samsung galaxy s4 ile nexus 5'in özelliklerine bakmanı tavsiye ederimBen kendi görüşümü yazıyorum ne oluyor? Ben olsam üstüne para alırdım.
valla ben nexus 4'ümü Samsung'un hiçbir modeline değişmem 
Bu kafayla bu ülkeye başbakan olursun bizim millet yontulmaya alışkınBen kendi görüşümü yazıyorum ne oluyor? Ben olsam üstüne para alırdım.

Nexus 5 1400 TL Civarı Bişey Gayet Güzel Verdiği Parayı Hakediyor ve Özellikleri Çok Daha Üstün Ve Saf Android Sistemi Yormuyornexus 5i düşündüm ama üste para veremem malesef ama kafakafaya bulabilirsem yaparım

Gözünü aç bak kim var.Bu kafayla bu ülkeye başbakan olursun bizim millet yontulmaya alışkın![]()
Değiştir diyen yok zatensamsung galaxy s4 ile nexus 5'in özelliklerine bakmanı tavsiye ederimvalla ben nexus 4'ümü Samsung'un hiçbir modeline değişmem
![]()
Tartışma zaten yoktutamam arkadaşlar tartışmaya gerek yok
bu arada nexus 5'in özellikleri galaxy s4'den daha üstün ve güzel tarafı daha ucuz
samsung'un modelleri belli bir süre sonra kasmaya başlıyor bunu sürekli sölerim çünkü gerçek tanıdıklarımdan samsung kullananlar var ve şikayetci , nexus'un güzel taraflarından biri saf android olduğu için sistem'de yorulmuyor
düşün nexus 4 bile çok stabilse
ve birde her zaman son sürümü alıyor 
1-söyleyiş tarzına dikkat et ne tanışıyoruz burada herkes fikrini söyler beğenen beğenir beğenmeyen beğenmezNexsus 5 i s4 ile takas he üste para vermesi gerek s4 halt etmiş

alacaklardır kesinlikle hatta s4 ile nexus 5 takas bulamayabilirsin baştan söleyim. çünkü nexus 5'in özellikerli daha üstün , kasma ve takılma yok galaxy s4'ü ezer gezernexus 5in en iyi yanı o zaten güncelleme ve saf android kullanması ama kesin üstüne para alırlar 100-200 tl fln

Samsung avukatı mısın sen s4 halt etmiş dedim gocundun da1-söyleyiş tarzına dikkat et ne tanışıyoruz burada herkes fikrini söyler beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez
2-nexus 5 teknik özellik olarak s4ten çok üstün cihaz.Fakat samsungun adı malesef piyasada para yapıyor.kafaya kafaya olması zor ama denk gelebilir.Neyse sonucu arkadaş bize buradan bildirir bizde sonucu öğreniriz![]()
Samsung'un eskiden adı vardı artık hiç bir adı kalmadı , kasmalar , donmalar , telefon tasarımı dersen hep aynı yine plastik yine plastik , orta tuş gene aynı1-söyleyiş tarzına dikkat et ne tanışıyoruz burada herkes fikrini söyler beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez
2-nexus 5 teknik özellik olarak s4ten çok üstün cihaz.Fakat samsungun adı malesef piyasada para yapıyor.kafaya kafaya olması zor ama denk gelebilir.Neyse sonucu arkadaş bize buradan bildirir bizde sonucu öğreniriz![]()

tekrar söyleyim samsunga istediğin lafı istediğin yerden sok çokta umrumda değil.öyle he li meli yazdığın için uyardım.Samsung avukatı mısın sen s4 halt etmiş dedim gocundun da
Kesinlikle hocam katılıyorum.nexus 5 ile s4ü karşılaştırmak bile yanlış olur.s4ü bırak s5 bile rezil bir telefonSamsung'un eskiden adı vardı artık hiç bir adı kalmadı , kasmalar , donmalar , telefon tasarımı dersen hep aynı yine plastik yine plastik , orta tuş gene aynı![]()

Piyango musun sen kimi uyarıyorsun kimsin durduk yere kimseye hakaret etmemişim dediğin lafa baktekrar söyleyim samsunga istediğin lafı istediğin yerden sok çokta umrumda değil.öyle he li meli yazdığın için uyardım.
Aynen öle s5 çıktı da nolcak yine plastik , orta tuşgene tuşlu , oda %100 eminim ki galaxy s4 gibi belli bir süre sonra kasmaya başlarKesinlikle hocam katılıyorum.nexus 5 ile s4ü karşılaştırmak bile yanlış olur.s4ü bırak s5 bile rezil bir telefon![]()

s4 kullanıyorum ben yaklaşık bir aydır aynı anda lumia 925de var yüzüne bakmıyorum s4ün.yani telefon aşırı kasıyor donuyor.aynı anda 925le karşılaştırıyorum yani arada uçurum var.samsungun ara yüzü gerçekten sıkıyor insanı.kit kattan sonra zaten telefon iyice kötüleşti.nexus 5i lg'yi sevmediğim için almamıştım ama şu kesin androidte samsung çok gerideAynen öle s5 çıktı da nolcak yine plastik , orta tuşgene tuşlu , oda %100 eminim ki galaxy s4 gibi belli bir süre sonra kasmaya başlar![]()

Dediğin %100 doğru keşke nexus 5 alsaymışsın. Nokia'nın Dediği Gibi Samesung (s4 kullanıyorum ben yaklaşık bir aydır aynı anda lumia 925de var yüzüne bakmıyorum s4ün.yani telefon aşırı kasıyor donuyor.aynı anda 925le karşılaştırıyorum yani arada uçurum var.samsungun ara yüzü gerçekten sıkıyor insanı.kit kattan sonra zaten telefon iyice kötüleşti.nexus 5i lg'yi sevmediğim için almamıştım ama şu kesin androidte samsung çok geride![]()
) Telefonu Çok Kastırıyor Bu arada Nexusların Tasarımı Haricinde (Oda Birazı) Üreten Markanın Sorumluluğu yok
Ama Samsung Androdde gerçekten çok geride. ben galaxy s4 minialacaktım iyiki abimin tavsiyesini dinleyip nexus 4 almışım 
Nexus lar gayet stabil cihaz birde yazmışsın LG g2 ye ROM at aynı hale gelir diye neden adam garantili bir şekilde daha ucuz bir telefon almak varken gitsin garantisiz yapsın ve eğlenceli yani yok diyosunda bunu neye dayanarak söylüyorsun? Ve birde s4 kafa kafaya nexus 5 demişsin nexus 5 donanımda özelliklerde , ve sistemde önde ve heryerde fiyat seninki gibi olmuyor bizim burada nexus 5 1400 TL LG g2 1600 TL ve eminimki LG g2 de oyun yükledikçe kasacaktır ama nexuslar böle değil ve nexusların klavyesi swype kadar kullanışlıortalığı karıştırmayın beyler.. nexuslar hızlı çünkü saf android , içinde fazladan gereksiz birşey yok . git lg g2 rom at aynı hale gelir.
şuan nexus5 in, lg g2 den tek iyi yanı sürekli güncelleme alıcak olması onun dışında ne tasarım ne de kullanıcı için eğlence , özellik vs. birşey yok . he kötülemiyorum tabiki ama bizim burda nexus5 1150 tl lg g2 1270 tl . yani s4 ü kafa kafaya nexus5 ile takas eder .. bu kadar fazla abartmayın..