Cihazı korusun diye 160 TL ye kapak aldım ama oda baya hassas kendini korumaktan aciz gibi onuda korumak için bir kılıf almayı düşünüyorumSony'ler dışında yere düştüğü Hay Allah dedirtmeyecek bir firma yok. G4'te yere düştüğünde parçalanacak S6'da reelistik bakın.

Bende test edeyim banada versinler![]()

Cihazı korusun diye 160 TL ye kapak aldım ama oda baya hassas kendini korumaktan aciz gibi onuda korumak için bir kılıf almayı düşünüyorum![]()

Samsunga girmen lazım. En az 2 yıllık elektronik bölüm lazım unide
Abi samsungun en sağlam cihazı s6. Ekranı kırık s6 görmedim daha . Cizilme falan yok ama kenarları çabuk eziliyor düşünce. Kılıfa gerek yok bence keyfini çıkart![]()

Samsunga girmen lazım. En az 2 yıllık elektronik bölüm lazım unide
Abi samsungun en sağlam cihazı s6. Ekranı kırık s6 görmedim daha . Cizilme falan yok ama kenarları çabuk eziliyor düşünce. Kılıfa gerek yok bence keyfini çıkart![]()

Sen cihazları servisten al senin yerine biz test edelim sen yorulma![]()
valla izin verse tanidikara dagiticam test etmelik çok var sorunu bulamıyoruz 

S6 edge yi test edebilirimvalla izin verse tanidikara dagiticam test etmelik çok var sorunu bulamıyoruz
Pazartesi s6 edge ve note ege var![]()

Hadi yaa kötü olmuşSen cihazları servisten al senin yerine biz test edelim sen yorulma
Clear View aldim baya şık duruyor cihaz
Bundan önce Fabric View aldım o çizdi ekrani pencere kısmı olan yerde çizikler oluştu![]()
anlaşılmaz bence . Orjinal kılıfını ben sevmedim kenarlardan tutuyor. 10 liralık silikon yeterli benceÇizikler kılcal ben farketmemistim telefoncuda kırılmaz cam taktirirken adam farketti nasıl çizdin deyince kalp atislarimda hızlanma oldu önce, sonra nasılsa 2-3 yıl kullanırım diyerek kendimi sakinlestirdimHadi yaa kötü olmuşanlaşılmaz bence . Orjinal kılıfını ben sevmedim kenarlardan tutuyor. 10 liralık silikon yeterli bence

Ben kotuleyebilirim mesela ram çok kullanıyor ama benim için sorun teşkil etmiyor,Niye herkes kendi kullandığı telefonu savunuyor anlamıyorum. Diğer konularda da böyle yorumlar görüyorum çünkü özellikle Samsung - LG konularında.

3000 mah koysada en fazla 1 saat farkedecek o kadar büyütülecek bir sorun değil bence öylede böylede şarj yetmeyecekSamsung'un sırf daha hızlı şarj olması için düşük mAh pil koyması hata bence. Ayrıca Edge ne kadar daha büyük ki 50 mAh daha fazla? Çok mantıksız.