S40 v3,v5,v6 tema isteyen içeri...ne isterseniz onun teması!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

eyup007

eyup007

Üye
hala yapmadın temamı kardeş

ayrıca kardeşimden bide şunu istiyorum; kendi kullandığın tema nedir ben pek alışamıyorum bu temalara :) hala nokianın black temasını kullanıyorum :D

punisher123

punisher123

Üye
bende nokia x3 var kendim yaptım ama beceremedim telefonumun işletim sistemi s40 v6 bana kurtlar vadisi pusunun ve fener bahçenin temalarını yapabilirmisiniz s40 v3 yüklüom tam desteklemiyor lütfen s40 v6 ya tam uygun yaparmısınız saygılarımlan teşekürler

AzizDemir

AzizDemir

Üye
Böyle bir konu için saol arkadaşım...ben LAKERS teması istiyorum..Ama temanın içinde PAU GASOL dA Olursa sevinirim...

6500c için V6 olcak... s40

fenerlicelal01

Üye
ben nokia 6500 slide kullanıyorum bana müzik çaların temasını degiştirecek bi tema bulabilirsen sevinirim

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
new analog dostum ismi.

planets dostum temanın adı.

sound wave temanın adı
arkadaşlarım temalarınız hazır buyrun...sitenin server ına eklenmiştir.

eine sağlık arkadaşım uğraşmışsın fakat telefona atıyorum uygula diyip 1 2 saniye bekliyorum işlem başarısız diyor olmuyor telefonum nokia 6233 s40 3rd

irfanno45

irfanno45

Üye
lady gaga teması 6500 slide için

manyakk_cocuk

Üye
Ben tofaş şahin veya 131 teması istiyorum sesde olsun lütfen bekliyorum

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşlar temalarınızı yapmaya çalışıyorum istek çok olduğu için biraz uzayabilir süre.teşekkürler.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bende nokia x3 var kendim yaptım ama beceremedim telefonumun işletim sistemi s40 v6 bana kurtlar vadisi pusunun ve fener bahçenin temalarını yapabilirmisiniz s40 v3 yüklüom tam desteklemiyor lütfen s40 v6 ya tam uygun yaparmısınız saygılarımlan teşekürler
arkadaşım ilk sayfada polat alemdarın teması vardı onu indirebilirsin.x3 daha yeni bir cihaz olduğu için tam anlamıyla tema yapmam zor.
Böyle bir konu için saol arkadaşım...ben LAKERS teması istiyorum..Ama temanın içinde PAU GASOL dA Olursa sevinirim...

6500c için V6 olcak... s40
teman hazır dostum.
ben nokia 6500 slide kullanıyorum bana müzik çaların temasını degiştirecek bi tema bulabilirsen sevinirim
buradaki bütün temalar değiştiriyor arkadaşım.
eine sağlık arkadaşım uğraşmışsın fakat telefona atıyorum uygula diyip 1 2 saniye bekliyorum işlem başarısız diyor olmuyor telefonum nokia 6233 s40 3rd
s40 v3 ile bu temalar uyumlu değil arkadaşım.bunlar s40 v5,v6 için.
lady gaga teması 6500 slide için
teman hazır dostum.
Ben tofaş şahin veya 131 teması istiyorum sesde olsun lütfen bekliyorum
teman hazır dostum.

temalar sitenin server ına eklenmiştir keyifli indirmeler.

arkadaşlar bundan sonraki isteklerinize hemen cevap veremeyebilirm bu ara siteye pek giremiyorum işlerimden dolayı.ancak elimden geldiği kadar yardım ederim yine.tema hazırlayamazsamda kusuruma bakmayın.ilginiz için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

eyup007

eyup007

Üye
yapamıyorum demiyosunda cevap vermiyorsun bu 3. mesajım

trakyadevil

Üye
abicim bana galatasaraylı ama böyle klasik bişey değil en güzel resimlerinden en güzel şekilde tasarlanmış bi tema yapabilirsen çok sevinirim ben bi çok kere denedim tema yapmayı yaptımda ama bi türlü beğenemedim :D şimdiden saol yaparsanda janjanlı bişiler olsun kolay gele

Necmati

Necmati

Üye
güzel çalışma evanascence 1907 tebrikler :D

turkdg

turkdg

Üye
hala tema istekleri alıyormusunuz acaba

LimePie

LimePie

Üye
manzara teması yapabilirmisin 6303c

ugur5546

ugur5546

Üye
hocam güzel çalışmaların var ve herkesin isteğine içten yanıtlar veriyorsun.. emeğine bileğine sağlık..benim derdim bu telefonu yeni aldım :D 6500c müzik çalar temasını değiştiremiyorum içinde v10,30 sürümü yüklü verilen temaları denedim ancak olmadı özel bir yükleme şekli mi var hocam yoksa ben mi beceriksiz kaldım :D
mail ile atarsan çok sevinirim hocam [email protected]

dark porter

dark porter

Üye
rica etsem bana da real madrid ve iphone teması yapabilirmisin?

korsan_61

Üye
kardeşim ben 6131 kullanıyorum gece gündüz temalarınıı çok seviyrum ama sitemizdeki temları calıstırmıyor mümkünse böyle bir tema yapabilirmisin korsan_61 şimdiden sana tesekkür edıyorum

fiko18

fiko18

Üye
NOKİA 5300 Kolay Gelsin Kardeşim bana batarya hattın çekim gücü fb teması güzel olsun kardeşim prof. olsun bide Mc RazoR yazan tema kendin şekilli yazarsan sevinirim siyah olsun ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR

Noks

Noks

Üye
benim x3 var symbian 40 v6 galiba :)

superysf

Üye
tesekkur ederim