'Patron
Üye
S60v5 de vodafone cepneti hızlandırmak için kendi yöntemlerim
sadece sıze yardım olsun dıye açıyorum bu konuyu.
bunlar sadece kendi yontemlerım.
1- telefonunzda arkada çalışır durumda program bırakmayın hatta ramblowla clean up yapın.
2-telefonunzn ayarlardan şebekeye girin. buyuk ıhtımalle çift modda olanı umts yapın. ama netten çıktıktan sonra tekrar çift moda alın bence.(3g ile bağlanıyorsanız yapn bunu yoksa çekmez telefon
)
3-net book yada note book kullanıyorsanız cihazın altını açık tutmaya bakın yada ara ara havaya kaldırın ki soğusun.
4-telefonunuzn ustunu etrafını açık tutun ki sinyal gücü zayıflamasın.
5- hergün 2-3günde bir işlem kaydını silin.(bu telefonuda yavaşlatır)
6- bılgısayarınızda da sımge durumunda çalışan gereksız programları kapatın.kaspersky kullanıyorsanız
bıldığınız gıbı o kasar. ben kapatıyorum. bılmediğim sıtelere gırerken açarım ama geri.
bunlar kendi yontemlerım sonuçta vodafonenın verdiği belli bi hız var ama bu yontemlerle cihazları hızlandırarak daha hızlı olabılırsınız. ben c5-03te denıyorum yeterınce hızlı. ve bunlar kesın işe yarıyacak diye birşey yok ole aham şaham bi hızda olmayabılır.ben sadece yardım etmek istedım.tesekkur yazısında bulunanlara ben şimdiden teşekkur ederim.
NOT: DENEYEN ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ BEKLERIM.
Sizinde Bildiğiniz Yöntemler Varsa Buraya Eklerim.
bunlar sadece kendi yontemlerım.
1- telefonunzda arkada çalışır durumda program bırakmayın hatta ramblowla clean up yapın.
2-telefonunzn ayarlardan şebekeye girin. buyuk ıhtımalle çift modda olanı umts yapın. ama netten çıktıktan sonra tekrar çift moda alın bence.(3g ile bağlanıyorsanız yapn bunu yoksa çekmez telefon
)3-net book yada note book kullanıyorsanız cihazın altını açık tutmaya bakın yada ara ara havaya kaldırın ki soğusun.
4-telefonunuzn ustunu etrafını açık tutun ki sinyal gücü zayıflamasın.
5- hergün 2-3günde bir işlem kaydını silin.(bu telefonuda yavaşlatır)
6- bılgısayarınızda da sımge durumunda çalışan gereksız programları kapatın.kaspersky kullanıyorsanız
bıldığınız gıbı o kasar. ben kapatıyorum. bılmediğim sıtelere gırerken açarım ama geri.
bunlar kendi yontemlerım sonuçta vodafonenın verdiği belli bi hız var ama bu yontemlerle cihazları hızlandırarak daha hızlı olabılırsınız. ben c5-03te denıyorum yeterınce hızlı. ve bunlar kesın işe yarıyacak diye birşey yok ole aham şaham bi hızda olmayabılır.ben sadece yardım etmek istedım.tesekkur yazısında bulunanlara ben şimdiden teşekkur ederim.
NOT: DENEYEN ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ BEKLERIM.
Sizinde Bildiğiniz Yöntemler Varsa Buraya Eklerim.
Dns Adresi De Vermeyin Oda Yavaşlatır...
Ama çok şarj yediği için açmaya tırsıyorum
ayrıca benm hep çift modda yada umtsde farketmiyo. tel hep bılgısayara bağlı olduğu için şarzı bitmiyor.bilgisayardan şarz oluyor benım telefon