Karşılaştırma S6 vs G4 Hangisinin Bataryası Daha İyi

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sony'ler dışında yere düştüğü Hay Allah dedirtmeyecek bir firma yok. G4'te yere düştüğünde parçalanacak S6'da reelistik bakın.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Sony'ler dışında yere düştüğü Hay Allah dedirtmeyecek bir firma yok. G4'te yere düştüğünde parçalanacak S6'da reelistik bakın.
Cihazı korusun diye 160 TL ye kapak aldım ama oda baya hassas kendini korumaktan aciz gibi onuda korumak için bir kılıf almayı düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Bende test edeyim banada versinler :D

Samsunga girmen lazım. En az 2 yıllık elektronik bölüm lazım unide :D
Cihazı korusun diye 160 TL ye kapak aldım ama oda baya hassas kendini korumaktan aciz gibi onuda korumak için bir kılıf almayı düşünüyorum :D

Abi samsungun en sağlam cihazı s6. Ekranı kırık s6 görmedim daha . Cizilme falan yok ama kenarları çabuk eziliyor düşünce. Kılıfa gerek yok bence keyfini çıkart :D

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Abi samsungun en sağlam cihazı s6. Ekranı kırık s6 görmedim daha . Cizilme falan yok ama kenarları çabuk eziliyor düşünce. Kılıfa gerek yok bence keyfini çıkart :D

Sen cihazları servisten al senin yerine biz test edelim sen yorulma :ehe

Clear View aldim baya şık duruyor cihaz :)
Bundan önce Fabric View aldım o çizdi ekrani pencere kısmı olan yerde çizikler oluştu :(

0MG90

0MG90

Üye
Niye herkes kendi kullandığı telefonu savunuyor anlamıyorum. Diğer konularda da böyle yorumlar görüyorum çünkü özellikle Samsung - LG konularında.

Luck Star

Luck Star

Üye
Sen cihazları servisten al senin yerine biz test edelim sen yorulma :ehe

Clear View aldim baya şık duruyor cihaz :)
Bundan önce Fabric View aldım o çizdi ekrani pencere kısmı olan yerde çizikler oluştu :(
Hadi yaa kötü olmuş :( anlaşılmaz bence . Orjinal kılıfını ben sevmedim kenarlardan tutuyor. 10 liralık silikon yeterli bence

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung'un uyduruktan S kılıfları hiçbir halta yaramıyor. Sözde s-view "koruyucu" takılıyken omuz mesafesinden yere düşürdüm tam dik düştü biraz mesafe olmasına rağmen vuruk oluştu sözde "koruyor"
Ondan sonra bir daha kılıf almadım zaten :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Hadi yaa kötü olmuş :( anlaşılmaz bence . Orjinal kılıfını ben sevmedim kenarlardan tutuyor. 10 liralık silikon yeterli bence
Çizikler kılcal ben farketmemistim telefoncuda kırılmaz cam taktirirken adam farketti nasıl çizdin deyince kalp atislarimda hızlanma oldu önce, sonra nasılsa 2-3 yıl kullanırım diyerek kendimi sakinlestirdim :ehe
10 tl lik 2 tane kılıf var zaten :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla eskiden biliyorsun shift delete videodan sonra kotulemistim. Senle konuştuktan sonra ben hiç konuşmadım. Şuan kendi cihazim i6 ve G2 . Yani tarafsız bir şekilde diyorum bu cihaz iyi. 4 yıl gideri var. Keşke s7 geç çıksa. Bende alabilrim.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Niye herkes kendi kullandığı telefonu savunuyor anlamıyorum. Diğer konularda da böyle yorumlar görüyorum çünkü özellikle Samsung - LG konularında.
Ben kotuleyebilirim mesela ram çok kullanıyor ama benim için sorun teşkil etmiyor,
Pil beklediğim kadar iyi çıkmadı ama 1 saatte dolduğu için yada acil işim çıktı şarjım yok ama 15 dakikalık şarj ile saatlerce idare edebiliyorum :)
Başka kötü olduğunu düşündüğün noktalar varsa s6 icin yazarsan test edebilirim :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung'un sırf daha hızlı şarj olması için düşük mAh pil koyması hata bence. Ayrıca Edge ne kadar daha büyük ki 50 mAh daha fazla? Çok mantıksız.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Samsung'un sırf daha hızlı şarj olması için düşük mAh pil koyması hata bence. Ayrıca Edge ne kadar daha büyük ki 50 mAh daha fazla? Çok mantıksız.
3000 mah koysada en fazla 1 saat farkedecek o kadar büyütülecek bir sorun değil bence öylede böylede şarj yetmeyecek :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Wifi ile s6 5 saat ekran süresi aldığını farzet . G2 3000mah ile 6 - 7 saat alıyor ekranda 1080 bence ideal. Sonuçta ekran 2k .

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
5 saat alıyorsa iyiymiş G4 için 3-3.5 saat diyenleri okudum.

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla o da aynı alıyor. Ama pil 3000 onun.

byAndroid

byAndroid

Üye
Pil süresi iyiymiş full parlaklıkta dahada sarz var

Luck Star

Luck Star

Üye
2500 Mah ve 2k ekrana göre iyi diyorum ben. Aslında bana söyle 8 9 saat ekran süresi veren bir sağlam cihaz lazim ama daha uretilmedi :D

byAndroid

byAndroid

Üye
İşte o cihaza 1080 koysalar kimse pil az gidiyor demicekti ama işte 14nm lik exynos işlemci farkı