Mah değerleri gittikçe düşerse şaşırmayın mı demek istiyorsun? Ne kadar gelişsede mAh önemli.S6'nın bataryası G4'den daha iyi gidiyor. Batarya gücünün düşük olması şarjının az gideceği anlamına gelmiyor. Yeni Exynos çipseti bu konuda epey başarılı.
iPhone 5'ten belli oluyor uyumun önemli olduğu(!)Mah önemli değil uyum önemli
Telefon değil mi? Ayrıca al sana uyum iOS.Android konusuna niye iosu karıştırıyorsun!!
Evet aynen öyle. Yakında batarya teknolojisinde de gelişmeler olur ve mAh değeri önemsiz olacaktır.Mah değerleri gittikçe düşerse şaşırmayın mı demek istiyorsun? Ne kadar gelişsede mAh önemli.
Powerbank taşıyor olmak o telefonun şarjının az gittiğini mi gösterir Gözünü seveyim biraz düşün aklını Çalıştır. Powerbank bi yerde şarjın az sa bulunduğun ortam da priz de yok sa takar Şarj edersin yada telefonu nu akşamdan şarja takmayı unutup bi yerde mağdur olmamak içindir tek iPhone kullanıcılarına mahsus değildir bu ben iPhone 5 ile 6-7 saati çok rahat alıyorum ve şuana kadar da powerbank taşıyan iPhone kullanıcısı görmedim bulmuş sunuz biyerden powerbank lafını her iPhone kullanana diyorsunuz diyelim sen powerbank aldın iPhone kullanıcısı mı oldun demek olucak? Lütfen her işinize iosu alet etmeyin fan boy da Değilim bu arada.iPhone 5 6 saat aralıksız kullanım alacak? O zaman iPhone 6 öncesi kullanıcıları neden powerbank kullanıyor gerek yok böyle masraflara.
Telefon değil mi? Ayrıca al sana uyum iOS.
5s i bilmem ama ip5 te öyle hızlı bitme olayı yok kuzenimde 5s var ama o Kadar'da kötü değil di şarj ve Android konusunda iOS un işi olamazBen iPhone 6 Plus kullanıyorum ihtiyaç duymuyorum powerbank'e. Çoğu tanıdığım gördüğümde 5s var ve hepsinde de powerbank var. Ayrıca şarjın çabuk bittiği ortak karar 5s'te. iOS'i istedğim yerde örneklerim size ne.
Konunun adı G4 vs S6 ama?Telefon telefondur yazılımla donanım en uyumlu iOS'te var düşük mAhlı 5 veya 5s en uyumlu mobil işletim sistemi iOS. Bunu kast ettiğimi anlamayacak kadar düşünme üşencegi arkadaş daha yukarıda alıntıladım kendisini.
Ayrıca o korkak konuşmacıda bilsin burası cep genel![]()