tamam aklımda nexus 5 bulursam inceleyip alıcam sağolasın

kafa kafaya takas yapabileceksen bekleme bile ama ustune para vericeksen gerek yok bencenedenki nexus 5 bulursam s4ü ne yapayım ?
aynen öyle bulursam direk takas yapıcam telefonu inceledim güzel güncelleme sıkıntısıda yok seri sade ve akıcı bir telefonkafa kafaya takas yapabileceksen bekleme bile ama ustune para vericeksen gerek yok bence
Nexus 5 üstüne para iste mi? Bence üstüne para vermesi gerekir.Nexus 5(üstüne para iste) veya G2 garantili cihazlara takas et bence
Nexus 5 Çok Güzel Bir Cihaz Şiddetle Öneririm , İstediğin Kadar Uygulama Yükle Kasma Olmuyor , Saf Android Olduğu İçin g2DEn kat kat daha hızlı , ben nexus 4 kullanıyorum ve çok memnunum sen bide nexus 5'i düşünaynen öyle bulursam direk takas yapıcam telefonu inceledim güzel güncelleme sıkıntısıda yok seri sade ve akıcı bir telefon

G2 ile takas edebilirsin.
Doğru tercih olacaktır.
Nexsus 5 i s4 ile takas he üste para vermesi gerek s4 halt etmişHtc one ,Nexus 5 ,iphone 5 gibi garantili telefonlarla kafa kafaya takas edebilirsin diye düşünüyorum
Dediğine %100 Katılıyorum birisi yazmış nexus 5 ile takas yap üstüne para al diyeNexsus 5 i s4 ile takas he üste para vermesi gerek s4 halt etmiş
Nexus 5 Hatta Nexus 4 bile Galaxy S4'ü Ezer Geçer
Nexus 5 bence daha akıcı olurlg g2yle kafa kafaya olur ama