bunların hiçbiriyle kafa kafaya takas etmez kimseHtc one ,Nexus 5 ,iphone 5 gibi garantili telefonlarla kafa kafaya takas edebilirsin diye düşünüyorum
Siz hem g2 hem de s4 kullanmışsınız anlaşılan.. bu iki telefon arasın da ne tür farklar var ?Yaptık bi hata
G2 yada nexus 5 falan üzerine alırlar diye düşünüyorum. Sıfır fiyatları hemen hemen aynı olsada özellik olarak yüksekler. Üzerine para vererek note 3 le falanda takas yaparsan iyi olur. Yada iphone![]()
lg g2nin bataryası ve işlemcisi çok iyi s4ün ekranı biraz daha kaliteli geldi bana birde güncelleme yönünden lg ye göre s4 çok güncelleme alırSiz hem g2 hem de s4 kullanmışsınız anlaşılan.. bu iki telefon arasın da ne tür farklar var ?
Yapacak bişey yok türkiyedeki modeli bellinote 3 exynos modelinden bahsediyorsan tavsiye etmem kesinlikle...
ayrıca üstte biri yazmış üstüne para al diye , lg g2 ve nexus 5 zaten s4 ten kat kat iyi . ben anlamıyorum herkes mi fiyata bakıyor...
Tavsiyem LG G2 yada Nexus5 .. kafa kafaya eden olmaz şahsen üstüne para verseler ben etmem . tek çare sahibinden den satarsın , ucuza g2 bulursun... kolay gelsin ancak büyük hata etmişsin..
takas daha karlı olabilir. Samsung bana S3 ü çıkardığı zamanlardaki gibi tutulmuyo gibi geliyo. Takas eden birini bulursan G2 nexus 5 iphone 5 5s note 3 gibi cihazlarla yapman yararlı olacaktır. Tabi üzerine eklemen gerekir.Kamera bakımından ne düşünüyorsunuz ? Hangisi daha iyi ?lg g2nin bataryası ve işlemcisi çok iyi s4ün ekranı biraz daha kaliteli geldi bana birde güncelleme yönünden lg ye göre s4 çok güncelleme alır