Xposed / Modüller S5 PowerSavingMode v1.0 + Note3 UPSM-Emergency Mode v3.3 [S5/Note3 ultra güç tasarruf modu]

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu dışı soru ya da görüşlerinizi başka konuda devam ederseniz konunun sağlığı açısından daha iyi olacaktır.

Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: qradyant, Bahadir_fb ve Anil-D
qradyant

qradyant

Üye
Konu dışı soru ya da görüşlerinizi başka konuda devam ederseniz konunun sağlığı açısından daha iyi olacaktır.

Keyifli forumlar
Konu dışı iletilerimi silebilirsiniz. Keyifli forumlar.

brN42

brN42

Üye
Hocam bu resimlerdeki üstteki Status Bar'ında internet hızını nasıl gösterdiniz ? 51B/S 0B/S yazıyor mesela. Download hızını gösteriyor herhalde. Onu nasıl açtınız veya nasıl gösterdiniz ? Nasıl yapabilirim o çok işimi görür :(

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu resimlerdeki üstteki Status Bar'ında internet hızını nasıl gösterdiniz ? 51B/S 0B/S yazıyor mesela. Download hızını gösteriyor herhalde. Onu nasıl açtınız veya nasıl gösterdiniz ? Nasıl yapabilirim o çok işimi görür :(

Xposed modulleri ile yapabilirsin ayrica uygulamalarda mevcut

brN42

brN42

Üye
Xposed modulleri ile yapabilirsin ayrica uygulamalarda mevcut

Nasıl yapılıyor işte bilsem. Google'da arama yaptım da bulamadım ne yazıcağımı da bilemedim :D Bir yardım etsen kardeşim ya

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sorunu tamamen çözdüm link2sd programı sd karta otomatik taşımış o yüzden telefon reset yedikten sonra çalışmıyordu:)

• Beğen

AdemOyuklu

Üye
rootlu olması gerekli mi? bunu normal apk yükler gibi mi yükleyeceğiz garantide sıkıntımız olur mu ?
birinci apk yükledim hiç bir şey çıkmadı ikincisini yükledim ekrana bu geldi neyi seçmem gerekli bilemedim .

teşekkürler.

Son düzenleme:
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
rootlu olması gerekli mi? bunu normal apk yükler gibi mi yükleyeceğiz garantide sıkıntımız olur mu ?
birinci apk yükledim hiç bir şey çıkmadı ikincisini yükledim ekrana bu geldi neyi seçmem gerekli bilemedim .

teşekkürler.
Root gerekli.
Üzerine tıklayıp yukleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu

AdemOyuklu

Üye
peki sadece 2. uygulamayı kursak fayda etmez mi rot etmekde istemiyorum daha 5 aylık cihaz :( root suzla olmuyor yani ..

paylaşımların için sagol çok faydalı bir uygulama ama kullanamamakta kötü .. :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
peki sadece 2. uygulamayı kursak fayda etmez mi rot etmekde istemiyorum daha 5 aylık cihaz :( root suzla olmuyor yani ..

paylaşımların için sagol çok faydalı bir uygulama ama kullanamamakta kötü .. :)
Kendin yazmışsın cevabını zaten rootsuz işe yaramıyor diye :D

• Beğen
Tepkiler: AdemOyuklu
dogukan-

dogukan-

Üye
Galiba her cihazda çalışmıyor? 4.2.2 rom yüklu ama

AHKE

AHKE

Üye
ya benim toucwhz ekranı gelmiyor nasıl düzeltebilirim sadece acil çağrı ekranı vartamamdır sorun çözuldu

• Beğen

Üst Alt