Tavsiye S4 takas yapmayı düşünüyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Ben kendi görüşümü yazıyorum ne oluyor? Ben olsam üstüne para alırdım.

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5i düşündüm ama üste para veremem malesef ama kafakafaya bulabilirsem yaparım

NEXUS

NEXUS

Üye
Ben kendi görüşümü yazıyorum ne oluyor? Ben olsam üstüne para alırdım.
samsung galaxy s4 ile nexus 5'in özelliklerine bakmanı tavsiye ederim :oke: valla ben nexus 4'ümü Samsung'un hiçbir modeline değişmem :)

• Beğen
Tepkiler: gungfu155110
gungfu155110

gungfu155110

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
nexus 5i düşündüm ama üste para veremem malesef ama kafakafaya bulabilirsem yaparım
Nexus 5 1400 TL Civarı Bişey Gayet Güzel Verdiği Parayı Hakediyor ve Özellikleri Çok Daha Üstün Ve Saf Android Sistemi Yormuyor :oke:

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar tartışmaya gerek yok

NEXUS

NEXUS

Üye
tamam arkadaşlar tartışmaya gerek yok
Tartışma zaten yoktu :) bu arada nexus 5'in özellikleri galaxy s4'den daha üstün ve güzel tarafı daha ucuz :) samsung'un modelleri belli bir süre sonra kasmaya başlıyor bunu sürekli sölerim çünkü gerçek tanıdıklarımdan samsung kullananlar var ve şikayetci , nexus'un güzel taraflarından biri saf android olduğu için sistem'de yorulmuyor :) düşün nexus 4 bile çok stabilse :)ve birde her zaman son sürümü alıyor :)

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5in en iyi yanı o zaten güncelleme ve saf android kullanması ama kesin üstüne para alırlar 100-200 tl fln

• Beğen
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Nexsus 5 i s4 ile takas he üste para vermesi gerek s4 halt etmiş
1-söyleyiş tarzına dikkat et ne tanışıyoruz burada herkes fikrini söyler beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez
2-nexus 5 teknik özellik olarak s4ten çok üstün cihaz.Fakat samsungun adı malesef piyasada para yapıyor.kafaya kafaya olması zor ama denk gelebilir.Neyse sonucu arkadaş bize buradan bildirir bizde sonucu öğreniriz :)

NEXUS

NEXUS

Üye
ve birde her zaman son sürümü
nexus 5in en iyi yanı o zaten güncelleme ve saf android kullanması ama kesin üstüne para alırlar 100-200 tl fln
alacaklardır kesinlikle hatta s4 ile nexus 5 takas bulamayabilirsin baştan söleyim. çünkü nexus 5'in özellikerli daha üstün , kasma ve takılma yok galaxy s4'ü ezer gezer :)

gungfu155110

gungfu155110

Üye
1-söyleyiş tarzına dikkat et ne tanışıyoruz burada herkes fikrini söyler beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez
2-nexus 5 teknik özellik olarak s4ten çok üstün cihaz.Fakat samsungun adı malesef piyasada para yapıyor.kafaya kafaya olması zor ama denk gelebilir.Neyse sonucu arkadaş bize buradan bildirir bizde sonucu öğreniriz :)
Samsung avukatı mısın sen s4 halt etmiş dedim gocundun da

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Samsung'un eskiden adı vardı artık hiç bir adı kalmadı , kasmalar , donmalar , telefon tasarımı dersen hep aynı yine plastik yine plastik , orta tuş gene aynı :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Samsung avukatı mısın sen s4 halt etmiş dedim gocundun da
tekrar söyleyim samsunga istediğin lafı istediğin yerden sok çokta umrumda değil.öyle he li meli yazdığın için uyardım.
Samsung'un eskiden adı vardı artık hiç bir adı kalmadı , kasmalar , donmalar , telefon tasarımı dersen hep aynı yine plastik yine plastik , orta tuş gene aynı :)
Kesinlikle hocam katılıyorum.nexus 5 ile s4ü karşılaştırmak bile yanlış olur.s4ü bırak s5 bile rezil bir telefon :)

