S40 v3,v5,v6 tema isteyen içeri...ne isterseniz onun teması!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
Kardeş bana 5130un galaxy temasını bulabilir misin. Şimdiden teşekkür ediyorum. [email protected]
bu linkte var dostum umarım beğenirsin
http://www.maxicep.com/s40-temalari...r-onizlemeli-media-player-skin-li-277312.html

ikonları orjinal xpressmusic temaları bulabilirmisin 240x320
ayrıca 5130xm in muzik çalarının temasınıda değiştirebilen temalar varmı???
bu linktekiler işini görebilir.

s.a kardesim iyi günler benimde diyarbakırspor temaası yapabilirmisin 3110c için simdididen tesekkürler msnem
[email protected]
buyur kardeşim doğunun kaplanı diyarbakırspor teman hazır server a yükledim güle güle kullan.

tema sitenin server ına yüklenmiştir.

djlkr

djlkr

Üye
sağol!!!

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
rica ederim.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
istek üzerine twilght teması sitenin server ına yüklenmiştir.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
senden çok güzel bi beşiktaş teması rica edicem kardeşim temaların süper :D yanlız menü simgeleri fln bizim cihazın orjinal hali olursa sevinirim xD

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
senden çok güzel bi beşiktaş teması rica edicem kardeşim temaların süper :D yanlız menü simgeleri fln bizim cihazın orjinal hali olursa sevinirim xD
teman hazır dostum güle güle kullan.sitenin server ında.

beşiktaş teması sitenin server ına yüklenmiştir.

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
kardeş acaba sen hangi programla yapıosun temaları söylermisin bnde kendi temalarımı yapmak istiyorum bide istek temalarda sana yardımcı olabilirim

rampolat

Üye
temaların bozuk linkleri yenile babayiğit

--------------- Ekleme ---------------

polat alemdar teması yapabilirsen sana minnetkar kalırım

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
temaların bozuk linkleri yenile babayiğit

--------------- Ekleme ---------------

polat alemdar teması yapabilirsen sana minnetkar kalırım
arkadaşım linkler sağlam ancak bu temaların bazıları senin cihaz ile uyumlu değil ben sana uygun polat teması yapıp siteye ekleyeceğim.

mumi_abi

mumi_abi

Üye
6500 slide için medi player teması lazım yardımcı olurmsun

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
polat alemdar teması sitenin server ına yüklenmiştir.

teşekkürü esirgemeyin :)

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
evanescence1907 aga şu tema yapımını bana öğret lütfen bnm istediğim gibi bi tema olmamış istediğim hiçbiyerdede yok bn ikonlar felan war ama kendim yapmak istiyorum ... Bunu bi dikkate al tema isteklerinde sana yardımcı olabilirim

barıs456

Üye
merhabalar...6300 rar dosyaları açamıyorum bir tane proglarm önderirimisiniz
ama 6300 için

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
evanescence1907 aga şu tema yapımını bana öğret lütfen bnm istediğim gibi bi tema olmamış istediğim hiçbiyerdede yok bn ikonlar felan war ama kendim yapmak istiyorum ... Bunu bi dikkate al tema isteklerinde sana yardımcı olabilirim
arkadaşım en kolay yolu winrar ile aç temayı başka bir klasöre at bütün içeriği ve resimleri ikonları değiştir.ancak isimler birebir aynı ve dosya uzantıları da aynı olmak zorunda.sonra tekrar hepsini temanın içine at bu kadar.

merhabalar...6300 rar dosyaları açamıyorum bir tane proglarm önderirimisiniz
ama 6300 için
winrar ı siteye ekledim indirebilirsin dostum.

winrar konu ile alakalı değil ancak amaç yardım...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
temaları indirenlerin yarısı teşekkür etseymiş en az 300 teşekkür olurmuş demekki teşekküre değmemiş paylaşım:hmmm

emin27

emin27

Üye
nokia 5130 xpress music için gaziantepspor teması yaparsan sevinirim...şimdiden teşekkürler...:oke:

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
gaziantepspor teması sitenin server ına yüklenmiştir.

emin27

emin27

Üye
ÇOK TEŞEKKÜRLER...:oke:

ByProdigy_

ByProdigy_

Üye
bana bu linkteki temayı 6303 classice uyumlu hale getirirmisin.. ( yani uyumlu derken örneğin 6300 temalarını kullanırken bizim cihazda menü ye basınca 1-2 saniye geç gelio . bu temayı bizim cihaza uyarlayınca o 1-2 saniyelik gecikme giderse iyi olcak.) bide 1-2 saniye gecikme sadece menüde değil tüm telefonda olmaktadır .. konuyu takip ediyorum talebimi inş dikkate alırsınız. ksmayan bi tema :Dmenü ikonlarınıda linkteki temanınkiler olsun lütfen