istediğim yorumu yaparım, sana ne yapıp yapmıyacağımıda sormadım. Senin gibi fanlık yapmıyorum,çoluk çocukla uğraştırma beni. Konu senin telefonuna dokununca nasılda bağırmaya başladın.Konunun adı G4 vs S6 ama?
Korkak Konuşmacı Dedigin İnsanı Daha Tanımıyorsun Bile? İnsanlara Laf Atmadan Önce Bir Düşün.
Burası Cep Genel Ama 2 Tane Telefon Tartışılıyor Burda Her Telefon Ayrı Ayrı Konuşulmuyor.

Benimde Demek İstediğim Bu Telefon 6-7 Saat Gidiyor Ve Hiç Te Kısa Değil Anlatabildim ? iOS En Uyumlu Sistem Ama Şarjı Az Gidiyor Diye Birşey Yok Şahsen Ben Kullanıyorum. Az Gitse Burda Seni Destekliycem. Ama Az Gitmiyor Anlatmak İstedigim BuSürdür o zaman. Bende sürdürürüm. İster kabul ister etme. En uyumlu sistem iOS ve mAh düşük olduğunda iOS dahil,şarj süresi çok uzun gitmiyor. Kanıt mı bak iPad'in Mah değeri daha yüksek ve şarjı çok daha uzun gidiyor. Demek ki neymiş en uyumlu sistem bile olsa mAh önemli.
iPhone 3 3GS 4 ve 4S De Haklı Olabilirsin Onları Kullandım Zar Zor Günü Kurtarabiliyorlar Ama 5 Bir Günü Rahatlıkla Çıkarabiliyor.Nasıl az gitmiyor ya iphone 3 ten beri kullandım 5s hariç . Hiç biri yarım günü çıkarmaz.
Sonunda Benim Kafadan Biri.Bu kadar dar bakış açısına sahip biri görmedim . Yazmıyım diye düşünüyordum ama insan bazı konularda haksız olur kabul eder hiç birşey demem . Bu insan laftan ne anlıyor ne de başka birşeyden . Karşı tarafı eleştirmeden önce kendine bir bak neden bana bu kadar kişi yükleniyor diye . Şuan saçma sapan yorumlarla üste çıkmaya çalışan sensin . Samsungun Badalı telefonlar 1500 mah la 1 hafta giderdi sen bunları biliyor musun?? Senin mantiğin ne biliyor musun !!! ne kadar çok mahh o kadar çok gider mantığı !!!! Zenfone 6 var 3300 mah ile 5 saati zor görüyor o düşük donanıma ve kötü ekrane rağmen .... bir tarafta ascend g7 var 3000 mah ile 11 saat ekran veren ... sana ne desek boşş.... ''kör bir insana rengi anlatmak ne kadar imkansızsa: Cahil insana laf anlatmak da o kadar imkansızdır.
Kullanıma Göre Değişebilir Şahsen Bana Yetiyor Ve Çok Rahat 6-7 Saat Alabiliyorum.Kullanmasam ok diycem de çok yanlış şuan. Ben günde çok rahat 2 3 kere şarja takiyordum cihazı 5 ten sonra G2 geçtim rahatladım.