Karşılaştırma S6 vs G4 Hangisinin Bataryası Daha İyi

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
S6 yı güç tasarrufunda kullanmazsan sömürür.. Güç modunada alınca discovery den farksız oluyor

güç tasarrufuna almadanda gayet iyi kullanılıyor, sanırım s6 cihazın olmadığı için rahatça istediğini yazabiliyorsun cihaz hakkında.
bende g4 için birşeyler yazayım nasılsa bende yok :D
g4 performans olarak s6 nın yanındandan gecemez, pili ise güç tasarrufuna almazsan günde 3 kere şarja takarsın çok kötü bir cihaz tavsiye etmem.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar, byAndroid ve hikmet366

hikmet366

hikmet366

Üye
güç tasarrufuna almadanda gayet iyi kullanılıyor, sanırım s6 cihazın olmadığı için rahatça istediğini yazabiliyorsun cihaz hakkında.
bende g4 için birşeyler yazayım nasılsa bende yok :D
g4 performans olarak s6 nın yanındandan gecemez, pili ise güç tasarrufuna almazsan günde 3 kere şarja takarsın çok kötü bir cihaz tavsiye etmem.
:ehe: bravo

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Luck Star

Luck Star

Üye
Ikisinin de sarji bi halta yaramaz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
rodinatr

rodinatr

Üye
Sallayın g4 e ben inadına g4 alıcam standda s6 ya dokunduktan sonra fikirlerim değişti fena ısınmıştı g4 de belli olmuyodu. Youtubedeki testlerdede g4 bariz üstün. S6 ram ı bilinçsiz ayarsız harcıyor en iyi donanım uyumu şuan g4 de şuan günümüzde günü kurtaran telefonlar arasında g4 akıllı telefon sonuçta 3310 batarya performansı beklenemez. Herkes günün sonunda yatarken telefonları şarja takıyor sorun gün içinde takmamak ve bu konuda g4 gayet yeterli seviyede..

byAndroid

byAndroid

Üye
Isınma konusuna farklı bir yaklaşım daha yapıcam. Bende 9.8 mm telefon yapsam ısıyı hissettirmez heralde :D arada 2 mm var beeaa

rodinatr

rodinatr

Üye
Valla kimse g4 ü eline aldıktan sonra aa bu çok kalın diyemez gayet ele oturan bi telefon s6 dümdüz valla ben şahsen g4 ü ekranı büyük olmasına rağmen tek elde daha rahat kullandım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G4 oval tasarima sahip.Keskin hatli bir model degil 11mm olsa dahi rahat kullanilir ve görüntüden taviz vermez.Arada tasarim anlayisi var 6 mm oval bir telefon ele zaten oturmaz bi anlami yok ince olmasinin.
%76 nin üzerinde cerceve degerlerine cikan bir marka icin 6 mm telefon üretmek zor olmasa gerek.Konuya dönersek G4 ün batarya performansini daha iyi oldugunu iki cihazi da kullanlardan okuduk duyduk izledik.Akim degeri kas gücü gibidir 3.000 mAh ve 2.550?
S6 nin batarya performansi iyi olsa Samsung batarya gelistirmeye atilmazdi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ne alakasi var konuyu nerden nereye cektiniz . benim agzimdan cikti mi kalin veya ele oturmuyo dedim mi? Demedim. Maxicep forumunda kullananlar Ss atti ve pil konusunda s6 daha iyidir .

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ele oturmuyor dedin mi dedik.1 cm 5.5 inc G4 daha rahat kullanilabiliyosa bir dusunmek gerek neye yaradi 6 mm incelik?
Evet S6 nedense sadece bu forumda sorunsuz.G4 kullananlar bataryadan memnun bitti.S6 kullananlar kendi derdine yansin memnunlarsa ne ala.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
byAndroid

byAndroid

Üye
Ben isinmadan girdim hala tek elle kullanimdan bahsediyorsun boyle devam et

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Isinmayla alakasi yok kalinligin zira elle hissettigin sicakligin buyuk kismi batarya isisi yüzeysel yorumlar yapma her konuyu uzatip seviyeyi dusuruyorsun siz boyle devam edin evet S6 daha iyi bataryada.

