S60v5 de vodafone cepneti hızlandırmak için kendi yöntemlerim

Sponsorlu Bağlantılar

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 de vodafone cepneti hızlandırmak için kendi yöntemlerim
sadece sıze yardım olsun dıye açıyorum bu konuyu.
bunlar sadece kendi yontemlerım.
1- telefonunzda arkada çalışır durumda program bırakmayın hatta ramblowla clean up yapın.
2-telefonunzn ayarlardan şebekeye girin. buyuk ıhtımalle çift modda olanı umts yapın. ama netten çıktıktan sonra tekrar çift moda alın bence.(3g ile bağlanıyorsanız yapn bunu yoksa çekmez telefon:ehe)
3-net book yada note book kullanıyorsanız cihazın altını açık tutmaya bakın yada ara ara havaya kaldırın ki soğusun.
4-telefonunuzn ustunu etrafını açık tutun ki sinyal gücü zayıflamasın.
5- hergün 2-3günde bir işlem kaydını silin.(bu telefonuda yavaşlatır)
6- bılgısayarınızda da sımge durumunda çalışan gereksız programları kapatın.kaspersky kullanıyorsanız

bıldığınız gıbı o kasar. ben kapatıyorum. bılmediğim sıtelere gırerken açarım ama geri.
bunlar kendi yontemlerım sonuçta vodafonenın verdiği belli bi hız var ama bu yontemlerle cihazları hızlandırarak daha hızlı olabılırsınız. ben c5-03te denıyorum yeterınce hızlı. ve bunlar kesın işe yarıyacak diye birşey yok ole aham şaham bi hızda olmayabılır.ben sadece yardım etmek istedım.tesekkur yazısında bulunanlara ben şimdiden teşekkur ederim.

NOT: DENEYEN ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ BEKLERIM.

Sizinde Bildiğiniz Yöntemler Varsa Buraya Eklerim.

Dns Adresi De Vermeyin Oda Yavaşlatır...

• Beğen
Tepkiler: İSTİHBARATÇI, thecan08, Mertolozzi ve 3 diğerleri

artos1

Üye
arkadaş verdiğin bilgiler için teşekkürler.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Dns Adresi De Vermeyin Oda Yavaşlatır...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
3g 2g fark yapmıyor internet hızı 96kbps olunca ikisi de aynı hızı veriyor denedim de konuşuyorum.
Üstelik ben hiç vodafone'un verdiği hızın üstüne çıkamadım.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Güzel bilgiler kardeşim. 3G çift modda uçuyor benim telefon vallaha :D Ama çok şarj yediği için açmaya tırsıyorum:D Acil bi işim yoksa gerek kalmıyo zaten:D Bunuda telefonu modem olarak kullanıp girdim öyle yazıyorum :D

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
3g 2g fark yapmıyor internet hızı 96kbps olunca ikisi de aynı hızı veriyor denedim de konuşuyorum.
Üstelik ben hiç vodafone'un verdiği hızın üstüne çıkamadım.
bak kardeşim açıklamamı dıkkatlı okuduysan burdakı anlatım cepnet hızını değil cihazın hızını arttırarak daha rahat sayfalarda gezmek. bi düşün bakalım virüslü düşük ramli işlemcisi düşük bi bilgisayarmı bi siteyı daha hızlı açar.temız yuksek ramlı 4 çekırdeklı bi bilgisayarmı? ben buna yardım etmek ıstıyorum. cihazı hızlandırmak amaç ok? ayrıca 3g 2g gayet farkedıo. eskı telefonumda 90kb/s ıle bağlanıyorken.şimdi 460kb/s ıle bağlanıyorum. farkedıomuymus?

Güzel bilgiler kardeşim. 3G çift modda uçuyor benim telefon vallaha :D Ama çok şarj yediği için açmaya tırsıyorum:D Acil bi işim yoksa gerek kalmıyo zaten:D Bunuda telefonu modem olarak kullanıp girdim öyle yazıyorum :D
ben hep bu yontemle netteyım zaten normal netım yokki :d: ayrıca benm hep çift modda yada umtsde farketmiyo. tel hep bılgısayara bağlı olduğu için şarzı bitmiyor.bilgisayardan şarz oluyor benım telefon :)

• Beğen
Tepkiler: durogesic_100
_reflex_

_reflex_

Üye
:) ben de cep net kullanıyorum. ama gayet de hızlı geliyo bana. hatta vınn a kafa tutacam nerdeyse :) cfw de daha bi hızlandı nette gezmek. ama download hızı tırt :) bekle allah bekle. o yüzden direk cebe download ediyorum:islik

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
:) ben de cep net kullanıyorum. ama gayet de hızlı geliyo bana. hatta vınn a kafa tutacam nerdeyse :) cfw de daha bi hızlandı nette gezmek. ama download hızı tırt :) bekle allah bekle. o yüzden direk cebe download ediyorum:islik

Benimki de cepten girince hızlı oluyo, dosya indirirken 100 kb ile indiriyor (o da bazen) :)

JayJayyy

Üye
bağlantı hızın zayıfsa isterse 1gb ram şebeke 5g olsun

• Beğen
Tepkiler: mehmetveysel
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
cepten hızlı ya bendede oyle :d:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
değişiyor ya :hmmm:d:

SilentOne

SilentOne

Üye
kafasına göre takılıyor

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
sebeke baglantisina gorede degisiyor hacilar.

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
wifi hızlandırmak yokmuu :D

Üst Alt