Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım Galaxy S4 mini KK(rusya rom)...S5 UPSM modunu denedim önce, gri tonlama çalışıyor..S5 upsm manager ise çalışmadı(yada ben ne olduğunu anlamadım,liste çıkıyor save diyorum o kadar yani herhangi bir değişim yok Bunları kaldırdım ve sonra risk alıp Note3 upsm yi kurdum..sonuç harika ..UPSM modları çalışıyor..
Cihazım Galaxy S4 mini KK(rusya rom)...S5 UPSM modunu denedim önce, gri tonlama çalışıyor..S5 upsm manager ise çalışmadı(yada ben ne olduğunu anlamadım,liste çıkıyor save diyorum o kadar yani herhangi bir değişim yok Bunları kaldırdım ve sonra risk alıp Note3 upsm yi kurdum..sonuç harika ..UPSM modları çalışıyor..
Android 5 in altında ki tüm sürümlerde çalışıyor diye biliyorum ama sadece samsung telefonlarda
MaxipmaN
Üye
rootu attım direkt bunu kurdum managerle birlikte okulda şarj sıkıntı olursa tasarrufu açarım, bazı programları da manager uygulamasında işaretledim mis gibi oldu
firostr
Üye
Benim eski trend plus samsungta çaılışmadı tablttede şimdi olmadı