Symbianize
Üye
bu yıl zararlarını kar a çevirmesse, eski popülerliğine geri gelmezse nokia satılcakmış. Bende bugünden sonra nokia telefon kullanmıyorum. giderim samsung , htc android alırım daha iyi böyle bozuk bir symbian işletim sistemini napayım. umarım şirket batar. nokia bir daha gün yüzü göremez.
Açık konuşmak istiyorum ki Nokia'nın Son zamanlarda 5800'a karşı takındığı durum Beni En Sevdiğim Telefon Üreticisi Nokia'dan Nefret ettirdi. Gerçekten adam akıllı bir güncelleme bile olmadı neredeyse. Tabi ilk hali ile v60 da ki hali arasında baya bir fark var ama yinede kısıtlı güncelleştirmeler yayınlıyorlar. Böyle giderde 5800 için adam akıllı bir şey yapılmazsa gerçekten benim gözümde ne kadar sevsem de Nokia bitmiştir. Büyük konuşmak istemem ama Bir daha öldürseler almam Nokia.
Ancak bir umut dahi olsa bu mesajı gönderelim hatta Türkiye ile sınırlı kalmayıp yabancı veya Türkçe forumlarda konular açalım birlik olup kalabalık bir ortama kavuşursak artık bu güncelleştirmeyi yayınlamazlarsa salaklık ederler...
Ayrıca; göndereceğimiz mesaj genel anlamda aynı içeriği içeriyor olsun tabi biraz kişisellik katar mesajı gönderecek olanlar...
Çok ağır olmadımı ? En çok uyguluma çeşitliliği yine symbianda. Android'i bilmiyorum ama blackberry ve samsungu saymıyrum bile.. Şimdi lumia serisi çıktı işler hep WP7 üzerine kayacak s60v5 unutulacak
Yine en iyisi bence 3310 kullanmak..
Bu konuda haksızın bence.Symbian'a da 1.2 Ghz çift çekirdek tak bak bakalım n'oluyor.Symbian 680 Mhz işlemciyle hala rekabet edebiliyor.Nokia'da hala düşük donanım koyuyor telefonlara.Android, symbian'ı ezer geçer.
kardeş atarlanmışsın ama bi zahmet yani kaç senenin telefonu.. biraz daha zorlasan 6630a falan belle diceksin yani..
doğru söylüyorsun tak 701e 1.2 çift çekirdek işlemci gör bakalım android mi symbian mı ? symbian düşük özellikli telefonlarda sorunsuz çalışırken androidin en iyi telefonda bile bir sorunu var. ama nokiadan bir cacık olmaz ben htc alırım bundan sonraBu konuda haksızın bence.Symbian'a da 1.2 Ghz çift çekirdek tak bak bakalım n'oluyor.Symbian 680 Mhz işlemciyle hala rekabet edebiliyor.Nokia'da hala düşük donanım koyuyor telefonlara.
abi deme öyle yav desire s'i biraz kurcaladım resmen hayran kaldım sensation'u da incelemeyi düşünüyorumHtc den salatalık olmaz
nokia nın tek yapabildiği pazarlama. başka bildiği bir şey yok. 4 yıldır telefona destek veriyormuş. ya arkadaş benim elimdeki telefon çıkalı 1 yıl oldu ne 4 yılı. 1 yıl içinde atılacak bir şey mi ki. daha nokia kendi geliştirdiği versionları bilmiyor. bu kadar basit bir firma görmedim ben. nokia çok iyi telefon değil ki diyorsun 680 le rekabet ediyor. en ezik kalan yine nokia oluyor bi testlere bak istersen. Noldu daha düne kadar symbian ı bırakmıcaz asla , o bizim işletim sistemimiz derken bi anda her şeyi wp 7 ye kaydırdılar ve piyasada ki soruları onlar üzerinden cevaplıyorlar.Bu konuda haksızın bence.Symbian'a da 1.2 Ghz çift çekirdek tak bak bakalım n'oluyor.Symbian 680 Mhz işlemciyle hala rekabet edebiliyor.Nokia'da hala düşük donanım koyuyor telefonlara.
nokia getirsin bakalım 3D foto. daha telefonlarının çoğunda flash yok.Htc den salatalık olmaz
nokia nın tek yapabildiği pazarlama. başka bildiği bir şey yok. 4 yıldır telefona destek veriyormuş. ya arkadaş benim elimdeki telefon çıkalı 1 yıl oldu ne 4 yılı. 1 yıl içinde atılacak bir şey mi ki. daha nokia kendi geliştirdiği versionları bilmiyor. bu kadar basit bir firma görmedim ben. nokia çok iyi telefon değil ki diyorsun 680 le rekabet ediyor. en ezik kalan yine nokia oluyor bi testlere bak istersen. Noldu daha düne kadar symbian ı bırakmıcaz asla , o bizim işletim sistemimiz derken bi anda her şeyi wp 7 ye kaydırdılar ve piyasada ki soruları onlar üzerinden cevaplıyorlar.
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-yazilim-destek/s-3-5800-a-port-edildigine-dair-birkac-bilgi-555862.htmlo "andıyoyit andıyoyit" dediğiniz telefonlar 1 yıl olmadan destek kesiliyor güncelleme falan gelmiyor. Nokia ise 4 yıllık telefona hala güncelleme getiriyor. Ama burada adamlar kalkmış hala durumdan şikayet ediyor. El insaf yahu, s60v5 kullanan daha fazla imiş o yüzden gelmeliymiş. Birincisi adam yeni telefonlarını hangi bahane ile satacak? İkincisi ise bu telefon symbian^3'ü dahi kaldıramaz iken belle'yi nasıl kaldıracak? Mantık efendim. Lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?