S40 v3,v5,v6 tema isteyen içeri...ne isterseniz onun teması!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bana bu linkteki temayı 6303 classice uyumlu hale getirirmisin.. ( yani uyumlu derken örneğin 6300 temalarını kullanırken bizim cihazda menü ye basınca 1-2 saniye geç gelio . bu temayı bizim cihaza uyarlayınca o 1-2 saniyelik gecikme giderse iyi olcak.) bide 1-2 saniye gecikme sadece menüde değil tüm telefonda olmaktadır .. konuyu takip ediyorum talebimi inş dikkate alırsınız. ksmayan bi tema :Dmenü ikonlarınıda linkteki temanınkiler olsun lütfen
arkadaşım teman hazır.menü senin gönderdiğin temadan daha güzel oldu.farklı çalıştım.ayrıca ekran da resim yok ekran koruyucu var böyle daha çok beğendim ama istersen istediğin resmi duvar kağıdı yapabilirsin.
tema sitenin server ında alttaki linkte

Ekli dosyalar

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
arkadaşım teman hazır.menü senin gönderdiğin temadan daha güzel oldu.farklı çalıştım.ayrıca ekran da resim yok ekran koruyucu var böyle daha çok beğendim ama istersen istediğin resmi duvar kağıdı yapabilirsin.
tema sitenin server ında alttaki linkte

teşekkürler :D

dark3n

dark3n

Üye
evet arkadaşlar yanlış okumadınız ne isterseniz isteyin onun temasını en geç 2 gün içinde mailinize gönderiyorum.aklınıza gelen veya çok isteyipte bulamadığınız temaları ben size getiriyorum.temalar tamamen kendi yapımım olacak.kategori ayırımı yapmıyorum ister sevdiğiniz ile çekindiğiniz resim olsun,ister evcil hayvanınızın resmi,+18 de dahil ....vs gibi temaları ister iseniz en geç 2 gün içinde burada...

not : s40 v3 ile v6 temaları aynı değildir.ben size cihazınıza tam uyumlu temayı yapacağım.

bi teşekkürü de çok görmeyin :)

winrar istek üzerine eklendi...
Dostum paylaşımların çok güzel özellikle Swf_Flash_Winter.nth temasının masaüstünü çok beğendim lakin menüsü falan çok basit gelmiş onu biraz daha oturaklı hale getirsen çok daha iyi olur diye düşünüyorum bir de kewelda harcadığın çabayı keşke gs temasında harcasaydın cnkü kewelın ki çok daha güzel olmuş :) Hea bir de meslek sırrın değilse bir şey sormak istiyorum : Bize balık tutup getirmek yerine balık tutmayı öğretsen nasıl olur :) Yani bize de öğret biz de kendi temamızı yapalım ne bilim kendi sevdiceğimizle olan fotoğraflardan falan :)

1202hkan

Üye
tşkür

tyfn541

Üye
slm arkadasım ilk once boyle bırsey yaptıgın için cok saol bana fenerbahce teması ve temada bırde saat yapabılırmısın 3600 slıde s40 v3

yağızaygün

yağızaygün

Üye
saol

cebo_444

Üye
teşekürler :))

gölezli

Üye
GÖLEZLİ nikine s40 tema yapar mısın zevklerine güveniyorum teşekkürler şimdiden

devils_arek

devils_arek

Üye
slm dostum nokia E71 için saat teması istiyorum ama duvar kağıdı olarak değil normal saati ekranın ortasında gösteren hareketli olacak yani renkler mavi veya yeşil olabilir temadaki böyle birşey yapman mümkün mü???

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Arkadaşlar pc bakımda olduğu için şu an tema yapamıyorum ancak en yakın zamanda isteklerinizi yerine getireceğim.ilginize teşekkür ederim.

msc58

Üye
selam arkadasim nokia3109 analog veya dijital büyük görüntülü saat gerekli simdiden tesekkürler [email protected]

eyup007

eyup007

Üye
s40v5 için

s60 ın klasik simgelerinin olduğu bir tema istiyorum mail fln fark etmez ama göndereceksen mAİLE [email protected]

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
istediğiniz temalar 2 gün içerisinde burada olacak dostlarım.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
selam arkadasim nokia3109 analog veya dijital büyük görüntülü saat gerekli simdiden tesekkürler [email protected]
new analog dostum ismi.
http://www.maxicep.com/s40-temalari/nokia-6233-s40-3rd-tema-istek-345283.html

arkadaşım konudaki aradağım temayı yapabilirsen çok sevinirim şimdiden sağol
planets dostum temanın adı.
s40v5 için

s60 ın klasik simgelerinin olduğu bir tema istiyorum mail fln fark etmez ama göndereceksen mAİLE [email protected]
sound wave temanın adı
arkadaşlarım temalarınız hazır buyrun...sitenin server ına eklenmiştir.

Ekli dosyalar

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
5130 için zeytinburnuspor teması istiyorum dostum:)

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
6300 Bursaspor Teması İstiyorum Menü İkonları Ve İçerik express music şeklinde olursa sevinirim duvar kağıdıda hareketli olursa makbul geçer şimdiden teşekkürler dostum..

albayhardal

albayhardal

Üye
hani samsung'un bi teması vardı ortaköydeki camiinin sabah akşam hareketli şekilde değişen teması 5610 için sanırsam s40 v5 mail: [email protected]

delican54

Üye
6303 classic için kırmızı siyah background ağırlıklı walpaper olarak
Ekranda orjinal saat ve takvimle uyumlu göstergelerin olduğu bir tema

Şimdiden teşekkürler