Tavsiye S4 takas yapmayı düşünüyorum yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Hasand.

Hasand.

Üye
veya telefoncudan ikinci el alcagımıza arammızda takas edebiliriz

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Ben gemlikte oturuyorum birde bursaya gidicem orada bir suru telefoncu var bakalim orada lg g2 bulursam kafa kafaya takas yapmaya caliscam

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Babamin dedigini dinleseydim keske bana dedi ki sakin 2.el telefon alma her zaman sıfır telefon kullan demisti ama dinlemedim işte şimdi ugras dur

NEXUS

NEXUS

Üye
Babamin dedigini dinleseydim keske bana dedi ki sakin 2.el telefon alma her zaman sıfır telefon kullan demisti ama dinlemedim işte şimdi ugras dur
2.el almanda sıkıntı yok aslında :) amcam geçen hafta ikinci el galaxy note 3 aldı ve memnun , fakat bişeyler yükleyince bilemem çünkü telefonuna bakmıştım internette takılmaktan başka bişey yapmamış :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
arkadaşlar bugün telefoncuları gezdim bir yere girdim bilerek note 2 ile s4ü takas yaparmısınız yaparız dedi sahibi telefonu çıkardım ben s4ün en temizini 800 tlye alıyorum dedi seninkinin çerçevesi soyulmuş o yüzden 600 sayarım dedi takas olarakta note 2 için s4 ve 350 tl vericekmişim diyor sonra htc one ye ne istersin dedim adamın dediği şık etti beni 750 tl üstüne vereceksin dedi bende bay bay dedim çıktım sinir krizine giriyordum az daha adamın ağzını burnunu dökücektim.
Telefoncular her zaman öldürerek alır malını. Yerinde olsam söver sayardım çünkü çok saçmalamış bilmeyen biri olsa yazık günah ya.
Tam okumadım göz gezdirdim yorumlara G2 kamerası nexus 5 i ezer geçer demişler ama öyle bişey yok yani öyle mükemmel bi fark yok G2 kamerasını kötülemiyorum fakat incelemelerde ve aldığım yerde Nexus 5 in daha detaylı çektiğini söylüyo ben memnunum kameradan o yönden bi sıkıntın olmasın.
Arkadaşa 90 oyun yüklemiş hepsini oynuyomu arayüz arayüz falan diyo demişler burda onun anlatmak istediği 90 oyun yükledim oynuyorum değil kasmıyo demektir. Karşılaştırma linkleri vermişsiniz birde aynı özellikteki G1 kasıyo nexus 4 kasmıyo falan demesine laf söylüyosunuz donanım olarak yakın olsalarda biri saf android.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve LimePie
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim sana tamamen katiliyorum cok haklisin insanlarda merhamet kalmamis bilmeyen birisi alsa kaziklanacakti ve bunun gunahi çok büyük Allah ıslah etsin ne diyeyim

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefoncular her zaman öldürerek alır malını. Yerinde olsam söver sayardım çünkü çok saçmalamış bilmeyen biri olsa yazık günah ya.
Tam okumadım göz gezdirdim yorumlara G2 kamerası nexus 5 i ezer geçer demişler ama öyle bişey yok yani öyle mükemmel bi fark yok G2 kamerasını kötülemiyorum fakat incelemelerde ve aldığım yerde Nexus 5 in daha detaylı çektiğini söylüyo ben memnunum kameradan o yönden bi sıkıntın olmasın.
Arkadaşa 90 oyun yüklemiş hepsini oynuyomu arayüz arayüz falan diyo demişler burda onun anlatmak istediği 90 oyun yükledim oynuyorum değil kasmıyo demektir. Karşılaştırma linkleri vermişsiniz birde aynı özellikteki G1 kasıyo nexus 4 kasmıyo falan demesine laf söylüyosunuz donanım olarak yakın olsalarda biri saf android.