• Beğen
gungfu155110

gungfu155110

Üye
tekrar söyleyim samsunga istediğin lafı istediğin yerden sok çokta umrumda değil.öyle he li meli yazdığın için uyardım.
Piyango musun sen kimi uyarıyorsun kimsin durduk yere kimseye hakaret etmemişim dediğin lafa bak

NEXUS

NEXUS

Üye
Kesinlikle hocam katılıyorum.nexus 5 ile s4ü karşılaştırmak bile yanlış olur.s4ü bırak s5 bile rezil bir telefon :)
Aynen öle s5 çıktı da nolcak yine plastik , orta tuşgene tuşlu , oda %100 eminim ki galaxy s4 gibi belli bir süre sonra kasmaya başlar :)

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Aynen öle s5 çıktı da nolcak yine plastik , orta tuşgene tuşlu , oda %100 eminim ki galaxy s4 gibi belli bir süre sonra kasmaya başlar :)
s4 kullanıyorum ben yaklaşık bir aydır aynı anda lumia 925de var yüzüne bakmıyorum s4ün.yani telefon aşırı kasıyor donuyor.aynı anda 925le karşılaştırıyorum yani arada uçurum var.samsungun ara yüzü gerçekten sıkıyor insanı.kit kattan sonra zaten telefon iyice kötüleşti.nexus 5i lg'yi sevmediğim için almamıştım ama şu kesin androidte samsung çok geride :)

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
s4 kullanıyorum ben yaklaşık bir aydır aynı anda lumia 925de var yüzüne bakmıyorum s4ün.yani telefon aşırı kasıyor donuyor.aynı anda 925le karşılaştırıyorum yani arada uçurum var.samsungun ara yüzü gerçekten sıkıyor insanı.kit kattan sonra zaten telefon iyice kötüleşti.nexus 5i lg'yi sevmediğim için almamıştım ama şu kesin androidte samsung çok geride :)
Dediğin %100 doğru keşke nexus 5 alsaymışsın. Nokia'nın Dediği Gibi Samesung (:D) Telefonu Çok Kastırıyor Bu arada Nexusların Tasarımı Haricinde (Oda Birazı) Üreten Markanın Sorumluluğu yok :) Ama Samsung Androdde gerçekten çok geride. ben galaxy s4 minialacaktım iyiki abimin tavsiyesini dinleyip nexus 4 almışım :)

Luck Star

Luck Star

Üye
ortalığı karıştırmayın beyler.. nexuslar hızlı çünkü saf android , içinde fazladan gereksiz birşey yok . git lg g2 rom at aynı hale gelir.

şuan nexus5 in, lg g2 den tek iyi yanı sürekli güncelleme alıcak olması onun dışında ne tasarım ne de kullanıcı için eğlence , özellik vs. birşey yok . he kötülemiyorum tabiki ama bizim burda nexus5 1150 tl lg g2 1270 tl . yani s4 ü kafa kafaya nexus5 ile takas eder .. bu kadar fazla abartmayın..

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
NEXUS

NEXUS

Üye
ortalığı karıştırmayın beyler.. nexuslar hızlı çünkü saf android , içinde fazladan gereksiz birşey yok . git lg g2 rom at aynı hale gelir.

şuan nexus5 in, lg g2 den tek iyi yanı sürekli güncelleme alıcak olması onun dışında ne tasarım ne de kullanıcı için eğlence , özellik vs. birşey yok . he kötülemiyorum tabiki ama bizim burda nexus5 1150 tl lg g2 1270 tl . yani s4 ü kafa kafaya nexus5 ile takas eder .. bu kadar fazla abartmayın..
Nexus lar gayet stabil cihaz birde yazmışsın LG g2 ye ROM at aynı hale gelir diye neden adam garantili bir şekilde daha ucuz bir telefon almak varken gitsin garantisiz yapsın ve eğlenceli yani yok diyosunda bunu neye dayanarak söylüyorsun? Ve birde s4 kafa kafaya nexus 5 demişsin nexus 5 donanımda özelliklerde , ve sistemde önde ve heryerde fiyat seninki gibi olmuyor bizim burada nexus 5 1400 TL LG g2 1600 TL ve eminimki LG g2 de oyun yükledikçe kasacaktır ama nexuslar böle değil ve nexusların klavyesi swype kadar kullanışlı :)

Üst Alt