Root istiyor hatta xposedesız çalışmıyorsadece birinci apkyi kursam yeterli olur mu? Upsm isteğe bağlı sanırıminşallah root istemiyordur![]()

+ nerde var?Tamam bende + olan yere tıklayorum orda uygulama seçme yeri gözüküyor oradan whats app ı falan eklemek istiyorum. Bunun içinde upsm managerdan uygulamaları gerekiyor tamam buraya kadar herşeyi biliyorum fakat upsm managerdan uygulamaları seçip save diyip telefonu yeniden başlatıp,tekrardan upsm de normalde + ya basınca upsm managerda seçtiğin uygulamalar gelmesi gerekiyor fakat gelmiyor işte sorun bu ???
abi ss de alamıyorum ki !+ nerde var?
Sectigin uyg. Save yaptiginda isaretli kalıyor tekrar actigindada nerde gorunecek hala anlamadim?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla soyledigin sey bende yok dostumabi ss de alamıyorum ki !
Ultra güç tasarrufu moduna girdiğinde intenet ve mesaj uygulaması yan yana
çevresşnde + işaretleri var tıklayarak uygulama ekleyebiliyoruz.işteben upsm managerdan uygulamaları seçip save dedim.?
sonrasında ultra güç tasarrufunu açtım(manager değil!) fakat az evel dediğim + işaretine basıp uygulama eklemey çalıştığımda ise uspm manager uygulamasında seçtiğim uygulamalar çıkmadı.
o yuzden birsey diyemiyecemCihazla uyumlu değilse paket hatası verirabi 21 kblik olan paket hatasi veriyoedit hepsi ayni hatayi veriyo
Cihazla uyumlu değilse paket hatası verir
Valla yapmanız gerekeni yazdım.ya usta bunları yukledik ama hiç bi tepki yok bi yardım edin

Valla yapmanız gerekeni yazdım.
Sadece xposed isaretleyip restart yapman yeterli sonra üzerine tiklayinca tasarruf moduna girmesi lazim![]()
Stock rom yoksa baska rom mu yukledim belki uyumsuz olabilir.ol
olmuyor işte cihaz res atıyor uygulamadaki simgeleri işaretliyorum ama tık yok yani hiç bir sey olmuyor
Stock rom yoksa baska rom mu yukledim belki uyumsuz olabilir.
Bekle bekle deniyicem ben bu aksam goruruzsiz bunu s4 de denediniz mi hayır yani oldu da mı biz su kadarcık basit bir programı yukleyip akitf hale getiremiyoruz
Bekle bekle deniyicem ben bu aksam goruruz
sen bana neden darildin eve gecim denicemanıl bekliyorum bak bakim bi valla yukleme yapıyorum tiki koyup apk kuruyorum cihazı bastan baslatıyorum uygulamaya giriyiyorum ama yok arkadas yok anlamadım
sen bana neden darildin eve gecim denicem

Benim s4 cihazim yok.siz bunu s4 de denediniz mi hayır yani oldu da mı biz su kadarcık basit bir programı yukleyip akitf hale getiremiyoruz
Benim s4 cihazim yok.
Kendi cihazima yukledim çalışıyor.
Nasil yapacaginida anlattım daha ne yapabilirim?