Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S40 v3,v5,v6 tema isteyen içeri...ne isterseniz onun teması!!!!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
eyup007
Üye
hala yapmadın temamı kardeş
ayrıca kardeşimden bide şunu istiyorum; kendi kullandığın tema nedir ben pek alışamıyorum bu temalara hala nokianın black temasını kullanıyorum
punisher123
Üye
bende nokia x3 var kendim yaptım ama beceremedim telefonumun işletim sistemi s40 v6 bana kurtlar vadisi pusunun ve fener bahçenin temalarını yapabilirmisiniz s40 v3 yüklüom tam desteklemiyor lütfen s40 v6 ya tam uygun yaparmısınız saygılarımlan teşekürler
AzizDemir
Üye
Böyle bir konu için saol arkadaşım...ben LAKERS teması istiyorum..Ama temanın içinde PAU GASOL dA Olursa sevinirim...
6500c için V6 olcak... s40
fenerlicelal01
Üye
ben nokia 6500 slide kullanıyorum bana müzik çaların temasını degiştirecek bi tema bulabilirsen sevinirim
eine sağlık arkadaşım uğraşmışsın fakat telefona atıyorum uygula diyip 1 2 saniye bekliyorum işlem başarısız diyor olmuyor telefonum nokia 6233 s40 3rd
irfanno45
Üye
lady gaga teması 6500 slide için
manyakk_cocuk
Üye
Ben tofaş şahin veya 131 teması istiyorum sesde olsun lütfen bekliyorum
|-ERKAN-|
Üye
arkadaşlar temalarınızı yapmaya çalışıyorum istek çok olduğu için biraz uzayabilir süre.teşekkürler.
bende nokia x3 var kendim yaptım ama beceremedim telefonumun işletim sistemi s40 v6 bana kurtlar vadisi pusunun ve fener bahçenin temalarını yapabilirmisiniz s40 v3 yüklüom tam desteklemiyor lütfen s40 v6 ya tam uygun yaparmısınız saygılarımlan teşekürler
eine sağlık arkadaşım uğraşmışsın fakat telefona atıyorum uygula diyip 1 2 saniye bekliyorum işlem başarısız diyor olmuyor telefonum nokia 6233 s40 3rd
temalar sitenin server ına eklenmiştir keyifli indirmeler.
arkadaşlar bundan sonraki isteklerinize hemen cevap veremeyebilirm bu ara siteye pek giremiyorum işlerimden dolayı.ancak elimden geldiği kadar yardım ederim yine.tema hazırlayamazsamda kusuruma bakmayın.ilginiz için teşekkür ederim.
yapamıyorum demiyosunda cevap vermiyorsun bu 3. mesajım
trakyadevil
Üye
abicim bana galatasaraylı ama böyle klasik bişey değil en güzel resimlerinden en güzel şekilde tasarlanmış bi tema yapabilirsen çok sevinirim ben bi çok kere denedim tema yapmayı yaptımda ama bi türlü beğenemedim şimdiden saol yaparsanda janjanlı bişiler olsun kolay gele
Necmati
Üye
güzel çalışma evanascence 1907 tebrikler
turkdg
Üye
hala tema istekleri alıyormusunuz acaba
LimePie
Üye
manzara teması yapabilirmisin 6303c
ugur5546
Üye
hocam güzel çalışmaların var ve herkesin isteğine içten yanıtlar veriyorsun.. emeğine bileğine sağlık..benim derdim bu telefonu yeni aldım 6500c müzik çalar temasını değiştiremiyorum içinde v10,30 sürümü yüklü verilen temaları denedim ancak olmadı özel bir yükleme şekli mi var hocam yoksa ben mi beceriksiz kaldım
mail ile atarsan çok sevinirim hocam [email protected]
dark porter
Üye
rica etsem bana da real madrid ve iphone teması yapabilirmisin?
korsan_61
Üye
kardeşim ben 6131 kullanıyorum gece gündüz temalarınıı çok seviyrum ama sitemizdeki temları calıstırmıyor mümkünse böyle bir tema yapabilirmisin korsan_61 şimdiden sana tesekkür edıyorum
fiko18
Üye
NOKİA 5300 Kolay Gelsin Kardeşim bana batarya hattın çekim gücü fb teması güzel olsun kardeşim prof. olsun bide Mc RazoR yazan tema kendin şekilli yazarsan sevinirim siyah olsun ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR