Tavsiye S4 takas yapmayı düşünüyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
S4 takas yapmayı düşünüyorum yardım edin
elimde s4 var 9 aylık telefon full kutulu siyah renk acaba hangi telefonlarla takas olur ? yardım edin

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Htc one ,Nexus 5 ,iphone 5 gibi garantili telefonlarla kafa kafaya takas edebilirsin diye düşünüyorum

0MG90

0MG90

Üye
Nexus 5(üstüne para iste) veya G2 garantili cihazlara takas et bence

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
G2 ile takas edebilirsin.
Doğru tercih olacaktır.

Invoke

Invoke

Üye
Zaten G2 verip, S4 almadın mı? :D

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Evet şimdi sıkıldım lg g2 olabilir

Invoke

Invoke

Üye
Olabilir. :D

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Acaba takas yaparlarmi

Never Back Down

Never Back Down

Üye
g2 gibi bi telefonu verip s4mü aldın

Yönetici tarafından düzenlendi:
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Yaptık bi hata

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Kafakafaya yapmayi düşünüyorum

blacktalon

blacktalon

Üye
s4 takas için bilmem ama 2. el satarsan çok zarar edersin ve muhtemel takasta da üstüne para alırlar.

• Beğen
Tepkiler: gungfu155110
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Üste para vermeden lg g2 alabilirmiyim

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G2 yada nexus 5 falan üzerine alırlar diye düşünüyorum. Sıfır fiyatları hemen hemen aynı olsada özellik olarak yüksekler. Üzerine para vererek note 3 le falanda takas yaparsan iyi olur. Yada iphone :)

Luck Star

Luck Star

Üye
G2 yada nexus 5 falan üzerine alırlar diye düşünüyorum. Sıfır fiyatları hemen hemen aynı olsada özellik olarak yüksekler. Üzerine para vererek note 3 le falanda takas yaparsan iyi olur. Yada iphone :)

note 3 exynos modelinden bahsediyorsan tavsiye etmem kesinlikle...

ayrıca üstte biri yazmış üstüne para al diye , lg g2 ve nexus 5 zaten s4 ten kat kat iyi . ben anlamıyorum herkes mi fiyata bakıyor...

Tavsiyem LG G2 yada Nexus5 .. kafa kafaya eden olmaz şahsen üstüne para verseler ben etmem . tek çare sahibinden den satarsın , ucuza g2 bulursun... kolay gelsin ancak büyük hata etmişsin..

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Siz hem g2 hem de s4 kullanmışsınız anlaşılan.. bu iki telefon arasın da ne tür farklar var ?
lg g2nin bataryası ve işlemcisi çok iyi s4ün ekranı biraz daha kaliteli geldi bana birde güncelleme yönünden lg ye göre s4 çok güncelleme alır

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
note 3 exynos modelinden bahsediyorsan tavsiye etmem kesinlikle...

ayrıca üstte biri yazmış üstüne para al diye , lg g2 ve nexus 5 zaten s4 ten kat kat iyi . ben anlamıyorum herkes mi fiyata bakıyor...

Tavsiyem LG G2 yada Nexus5 .. kafa kafaya eden olmaz şahsen üstüne para verseler ben etmem . tek çare sahibinden den satarsın , ucuza g2 bulursun... kolay gelsin ancak büyük hata etmişsin..
Yapacak bişey yok türkiyedeki modeli belli :) takas daha karlı olabilir. Samsung bana S3 ü çıkardığı zamanlardaki gibi tutulmuyo gibi geliyo. Takas eden birini bulursan G2 nexus 5 iphone 5 5s note 3 gibi cihazlarla yapman yararlı olacaktır. Tabi üzerine eklemen gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
messevim

messevim

Üye
lg g2nin bataryası ve işlemcisi çok iyi s4ün ekranı biraz daha kaliteli geldi bana birde güncelleme yönünden lg ye göre s4 çok güncelleme alır
Kamera bakımından ne düşünüyorsunuz ? Hangisi daha iyi ?

Üst Alt