s4 de calismadi
>Lips Of AngeL< Üye mustafa38' Alıntı: s4 de calismadi Genişletmek için tıkla ... katılıyorum s4 basarısız
qradyant Üye Üzülerek / Sevinerek telefonu rootladım, bakirliği gitti İlk işim bu modülü yüklemek oldu. Kullanıp tecrübe edeceğiz artık
Üzülerek / Sevinerek telefonu rootladım, bakirliği gitti İlk işim bu modülü yüklemek oldu. Kullanıp tecrübe edeceğiz artık
>Lips Of AngeL< Üye HackerMet' Alıntı: S4 te renkler soldu ama diğer özellikler çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... @HackerMet olmuyor deme s4 de sende gene renkler solmuş bende hiç bişi tık yok
HackerMet' Alıntı: S4 te renkler soldu ama diğer özellikler çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... @HackerMet olmuyor deme s4 de sende gene renkler solmuş bende hiç bişi tık yok
Metin137 Üye Renk solduemakla hiçbirşey olnuyorki sarj süresi yine aynı emergency modeyi açtığımdada durduruldu hatası veriyor neden acaba
Renk solduemakla hiçbirşey olnuyorki sarj süresi yine aynı emergency modeyi açtığımdada durduruldu hatası veriyor neden acaba
Mad EagLe Üye Bende de sıkıntı oldu komple kaldırdım titreşim gitti bu sefer bende hiç açılmadı bile tepki vermedi
>Lips Of AngeL< Üye Anil-D' Alıntı: Telefon reset atti denedimdr Genişletmek için tıkla ... aynen öyle bende de aynısı oldu çünki
Anil-D' Alıntı: Telefon reset atti denedimdr Genişletmek için tıkla ... aynen öyle bende de aynısı oldu çünki
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Anil-D' Alıntı: Telefon reset atti denedimdr Genişletmek için tıkla ... Sen ne zaman root attin?
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi Mad EagLe' Alıntı: Bende de sıkıntı oldu komple kaldırdım titreşim gitti bu sefer bende hiç açılmadı bile tepki vermedi Genişletmek için tıkla ... Telefonlar ayni bende çalışıyor sende nasil çalışmıyor anlamadım En iyisi konuya sadece note3 uyumludur yazım
Mad EagLe' Alıntı: Bende de sıkıntı oldu komple kaldırdım titreşim gitti bu sefer bende hiç açılmadı bile tepki vermedi Genişletmek için tıkla ... Telefonlar ayni bende çalışıyor sende nasil çalışmıyor anlamadım En iyisi konuya sadece note3 uyumludur yazım
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi HackerMet' Alıntı: Renk solduemakla hiçbirşey olnuyorki sarj süresi yine aynı emergency modeyi açtığımdada durduruldu hatası veriyor neden acaba Genişletmek için tıkla ... Sende geceleri kullan gözlerini rahatlatir en azindan
HackerMet' Alıntı: Renk solduemakla hiçbirşey olnuyorki sarj süresi yine aynı emergency modeyi açtığımdada durduruldu hatası veriyor neden acaba Genişletmek için tıkla ... Sende geceleri kullan gözlerini rahatlatir en azindan
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi abdurcanmk' Alıntı: Note 2 çalışıyor Teşekkürler Ufak bir bug var note3 olanda Genişletmek için tıkla ... cihaz bilgisini konuya ekledim
abdurcanmk' Alıntı: Note 2 çalışıyor Teşekkürler Ufak bir bug var note3 olanda Genişletmek için tıkla ... cihaz bilgisini konuya ekledim
qradyant Üye Ben uspm yi kullanamadim kaldirdim. Uygulamaya her girdiğimde mod soruyor. Etkili olduğunu sanmiyorum
Ben uspm yi kullanamadim kaldirdim. Uygulamaya her girdiğimde mod soruyor. Etkili olduğunu sanmiyorum