Emre

Üye
G4 1.5 günü rahat çıkarır

byAndroid

byAndroid

Üye
hayır illa bunu attırcaksınız . sen bi cihazın ısısını 1 cm de mi daha çok hissdersin 7 mm demi?

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O rakamlara güvenilse senden baska ekleyenler de olurdu merak etme.
Burda kullanip iyi oldugunu soyleyenler var sor bakalim onlara bu denli mi iyiymis batarya?
Yarim yamalak fizik bilginle ısıdan dem vurma her konuda duyma bilvin var ama cark ediyosun hep uzatma kalinlikla ilgisi yok bu isin ısınan islemci zaten nano boyutlarda.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben kişisel görüşüm flex tasarımı sevmiyorum. Telefonun kalın olması en nefret ettiğim unsur. Belki bunun önceki telefonumun 9mm olmasından kaynaklı olabilir. iPhone 6'larda özellikle incelik en ön planda ve ben elime aldığımda ince telefon olması hoşuma gidiyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Benden başka bilen yok demek ki. Takip edende yok. Phonearene gibi bir teknoloji sayfası yalan söylüyor sen doğru söylüyorsun. Tamam kendi bildiğini oku.

Polymath

Polymath

Üye
Yalniz bu flex tasarim cepte hic iyi durmaz onuyimde:) rahatsiz edebilir. Telefon cebinizde kabarik durabilir:D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ele oturmuyor dedin mi dedik.1 cm 5.5 inc G4 daha rahat kullanilabiliyosa bir dusunmek gerek neye yaradi 6 mm incelik?
Evet S6 nedense sadece bu forumda sorunsuz.G4 kullananlar bataryadan memnun bitti.S6 kullananlar kendi derdine yansin memnunlarsa ne ala.

S6 ile ne alip veremediğin var anlamadim hangi konuya girsen s6 icin birsey bulup cihazi kotuluyorsun bende yorumlarini okuyup acaba diyorum bana s6 adinda baska bir cihazmi sattilar :hmmm

rodinatr

rodinatr

Üye
G4 o kadar kıvrımlı değil cebime koyduğumda tam oturması telefonla konuşurken yüzüme tam oturması tek el kuklanım için hafif eğimli olması çok hoş. S6 yı doğru düzgün tutamıyorum bile.
Ve benim kişisel fikrim şu ki amoled ekranı hiç sevmiyorum standdaki amoledlerde led yanması var beyaz ekran açıyorum izler var başka başka. G4 tam gerçekçi renkleri veriyor elinde oyuncak gibi durmuyor ve gözü yormuyor
Ayrıca s6 yı masaya koyduğunda s4 den farkı yok insan 2,5 bin ₺ verince az gösterişli olsun istiyor ama g4 de deri kapak gerçekten dikkat çekiyor. Dün arkadaşıma aldık yarında bana alıcaz inşallah. Bu kadar devlet meselesi haline getirmeye gerek yok hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
G4 o kadar kıvrımlı değil cebime koyduğumda tam oturması telefonla konuşurken yüzüme tam oturması tek el kuklanım için hafif eğimli olması çok hoş. S6 yı doğru düzgün tutamıyorum bile.
Ve benim kişisel fikrim şu ki amoled ekranı hiç sevmiyorum standdaki amoledlerde led yanması var beyaz ekran açıyorum izler var başka başka. G4 tam gerçekçi renkleri veriyor elinde oyuncak gibi durmuyor ve gözü yormuyor
Ayrıca s6 yı masaya koyduğunda s4 den farkı yok insan 2,5 bin ₺ verince az gösterişli olsun istiyor ama g4 de deri kapak gerçekten dikkat çekiyor. Dün arkadaşıma aldık yarında bana alıcaz inşallah. Bu kadar devlet meselesi haline getirmeye gerek yok hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın

S4 ve s6 masada aynıysa birde halıda dene belki farkı farkedersin... arkasında de inek derisi yerine cam kullanmışlar yere düşürünce kırılsın diye.
Ultra mega süper özellikli cihazını alıp güzelce kullan s6 yi kotuleyip egonumu tatmin ediyorsun?