Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Arkaplan resmi yapma yerine arka plani saydamlastiramazmiyim
Yapabilirsin. Wanam xposed modülüyle. Bu arada bi xposed modülünde kilit ekranı döndürme var bi baktım çalışıyor :)

Bu da durum çubuğunun yeni hali :)

Son düzenleme:

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
baskahmet

baskahmet

Üye
Yavas mod hizli mod nedir ?? :)
O da bir internet modülü.Modülün adı intelli 3g.Mesela yavaş moda 2G , Hızlı moda 3g koyuyosun.Hızlı mod deyince 3g ye geçiyor haliyle mobil veride internet hızlanıyor.Yavaş mod diyorsun şebeke 2g geçiyor.2G 3G Ye göre daha yavaş olduğundan internet hızı da azalıyor.İnşallah anlatabilmişimdir :)

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
kadıköy_polisi

kadıköy_polisi

Üye
bu yazılar okunmuyor nasıl düzelteceğiz

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
@baskahmet sendeki s5 klavyenin linkini atsana bende kurucam yada linki yoksa biyere upload edermisin ? :)

baskahmet

baskahmet

Üye
@baskahmet sendeki s5 klavyenin linkini atsana bende kurucam yada linki yoksa biyere upload edermisin ? :)
Link derken ? Cwm den felan flaşlanmıyor portlayacaksın geri sayfalarda var anlatımı

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
s5 lollipop port v3 de system ui apksini bulamadım başka bir adlamı geçiyo ??

Mcfly81

Üye
1.CEVAPSIZ ARAMA GELDİĞİNDE KAYITLI OLAN İSİM YERİNE CEVAPSIZ ARAMA YAZIYOR
2. GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME SIRASINDA KARŞI TARAFIN CAMERASINDA YANİ ÜSTTE SEKMELER OLUYOR ONUDA ŞÖYLE AÇIKLAYAYIM YUKARKİ EKRANDA ARADA SIRADA BENİM KAMERA GÖRÜNTÜLERİ GELİP GİDİYOR...

BUNLARI DÜZELTİRSENİZ SÜPER Bİ ROM BENCE KOLAY GELSİN
BİRDE BEYAZ YAZILARI DÜZELTİRSEK ÇOK İYİ OLACAK

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkadaslar özel işlerim yogunlugundan pek ugrayamadim. Nasılsıniz bakimm..
Baskahmet v3 systemui.apk kurdugunda gözükür kurmadan zip i acarsan göremezsiniz.
Mcfly81 cevapsız çağrı görmen tuhaf şunu denermisisin rehberde görüntü seçenekleri tümü olmasın iki aynı isim varsa cevapsız gözükür .
Beyazliga gelince şimdilik bekliyoruz yada v2.5 un framework-res.apk dosyasını kopyalaycaksin yani sistemin v3 olacak ama arka ekranın siyah sana kalmış artik

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar özel işlerim yogunlugundan pek ugrayamadim. Nasılsıniz bakimm..
Baskahmet v3 systemui.apk kurdugunda gözükür kurmadan zip i acarsan göremezsiniz.
Mcfly81 cevapsız çağrı görmen tuhaf şunu denermisisin rehberde görüntü seçenekleri tümü olmasın iki aynı isim varsa cevapsız gözükür .
Beyazliga gelince şimdilik bekliyoruz yada v2.5 un framework-res.apk dosyasını kopyalaycaksin yani sistemin v3 olacak ama arka ekranın siyah sana kalmış artik
bene s6nın portlanmış system uisi var bu v3e atsam çalıştırırmı ?

Mcfly81

Üye
göruntelenecek kişi sadece gmail hesabı kullanıyorum kilit ekraninda cevapsiz arama yazıyor kişinin ismi cikmiyor
Mesaj geldiginde sıkıntı yok sadece cevapsizda sıkıntı var çözemedim yardimci olumusunuz

Mcfly81

Üye
göruntelenecek kişi sadece gmail hesabı kullanıyorum kilit ekraninda cevapsiz arama yazıyor kişinin ismi cikmiyor

bedrama

Üye
Akilli kaydirma akilli duraklatma ve hareketle foto degistirme valid motor galiba.goruntulu arama calosiyor mu.

bedrama

Üye
Calisan rom varmi

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Baskahmet sen hangi romdasin