Tavsiye S4 takas yapmayı düşünüyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G2 şarjıda o bataryayla geçsin bi zahmet zaten buna lafımız yok. Oyun meraklısıdır yüklemiştir bunu yetişkin insanlarda yapar yani eğlenceli şeyler bence senden karşı olma telefonda oyun oynanmasına çoğu insan eski telefonunu bu uygulamalar için değiştiriyo mesela pc de oynayamadığı oyunu telefonunda oynuyo falan filan işte sanada tavsiye ederim :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
lg g2 ile takas yap kesinlikle. ;)

• Beğen
Tepkiler: LimePie
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
90 oyun yükledim hepsini oynuyorum demiyo zaten. Saf android bu kadar yüklemeye rağmen kasmıyo performans kaybı yasamıyo diyo yani sen bi saf dene bide firmaların ürettiğini hangisi ilk günkü gibi kalıyo.

Kardeşim biz orada iPhone 5S ve Nexus 5'i kıyaslıyorduk. Diğer firmaları konuya dahil etmedik. Arkadaş Nexus 5'in iPhone 5S'ten üstün yanlarını söylerken kasmamasını da söyledi. İstediği kadar kadar oyun yüklesin kasmıyormuş. Ben ise iPhonelarda da öyle olduğunu dile getirdim.

ve son olarak nickimin nexus olması nexus fanı olduğum anlamına gelmez ve nickimi sonradan nexus yaptım haberiniz olsun.

Yahu kardeşim apaçık belli. Ben şimdi nickimi Lumia yapsam hemen Nokia fanı dersin ama.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 ve lg g2 gemlikte yokmuş ya bursaya gitmem lazım olsa yapıcaktım lg g2 var ama sıfır kesinlikle takas yapmazlar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Evet iphone da öyle kardeşim

Luck Star

Luck Star

Üye
nexus 5 ve lg g2 gemlikte yokmuş ya bursaya gitmem lazım olsa yapıcaktım lg g2 var ama sıfır kesinlikle takas yapmazlar

Valla bence ne yap et zaman geçmeden ikisinden birine geç. He s4 kötü mü , degil ama 1-1.5 sene sonrasina bakarsak g2 de n5 de halen iş görür telefon olcak . Saıin sinirlenip 600-800 Gibi komik bir rakama verme . Sana tavsiyem sahibinden.com a koy telefonu, sat . Sonra al g2 veya n5 .. tavsiyem g2 . Bence daha fazla yorum yapmaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: LimePie

Üst Alt