Xposed / Modüller S5 PowerSavingMode v1.0 + Note3 UPSM-Emergency Mode v3.3 [S5/Note3 ultra güç tasarruf modu]

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
sadece birinci apkyi kursam yeterli olur mu? Upsm isteğe bağlı sanırıminşallah root istemiyordur :(

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bende + olan yere tıklayorum orda uygulama seçme yeri gözüküyor oradan whats app ı falan eklemek istiyorum. Bunun içinde upsm managerdan uygulamaları gerekiyor tamam buraya kadar herşeyi biliyorum fakat upsm managerdan uygulamaları seçip save diyip telefonu yeniden başlatıp,tekrardan upsm de normalde + ya basınca upsm managerda seçtiğin uygulamalar gelmesi gerekiyor fakat gelmiyor işte sorun bu ???
+ nerde var?
Sectigin uyg. Save yaptiginda isaretli kalıyor tekrar actigindada nerde gorunecek hala anlamadim?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
ya ben apk yukledim tikide yaptım ama olmuyor :S

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
+ nerde var?
Sectigin uyg. Save yaptiginda isaretli kalıyor tekrar actigindada nerde gorunecek hala anlamadim?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi ss de alamıyorum ki !
Ultra güç tasarrufu moduna girdiğinde intenet ve mesaj uygulaması yan yana
çevresşnde + işaretleri var tıklayarak uygulama ekleyebiliyoruz.işteben upsm managerdan uygulamaları seçip save dedim.?
sonrasında ultra güç tasarrufunu açtım(manager değil!) fakat az evel dediğim + işaretine basıp uygulama eklemey çalıştığımda ise uspm manager uygulamasında seçtiğim uygulamalar çıkmadı.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
abi ss de alamıyorum ki !
Ultra güç tasarrufu moduna girdiğinde intenet ve mesaj uygulaması yan yana
çevresşnde + işaretleri var tıklayarak uygulama ekleyebiliyoruz.işteben upsm managerdan uygulamaları seçip save dedim.?
sonrasında ultra güç tasarrufunu açtım(manager değil!) fakat az evel dediğim + işaretine basıp uygulama eklemey çalıştığımda ise uspm manager uygulamasında seçtiğim uygulamalar çıkmadı.
Valla soyledigin sey bende yok dostum :) o yuzden birsey diyemiyecem

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Kimse yok mu ilgilenecek

hasim38

hasim38

Üye
abi 21 kblik olan paket hatasi veriyoedit hepsi ayni hatayi veriyo

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
ol
Valla yapmanız gerekeni yazdım.
Sadece xposed isaretleyip restart yapman yeterli sonra üzerine tiklayinca tasarruf moduna girmesi lazim :)

olmuyor işte cihaz res atıyor uygulamadaki simgeleri işaretliyorum ama tık yok yani hiç bir sey olmuyor

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
Bekle bekle deniyicem ben bu aksam goruruz

anıl bekliyorum bak bakim bi valla yukleme yapıyorum tiki koyup apk kuruyorum cihazı bastan baslatıyorum uygulamaya giriyiyorum ama yok arkadas yok anlamadım

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
siz bunu s4 de denediniz mi hayır yani oldu da mı biz su kadarcık basit bir programı yukleyip akitf hale getiremiyoruz
Benim s4 cihazim yok.
Kendi cihazima yukledim çalışıyor.
Nasil yapacaginida anlattım daha ne yapabilirim?

Üst Alt