dostum ben dedim , evet karşılaştırdım kalite netlik açısından g2 den de kötü çekiyor yani g2 de kötü çekiyor
nexus5 gece bi garip çekiyor dene istersen ben denedim.. mavimsi oluyor beyaz yerler
90 oyundan kast ettiğim . evet nexus saf android bizimkide telefon yani ne yapmak lazım bizde mi 90 oyun yükleyelim ? sonuçta 1 oyun oynıyacaksın yani burdaki mantıktan bahsediyorum . hadi oyunda kasmıyor dese neyse 90 uygulama amaçsız bir kıyaslama

arayüze gelince cm11 yüklü G2 ve nexus veya g1 veya nexus4 yani donanım birebir aynı sence performans farkı olurmu ??ayrıca forumdan qarapapaq arkadaşıma şarj süresini sordum ve kendi yazdığı nexus5 ana konuda şarj süresini inceledim . şahsen çok geride kalıyor . yeni çıkan one m8 ve s5 bile daha az batarya ile daha uzun süre kullanım veriyor..(hadi s5 amoled daha az enerji harcar.)

NEXUS

NEXUS

Üye
dediğine %100 katılıyorum kardeşim :) Nexus 5'in kamerasında sorun var yazmışta kamerasında sorun yok tabi kullanan açıklasın onu emrah-06 :) ve dediğin gibi kasmıyor dedim. fakat bazıları yanlış anladı :) , g1 ile nexus 4 arasında hız farkı var çünkü nexus 4 nede olsa saf android kullanıyor arada tabikide fark var ve birde artık telefonu sadece oyun için alanlar dahil oluyor :oke:bu artı saf androidin şarz performansının daha uzun olduğunu herkes bilir. :oke:

Luck Star

Luck Star

Üye
dediğine %100 katılıyorum kardeşim :) Nexus 5'in kamerasında sorun var yazmışta kamerasında sorun yok tabi kullanan açıklasın onu emrah-06 :) ve dediğin gibi kasmıyor dedim. fakat bazıları yanlış anladı :) , g1 ile nexus 4 arasında hız farkı var çünkü nexus 4 nede olsa saf android kullanıyor arada tabikide fark var ve birde artık telefonu sadece oyun için alanlar dahil oluyor :oke:bu artı saf androidin şarz performansının daha uzun olduğunu herkes bilir. :oke:

bataryası aynı mAh değerlerine sahip cihazlara göre daha uzundur :nono:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bir düzeltme yapayım. Biz orada Nexuslar ile iPhoneları kıyaslıyorduk. Arkadaş orda öyle bir anlatıyor ki, sanırsın iPhonelar oyun yükleyince kasıyor. Hatta bi ara Nexus 5'in kamerası iPhone 5S'ten iyi dedi. Nicki bile "nexus" iken bana Apple fanboyu diyor bir de.

Luck Star

Luck Star

Üye
Bir düzeltme yapayım. Biz orada Nexuslar ile iPhoneları kıyaslıyorduk. Arkadaş orda öyle bir anlatıyor ki, sanırsın iPhonelar oyun yükleyince kasıyor. Hatta bi ara Nexus 5'in kamerası iPhone 5S'ten iyi dedi. Nicki bile "nexus" iken bana Apple fanboyu diyor bir de.

kardeşim düşünmeye bile gerek yok , iphone nasıl bir cihaz bilen bilir ben kastırmayı başaramadım şahsen...
nexusleri de bilen bilir oyun ve performans telefonudur. telefon müşteri için yapılmamıştır , ne estetik var ne özellik . varsın kasmasın ...

ayrıca bütün test sitelerinde aynı sonuçlar alınıyor. lg g2 full şarj ile 54 saat aldığım performans dahi vardır :D
bırak konuşsun dursun

@LimePie tekrardan söyliyim , eğer oyun oynamıyacaksan sabah akşam ,nexus5 alma kardeşim
tahmin ediyorum ki s4 ten kasma donma yavaşlama yüzünden değiştirmek istiyorsun
nexus5 geçince hız olucak ama yine bir eski g2 kullanıcısı olarak g2 yi arıyacaksın..

bu arada sınıftan bir arkadaş nexus5 almış , arkadaşlarla samimiyizdir biz. 1-2 hafta geçsin takas edicem kullanmalık 1-2 günlüğüne bakalım bu abartılar nasılmış :D detayları ile test, inceleme yapacağım ... (hız konusunda değil)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
kemsaf

kemsaf

Üye
Kardes ben bursadayi. Osmangazi istersen telefonculara bi sorayim s4 ile nexus 5 tks felan veya htc one istersen sorarim yakinimda 5-6 tane telefoncu var

