Bedava paket değil. 30 tl'lik paketi söylüyorlar.vodafone imana mı geldi? Yoksa
sen işi büyütmüşünAvea 500MB Turkcell 2GB İkisinide Aynı Anda KullandımBeleş İnterneti Özlemişim Beee
![]()

aynen bende oyle yapiyorumhem turkcell hem avea nin sahur paketıni kullanıyorumsen işi büyütmüşün![]()
kafir (hıristiyan.)hattı oduğundan vermez kaidelerine ters o anca paskalya bayramında yeniyılda 1 ocakta falan veriri hdiyeyiVodafon sahur paketı verse sankı ıflas eder
Eeee Beleş Olunca Sapıtıyozsen işi büyütmüşün![]()

İnanmayın Vodafone'un 10 Gün Ücretsiz Laflarına Ben Vodafone'lu İken Hava Durumu Aboneliği Yaptım 10 Gün Bedava Kullandım Ama Sonrası 9.6TL Olarak Ücretlenecekmiş Turkcell Bu Servisi Tamamen Bedava Veriyo
Eeee Beleş Olunca Sapıtıyoz![]()

Normalde İstanbulda yaşıyorum hiç bir zaman çekmediğine şahit olmadım AVEA çekmiyor diyenlerin hepsi önyargılı konuşuyor bence çünkü tanıdığım bir çok turkcellli arkadaşım paketime imrenmesine rağmen yok turkcell çok iyi çekiyor yok turkcell kalitesi var laflarıyla kendini avutuyor şu an bu testi Zonguldak Ereğliden yani bir ilçeden yapıyorum burada bile internet hızı çok iyi hiç bir zaman pişman olmadım AVEAya geçtiğim için hem kalitesinden hemde fiyatından çok memnunum. Ayrıca 3 hattı da aktif olarak kullanıyorum yani bilmeden konuşmuyorum diğerlerinden aşağı kalır bir yanı yok AVEAnın[/QUOT
E]
haklısın evet istanbul da sıkıntı yok şehir merkezlerinde de sıkıntı yok full çekiyo ama köy yada kasaba da oturoyosan çekmesi için tepelere çıkman lazım .Şehir merkezindeysen avea 10 numara hem de ucuz ama kasabadaysan turkcell e kazıklanacaksın çekmesi için
AKTİF OLAN BAGLANTI KAPATILMAZSA (KONTOR DE YOKSA) girebilırsiniz .aklıni kullanan internete para vermez.Kardeşler şöyle bişey denedim olumlu sonuç aldım internete sahurda girdim interneti açık bıraktım saat 8:46 hala giriyorumböyle bişey deneyen varmı ?