Tavsiye S4 takas yapmayı düşünüyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi

Luck Star

Luck Star

Üye
mesela ne kadar eklemem gerekiyor
övmek gibi olmasın ama 2 si arasından s4ün daha iyi gece çekimleri fln

Valla bende test ettim gece çekimi iyi ancak makro modunda o kadar iyi değil .. geri kalanları hemen hemen aynı

s4 ün artıları
+tasarım daha karizmatik çerçeve vs. (benim fikrim)
+ekranı daha iyimi desem kötümü desem bilmiyorum ancak şöyle bir gerçek var turunculu mavili bi ekran geldimi gözünü almak imkansız ,telefondan gerçekten göze hitab ediyor. ancak dikkatli bakıldığında renkler kanıyor yani dağılıyor. beyazlar sarımsı oluyor . çeşitli açılardan ekran mavimsi oluyor.
+ sensörleri daha iyi
-(eksiii) :D yazılım demeyin bana samsungun ne kadar ucuz yazılım ürettiğini herkes bilir. çok güncelleme demek çok hata demek ..
önemli olan yeni android sürümünü önce vermek bana kalırsa.

onun dışında lg g2 den hiçbir üstünlüğü yok diye düşünüyorum

lg g2 + larını saymaya kalkarsam uzar gider . ama nexus5 mi lg g2 mi dersen özellik bakımından yine g2 derim ...

rom root atan biriysen kaçırma nexus5 al 2-3 sene götürür seni :D

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
rom rootla çok uğraşıyorum lg g2 bulabilirsem alacam yada i9505 modelini bulursam kaçırmam

Luck Star

Luck Star

Üye
rom rootla çok uğraşıyorum lg g2 bulabilirsem alacam yada i9505 modelini bulursam kaçırmam

alakası yok kardeşim o birkere snapdragon s600 eski nesil bir işlemci oluyor daha şimdiden yenileri çıktı . ayrıca yurt dışı cihazı olucaktır onlar pasaport kayıtlı felan. ben snapdragon800 lü note3 buldum 1650 liraya almadım garantisi kaydıyla uğraşılmaz . bir sorun çıkardımı uğraştığına değmez.. .

sana Nexus5 gider. ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı 1200 liralık telefonun da kamerası o kadar oluversin artık :D (kötü değil yanlış anlaşılmasın )

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
iyi diyorsunda kardeş şimdi s4le kafa kafaya yapmak istiyorum nexus 5 için üste para isterler benimde vericek durumum yok

Luck Star

Luck Star

Üye
iyi diyorsunda kardeş şimdi s4le kafa kafaya yapmak istiyorum nexus 5 için üste para isterler benimde vericek durumum yok

dostum riske giriyorsun gelen gideni aratır hesabı olmasın .. durum müsait değilse ya beklemelisin ya da s4 te kalmalısın . şahsen aynı durum benim başımada geldi. şuan hata yapmak üzeresin ... bence s4 gayet iyi ancak ediceksen de nexus5 ile g2 ile et... kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: LimePie
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
aynen şuanda forumda bir arkadaş lg g2 yle takas yapalım diyor

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonda hiç bir sıkıntı yok imei kayıtlı orjinal ama rootladığım için garanti gitti başka sorunu yok telefonun

Luck Star

Luck Star

Üye
Garanti felan gitmedi . Unroot yap orjinal stock romuda çaktinmi kimsecikler birsey anlamaz :D ama root sayaci hakkinda bilgim yok samsunglarda farkli olabilir

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
işte samsunglarda öyle bir sıkıntı var knox denilen program işi bozuyor sıfırlamak imkansız şuanlık

Luck Star

Luck Star

Üye
Yapcak birşey yok o zaman . Benim dediğimi arkadaş yapti , download mode alinan yerde bile rooted yazmiyor :)

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
oda iyimiş :) lg g2 bulmam lazım bir yerden yada nexus 5

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
sağol eyvAllah sizede iyi forumlar :tebessüm:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
lg g2 kullanmak istediğim bir cihazdı ancak 32 gb lık modelini 2. el olarak bulma şansım olmadı ve hala aklım onda

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5 yeni çıktığından 2. El falan bulman zor olabilir. Telefoncudan sıfır nexus 5 le falan takas yapabilirsin

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
aynen bulursam şansımı deniyecem olursa muhteşem olur nexus 5 kamerası düşük ama işlemci ve gpusu sağlam

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kamerası mı düşük ? Ben kullanıyorum emin ol normal bi 8 mp den daha iyi hani o sayıya aldanma :)

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
peki memnunmusun telefondan

Üst Alt