Karşılaştırma S6 vs G4 Hangisinin Bataryası Daha İyi

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Konu : S6 vs G4
İçerik : İOS , iPhone , Powerbank

• Beğen
Tepkiler: oguzxw ve byAndroid

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Konunun adı G4 vs S6 ama?

Korkak Konuşmacı Dedigin İnsanı Daha Tanımıyorsun Bile? İnsanlara Laf Atmadan Önce Bir Düşün.
Burası Cep Genel Ama 2 Tane Telefon Tartışılıyor Burda Her Telefon Ayrı Ayrı Konuşulmuyor.
istediğim yorumu yaparım, sana ne yapıp yapmıyacağımıda sormadım. Senin gibi fanlık yapmıyorum,çoluk çocukla uğraştırma beni. Konu senin telefonuna dokununca nasılda bağırmaya başladın.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Luck Star

Luck Star

Üye
Wifi ile 4 saat 12dk aldım. Şimdi bi daha fulledim şarjı bakalım ne yapabilecek. 3g ile şarj performansı bence çok iyi ama Wifi ile yeterli gelmedi. Güç tasarrufu modu gerçekten işe yarıyor ama cihaz yavaşlıyor. Bu arada bir şey farkettim. Amoled güneş ışığında daha iyi bir performans verir demiştim ama G2 ile fulledim ekranları birebir aynı gorunurlukte. Ekran çözünürlük ve canlılık olarak çok iyi tabii ki. Bir de kamerasını beğendim. Karanlıkta fps düşüşü olmuyor ama hafif karıncalanma oluyor.

Onun dışında lg deki kopyalanan şeylerin bir yerde saklanmasina yarayan clipboard benzeri bişe olmasını beklerdim.

Bir de uygulamayı nasıl kucultuyoruz. Yanlışlıkla yapıyorum hep bir türlü çözemedim. :(

oguzxw

oguzxw

Üye
Sürdür o zaman. Bende sürdürürüm. İster kabul ister etme. En uyumlu sistem iOS ve mAh düşük olduğunda iOS dahil,şarj süresi çok uzun gitmiyor. Kanıt mı bak iPad'in Mah değeri daha yüksek ve şarjı çok daha uzun gidiyor. Demek ki neymiş en uyumlu sistem bile olsa mAh önemli.
Benimde Demek İstediğim Bu Telefon 6-7 Saat Gidiyor Ve Hiç Te Kısa Değil Anlatabildim ? iOS En Uyumlu Sistem Ama Şarjı Az Gidiyor Diye Birşey Yok Şahsen Ben Kullanıyorum. Az Gitse Burda Seni Destekliycem. Ama Az Gitmiyor Anlatmak İstedigim Bu

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sana yeterliyse mesele değil.

Luck Star

Luck Star

Üye
Nasıl az gitmiyor ya iphone 3 ten beri kullandım 5s hariç . Hiç biri yarım günü çıkarmaz.

oguzxw

oguzxw

Üye
Nasıl az gitmiyor ya iphone 3 ten beri kullandım 5s hariç . Hiç biri yarım günü çıkarmaz.
iPhone 3 3GS 4 ve 4S De Haklı Olabilirsin Onları Kullandım Zar Zor Günü Kurtarabiliyorlar Ama 5 Bir Günü Rahatlıkla Çıkarabiliyor.
Bu kadar dar bakış açısına sahip biri görmedim . Yazmıyım diye düşünüyordum ama insan bazı konularda haksız olur kabul eder hiç birşey demem . Bu insan laftan ne anlıyor ne de başka birşeyden . Karşı tarafı eleştirmeden önce kendine bir bak neden bana bu kadar kişi yükleniyor diye . Şuan saçma sapan yorumlarla üste çıkmaya çalışan sensin . Samsungun Badalı telefonlar 1500 mah la 1 hafta giderdi sen bunları biliyor musun?? Senin mantiğin ne biliyor musun !!! ne kadar çok mahh o kadar çok gider mantığı !!!! Zenfone 6 var 3300 mah ile 5 saati zor görüyor o düşük donanıma ve kötü ekrane rağmen .... bir tarafta ascend g7 var 3000 mah ile 11 saat ekran veren ... sana ne desek boşş.... ''kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa: Cahil insana laf anlatmak da o kadar imkansızdır.
Sonunda Benim Kafadan Biri.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
Kullanmasam ok diycem de çok yanlış şuan. Ben günde çok rahat 2 3 kere şarja takiyordum cihazı 5 ten sonra G2 geçtim rahatladım.

oguzxw

oguzxw

Üye
Kullanmasam ok diycem de çok yanlış şuan. Ben günde çok rahat 2 3 kere şarja takiyordum cihazı 5 ten sonra G2 geçtim rahatladım.
Kullanıma Göre Değişebilir Şahsen Bana Yetiyor Ve Çok Rahat 6-7 Saat Alabiliyorum.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Iphonelarda batarya var mi ki ya kimi görsem ya powerbank ya kilif ya da priz dibinde.
Iphone 6+ harci digerlerinin sarjdayken sarji bitiyor.Bizim bi sef var adam sahaya cikamiyo 5Si ayri kilifi ayri sarj etmekten adami baska birime süreceklerdi siz telefonu nasil kullaniyosunuz da 6-7 saat birak sarjin dayanmasini ekran süresi aliyosunuz bir de.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star ve B.A.R.O.N
Luck Star

Luck Star

Üye
İphone 6+ harici şarj dayanmaz 1 gün imkansız. 6 var bende Şuan 1 gün dayanıyor ama ilerde o da mefta olur.

Bu arada konuyu değişelim amacından saptı iyice :D

S6 Wifi ile deneyemedim şarjı bu sefer yine disardayim 3g Full parlaklık bakalım ne sonuç vercek.

2 de foto atıyım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
HDR açık HDR kapalı mı çekimler?

byAndroid

byAndroid

Üye
En düşük parlaklık yetmiyor mu sana napıyon %100 parlaklığı :D

Luck Star

Luck Star

Üye