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
dostum ben dedim , evet karşılaştırdım kalite netlik açısından g2 den de kötü çekiyor yani g2 de kötü çekiyor
nexus5 gece bi garip çekiyor dene istersen ben denedim.. mavimsi oluyor beyaz yerler
90 oyundan kast ettiğim . evet nexus saf android bizimkide telefon yani ne yapmak lazım bizde mi 90 oyun yükleyelim ? sonuçta 1 oyun oynıyacaksın yani burdaki mantıktan bahsediyorum . hadi oyunda kasmıyor dese neyse 90 uygulama amaçsız bir kıyaslama

arayüze gelince cm11 yüklü G2 ve nexus veya g1 veya nexus4 yani donanım birebir aynı sence performans farkı olurmu ??ayrıca forumdan qarapapaq arkadaşıma şarj süresini sordum ve kendi yazdığı nexus5 ana konuda şarj süresini inceledim . şahsen çok geride kalıyor . yeni çıkan one m8 ve s5 bile daha az batarya ile daha uzun süre kullanım veriyor..(hadi s5 amoled daha az enerji harcar.)
Siz orda cm 11 falan olduğunu yazmamışsınız ben orjinal halleriyle baktığımda evet performans farkı olur diyorum. Kamera konusuna gelince g2 de nexus 5 de kötü değil alanlarında iyiler sonuçta bu cep telefonu profesyonel makine değil geceleri çoğu kamera vasat. Ben yinede yeterli buluyorum sıkıntım olmadı yani. Oyun konusuna gelince 90 oyun yükledim hepsini oynuyorum demiyo zaten. Saf android bu kadar yüklemeye rağmen kasmıyo performans kaybı yasamıyo diyo yani sen bi saf dene bide firmaların ürettiğini hangisi ilk günkü gibi kalıyo. Biri şurda çıkıp iphone la şu işlemleri yapıyorum şunlar yüklü kasmıyo falan dese vay be o zaten canavar dersiniz. Fanboysunuz demiyorum ama bu böyledir o övüldüğünden kimse ne performans tartışmasına girer nede şüphe eder ben elimde çok gördüm kitlenip kaldığını yanlış anlamayın onuda kötülemiyorum aksine diğerlerine göre bence daha telefondur o. Batarya konusuna gelince ben söyleyim oyun oyna nette dolaş su gibi bitiyo. Bahsettiğiniz yeni cihazlarında pil gücü nexus 5 den az değil fazladır.

@Luck Star bence asıl sabah akşam oyun oynamayacaksa nexus 5 almalı. Malum snapdragon telefon beklemedeyken o kadar şarj harcayan bi işlemci değil. Çok oynadığındada nexus 5 in bataryası buna dayanmaz.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Siz orda cm 11 falan olduğunu yazmamışsınız ben orjinal halleriyle baktığımda evet performans farkı olur diyorum. Kamera konusuna gelince g2 de nexus 5 de kötü değil alanlarında iyiler sonuçta bu cep telefonu profesyonel makine değil geceleri çoğu kamera vasat. Ben yinede yeterli buluyorum sıkıntım olmadı yani. Oyun konusuna gelince 90 oyun yükledim hepsini oynuyorum demiyo zaten. Saf android bu kadar yüklemeye rağmen kasmıyo performans kaybı yasamıyo diyo yani sen bi saf dene bide firmaların ürettiğini hangisi ilk günkü gibi kalıyo. Biri şurda çıkıp iphone la şu işlemleri yapıyorum şunlar yüklü kasmıyo falan dese vay be o zaten canavar dersiniz. Fanboysunuz demiyorum ama bu böyledir o övüldüğünden kimse ne performans tartışmasına girer nede şüphe eder ben elimde çok gördüm kitlenip kaldığını yanlış anlamayın onuda kötülemiyorum aksine diğerlerine göre bence daha telefondur o. Batarya konusuna gelince ben söyleyim oyun oyna nette dolaş su gibi bitiyo. Bahsettiğiniz yeni cihazlarında pil gücü nexus 5 den az değil fazladır.

