Tavsiye S4 takas yapmayı düşünüyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Sen Takas yapmışın ya onlarda yaparlar :D

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Memnunum gayet stabil akıcı takılma donma kasma falan yok her isteğimi karşılıyo öneririm :)

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
tamam aklımda nexus 5 bulursam inceleyip alıcam sağolasın

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hayırlısı olsun kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: LimePie
Luck Star

Luck Star

Üye
tamam aklımda nexus 5 bulursam inceleyip alıcam sağolasın

Bence incelemene bile gerek yok zaten lg g2 kullanmissin onun aynisi hatta saf android oldugu icin yer yer daha hizli sadece . Ama g2 de de baya ozellik var hani :)

• Beğen
Tepkiler: LimePie
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
aynen kardeşlerim nexus5 i bulursam alıcam yardım eden herkese teşekkür ederim

beytullah6767

beytullah6767

Üye
biraz daha kullan bence

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
nedenki nexus 5 bulursam s4ü ne yapayım ?

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
kafa kafaya takas yapabileceksen bekleme bile ama ustune para vericeksen gerek yok bence
aynen öyle bulursam direk takas yapıcam telefonu inceledim güzel güncelleme sıkıntısıda yok seri sade ve akıcı bir telefon

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bende kutulu aksesuarlı 20 ay garantili İstanbul bilişimden alınma siyah nexus 4 var arka camında çatlak var tam ortada bunu kaça satabilirim fikri olan varmı birde faturasında 780 TL yazıyor toplu cihaz alımı yapıldığı için ucuza gelmiş buda etkilermiSatmak istemem pili yüzünden bi oyun açıyorum 2 saatte boşalıyor full batarya çok yetersiz kafamda g2 var ama nexusu iyi paraya satmam lazım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Senin kaça aldığın önemli değil istersen 500 e al önemli olan 2. El piyasası. Kimse sen ucuza almışsın bende senden ucuza alcam diyemez. 2. El fiyatını öğren sanırım 700 civarı. Arka camda çatlak diyosun ona göre bi fiyat çıkar. Ama garantisi halleder pil sorununu

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bataryasından sorun yok oynamazsan bir gün gidiyor ama oynarsan 2 saat. internet süresinde 3.5 saat ama bana yetmiyor işte g2 nin pili çok ilgimi çekti 6 saat ekran süresi falan

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
aynen

NEXUS

NEXUS

Üye
aynen öyle bulursam direk takas yapıcam telefonu inceledim güzel güncelleme sıkıntısıda yok seri sade ve akıcı bir telefon
Nexus 5 Çok Güzel Bir Cihaz Şiddetle Öneririm , İstediğin Kadar Uygulama Yükle Kasma Olmuyor , Saf Android Olduğu İçin g2DEn kat kat daha hızlı , ben nexus 4 kullanıyorum ve çok memnunum sen bide nexus 5'i düşün :D

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
lg g2yle kafa kafaya olur ama

Üst Alt