek Parayla Değil ki İşte Aslında Turkcell'den Memnunlar Ama Söylemiyolar! + AVEA ve VODAFONE Parayı Çok Seviyolar Yanlışlıkla Aldığınız Paketi Alıp TL'nizi İade Etmiyolar Ama Turkcell Hemen İşleminizi Gerçekleştirip Sizi Madur Duruma Düşürmüyo

35 Milyon Abonesi Var Turkcell'in Yani Bir DEV! Kaliteli Hizmet Veriyo

AVEA Ve VODAFONE'un Facebook Sayfalarında Paylaştıkları Gönderilere İlgi Gösteren Yok Hep Şikayet Ama Turkcell'den Şikayet Yok!

İyi Forumlar!!

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell in face sayfasinda şikayet yok çünkù adamlar elestiri kabul etmiyo direk siliyor ve duvara sikayet yazani engelliyor 24 mayısta deprem olmustu 3 operatorde istanbul un %60ında iletisim sağlamadı .internet arama falan yapılamadi.O Gun turkcell avea ve vodafone yi sikayet faceden .TURKCELL direk elestırileri sildi duvara yazı yazılmasını engelledi

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
mürteza16

mürteza16

Üye
Hep turkcelli desteklemişsin fakat çoğunu yanlış anlamışsın.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Okanbiz haklı bende hiç gormuyorum

Davut420042

Davut420042

Üye
Turkcell in face sayfasinda şikayet yok çünkù adamlar elestiri kabul etmiyo direk siliyor ve duvara sikayet yazani engelliyor 24 mayısta deprem olmustu 3 operatorde istanbul un %60ında iletisim sağlamadı .internet arama falan yapılamadi.O Gun turkcell avea ve vodafone yi sikayet faceden .TURKCELL direk elestırileri sildi duvara yazı yazılmasını engelledi
Ya Vodafone Ne Demeli Çekmiyosun Vodafone Diye Yorum Yazdım 2 Saate Kalmadı Engellediler

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar avea sahur kampanyasında hızınız nekadar

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Ben 3 Operatörü de Kullandım! Köyde Yaşıyorum Ve AVEA Alıcısı Resmen Dibimde Ama AVEA Bir Türlü Çekmiyor! Çekiyo Ama fu ll Olamıyor Ve Bu da İnterneti Etkiliyor! Vodafone Burada Turkcell'in Alt Yapısını Kullanıyor Ama Vodafone'da İyi Çekemiyor! AVEA Ve Vodafone'da İnternetten Video İzlenmiyorken Turkcell Çoook Rahat İzletiyor! Ve Bi De Turkcell'i Düşünün Adam Veri Listesinde 2-3. Sırada Siz Milyonlarca TL Vergi Ödeseydiniz Hala Paketleri Ucuza mı Verirdiniz

Kime Sorsan Turkcell'i Eleştirir Ama O Eleştirenler Turkcell Kullanır Neden? Operatör Değiştirmek Parayla Değil ki İşte Aslında Turkcell'den Memnunlar Ama Söylemiyolar! AVEA ve VODAFONE Parayı Çok Seviyolar Yanlışlıkla Aldığınız Paketi Alıp TL'nizi İade Etmiyolar Ama Turkcell Hemen İşleminizi Gerçekleştirip Sizi Madur Duruma Düşürmüyo

35 Milyon Abonesi Var Turkcell'in Yani Bir DEV! Kaliteli Hizmet Veriyo

AVEA Ve VODAFONE'un Facebook Sayfalarında Paylaştıkları Gönderilere İlgi Gösteren Yok Hep Şikayet Ama Turkcell'den Şikayet Yok!

İyi Forumlar!!
avea baz istasyonu dibimde demişsin tam altındaysan cekmez 5 10m ilerisindeysen ceker ama video acmıyo demen biraz kuşkulandırdı bizi bi camur kampanyası var gibi
vodafone , turkcell bazını kullanıyo ama cakmiyo demişsin aynı bazımı kullanıyor aynı baz direginimi?
Aynı birebir bazsa turkcell ne cekerse vodafonede aynı derecede ceker
aynı direkse turkcell bi tık önde ceker (anten sayısı en fazla turkcellde)
turkcelli öve öve bitirememişsin ama aklıma taakılan su var yanlışlıkla bi insan nasıl mesaj atıp istemediği paketi alır sonrada iade ister ?
Şimdi senin aklındaki soruyuda cevaplayım
avea sr5 kullanıyor bunda paket iadesi yok
vodafone sr7 kullanıyor bundada iade yok
turkcell sr13 kullanıyor 3 program var ve her istedigin yapılıyor hız kısıtlaması dahi kalkıyor

• Beğen
Tepkiler: mürteza16
calypso16

calypso16

Üye
Sorunlu bu kampanya benim 2den sonra girdigim halde kendi internet paketimden gidiyor.müşteri hizmetlerini aradığımda internete girmemişsiniz 2den sonra diyor.

blntsrm200

blntsrm200

Üye
Sorunlu bu kampanya benim 2den sonra girdigim halde kendi internet paketimden gidiyor.müşteri hizmetlerini aradığımda internete girmemişsiniz 2den sonra diyor.
Kardes sen 2 ye kadar kendi internetinle nete giriyorsan kapatmadan direk diger pakete geçmez diye tahmin ediyorum bence bunu dene çünkü etkin baglantı senin nete baglı durumda olur sanırsam. Baglantıyı kapatıp açman lazım o zaman sahur paketine geçer.

calypso16

calypso16

Üye
Dün aksam tekrar denedim internet baglantisi hic kesilmedi.kendiliğinden sahur paketine geçti.var bi dengesizlik

okanbiz

okanbiz

Üye
    Konu Sahibi
pakette sıkıntı var :bann:

burak1011

Üye
Valla gayet güzel giriyordum son 2 gecedir hız berbat ne oluyor hiç anlamadım

Üst Alt