@Luck Star bence asıl sabah akşam oyun oynamayacaksa nexus 5 almalı. Malum snapdragon telefon beklemedeyken o kadar şarj harcayan bi işlemci değil. Çok oynadığındada nexus 5 in bataryası buna dayanmaz.
KULLANMADAN BİLMEDEN konuşuyor , Dediklerimi anlamıyor :) nexus 5 i daha önce hiç kullanmamış sonrada burda laf sayıyor yok arkadaşı almış pişmanmış yok g2 daha iyimiş , bu arada 8 aydır nexus 4 kullanıyorum ve en ufak sıkıntı yaşamadım abimde ise g pro var telefona oyun yüklemiş 5-10 tane telefon çok kasıyor , flappy bird oyunu dahil kasıyor , birde g pro özellikleri daha iyi nexus 4 ten :) ve şuda var telefona format atıyor yine kasmaya başlıyor. G 2 yi arkadaş kullanıyor , ve değiştirip başka telefon almayı düşünüyor , ve son olarak nickimin nexus olması nexus fanı olduğum anlamına gelmez ve nickimi sonradan nexus yaptım haberiniz olsun.[/QUOTE]

NEXUS

NEXUS

Üye
Zaten bilmediği nexus 5 te olan bildirim led ışığını yok demesinden belli ilk nexus da dahil bildirim led Işığı vardı :)

NEXUS

NEXUS

Üye
Yanlış oldu

NEXUS

NEXUS

Üye
Silinsin

NEXUS

NEXUS

Üye
Düzenleye basıyım derken alıntılaya basmışım :(

Luck Star

Luck Star

Üye
KULLANMADAN BİLMEDEN konuşuyor , Dediklerimi anlamıyor :) nexus 5 i daha önce hiç kullanmamış sonrada burda laf sayıyor yok arkadaşı almış pişmanmış yok g2 daha iyimiş , bu arada 8 aydır nexus 4 kullanıyorum ve en ufak sıkıntı yaşamadım abimde ise g pro var telefona oyun yüklemiş 5-10 tane telefon çok kasıyor , flappy bird oyunu dahil kasıyor , birde g pro özellikleri daha iyi nexus 4 ten :) ve şuda var telefona format atıyor yine kasmaya başlıyor. G 2 yi arkadaş kullanıyor , ve değiştirip başka telefon almayı düşünüyor , ve son olarak nickimin nexus olması nexus fanı olduğum anlamına gelmez ve nickimi sonradan nexus yaptım haberiniz olsun.
[/QUOTE]

Sakamisin sen ya , abimde 5c var onun daha ne ozelligi oldugunu bilmiyorum banane nexus ta led varmi yok mu :D ayrica bos konusuyorsun g pro kasiyormus . Bence senin abinde sorun var . Gitsin garantiye yollasin . Daha fazla kasiyo kasiyo dersen marka kotulemekten moda bildiricam .Nexus4 g2 den iyi diyeceksin biraz sonra. Senin yerin donanimhaber dostum. Bilgin yoksa sesini kesiceksin . Sizinki kasiyo olabilir ama diger hicbir g pro kasmiyor . Elektronik haberlesme bolumunde okuyorum nerdeyse birsuru telefolari test ettim . Ici disi dahil . Sen ve abin bilgisizce telefondan oyun oynamaya devam edin .

Luck Star

Luck Star

Üye

Oyun oynayinca g2 de dayanmiyor ben bunu anlatiyorum , ama g2 sarji her turlu nexus5 in kullanim suresini gecer. Ayrica kullanmadan nasil kötuleyebilir g2 kasiyor diye . Nexus5 kotulemedim klanici icin eglenceli ozellim yok dedim.. zaten g2 ile n5 arasindaki 200tl fark bundan dolayi ... ben herzaman telefonda oyun oynanmasina karsiyim , he liseye felan gidersin bilemem meraktan vakit.gecirmek icin oynarsin da bu telefonlar cocuk telefonu degil ki ne oyunu arkadas 90 oyun var diyo . Bende diyorum ki 90 degil 500 oyun dene hicbirinde kasmaz.... laf kalabaligi yapip anca lg kasiyor diyo... neyse abonelikten de ciktim konudan arkadasa soyle daha fazla tartisma yaratmasin bilmedigi konularda . Atip tutmaktan baska bir ise yaramiyor cunku . Hadi kolay gelsin...

Üst Alt