S6 uygulamaları var full super olmuş denicemV4.0 çıkmış. Deneyen bilgilendirsin lütfen.
denedinmi kardeşS6 uygulamaları var fu ll super olmuş denicem
Ben yapabilirim apk dosyasını upload etKONU GÜNCELLENDİ ARKADAŞLAR RESİMLER EKLENDİ
arkadaşlar mesaj yeri yine ingilizce kim türkçe yapabilme imkanı var
Gereksiz uygulamaları silmezsen tabii ki de öyle olurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyaz yazı sorunun bazı yerlerde var ilk yüklenince biraz kasma vardı ama şimdi iyi
facebook whatsapp messenger yükledikten sonra durum bu sanırım stock roma geri döneceğim
Onları Kaldırırsam Ne Anlamı Kalırki S6 Romdan Geriye ? Böyle Romlar Hep Şişiyor Şarzı Sömürüyor En İyisi Stock Yada Cm 10.1Ben yapabilirim apk dosyasını upload et
Gereksiz uygulamaları silmezsen tabii ki de öyle olur
Port romlar şişme romlar gereksiz şeyleri silersen sorun olmaz.
O yüklediğin uygulamalar yaklaşık 200 mb ram yiyor
Normalde 700 lerde geziyor
Yani 250 mb si gereksiz uygulama ile dolu.Düz hesapdan böyle bir sonuç çıkıyor![]()

Stock romda da gereksiz uygulama var watchon gibi onları kaldırınca romdan eser mi kalmıyor o nası bi mantıkOnları Kaldırırsam Ne Anlamı Kalırki S6 Romdan Geriye ? Böyle Romlar Hep Şişiyor Şarzı Sömürüyor En İyisi Stock Yada Cm 10.1![]()
1 Ay Felan Kullanınca Stocktan Farkı KalmadıStock romda da gereksiz uygulama var watchon gibi onları kaldırınca romdan eser mi kalmıyor o nası bi mantık
Eskiden cm12 jet diyodun la noldu

Watchona kendime örnek verdim atar yapma la1 Ay Felan Kullanınca Stocktan Farkı Kalmadı
WatchOn Gereksizmi ? Hmm Hergün Kullandıgım Bir Uygulama Gereksizmiş Beyler
Stocktan Kaldırdıkların Kullanmadıkların Ama O Custom Rom Geliştirici Süs Olsun Diyemi Koymuş ? Adam Bi Bildigi Varki Koyuyor Kaldırmasınıda Bilir Her Neyse Rom Şişik Bi Rom Geliştirilmesi Lazım Yoksa Bi Bok Etmez Ha Oyun Oynamam Face Messenger Whatsapp Felan Diyorsan Ona Sözüm Yok Bişey Kaldırmayada Gerek Yok Ozaman
6.günüm bu stockta ama şarj iyi değil böyle telefonun ben yaHer Rom Eskiyor Ama CM Stable Versiyonları Hariç Stable 4.3'ü Kullanmıştım Rom Degiştirirken Pişman Olmuştum Çünki 2-3 Hafta Kullandım Ama Kasma Yoktu Ama Şimdi 4.2.2 Deyim Dokunmatik Sorunu Yok Degiştirmem Asla En Fazla Tema Atarım Kasmada Yok Rahatım Şarzda İyi Gidiyor Böyle Romlar Nafile Lolipop'da Gelmicek Zaten En İyisi 4.2.2 Stock Dönüş Buluncak Yada CM 10.1'e Geçip Rahat Edicez ToplucaWatchona kendime örnek verdim atar yapma la6.günüm bu stockta ama şarj iyi değil böyle telefonun ben ya

La bırak ya bir daha tövbe samsungaHer Rom Eskiyor Ama CM Stable Versiyonları Hariç Stable 4.3'ü Kullanmıştım Rom Degiştirirken Pişman Olmuştum Çünki 2-3 Hafta Kullandım Ama Kasma Yoktu Ama Şimdi 4.2.2 Deyim Dokunmatik Sorunu Yok Degiştirmem Asla En Fazla Tema Atarım Kasmada Yok Rahatım Şarzda İyi Gidiyor Böyle Romlar Nafile Lolipop'da Gelmicek Zaten En İyisi 4.2.2 Stock Dönüş Buluncak Yada CM 10.1'e Geçip Rahat Edicez Topluca![]()
Allahtan Sene Sonu iPhone 5'im OlucakLa bırak ya bir daha tövbe samsunga

Neyse konu dağılmasınAllahtan Sene Sonu iPhone 5'im Olucak![]()
yeni rom kurunca ilk yaptığım iş kendimce gereksiz uygulamaları kaldırmak buna rağmen ram kulalnımı çok fazlaBen yapabilirim apk dosyasını upload et
Gereksiz uygulamaları silmezsen tabii ki de öyle olur
Port romlar şişme romlar gereksiz şeyleri silersen sorun olmaz.
O yüklediğin uygulamalar yaklaşık 200 mb ram yiyor
Normalde 700 lerde geziyor
Yani 250 mb si gereksiz uygulama ile dolu.Düz hesapdan böyle bir sonuç çıkıyor![]()
Ram kullanıp kasmıyorsa sorun yok ama kasıyorsa iyi yapmışsınızyeni rom kurunca ilk yaptığım iş kendimce gereksiz uygulamaları kaldırmak buna rağmen ram kulalnımı çok fazla
Tamam ben uğraşıcam yapabilirsem bakarız acemiyimAhmet nasi yani apk dosyasini atiyim zaten romda var apk dosyasi

Tamam onemli deil rom nasi sende guzelmiTamam ben uğraşıcam yapabilirsem bakarız acemiyim
Yapamazsam kb![]()

Ben stocktayım romu yüklemedimTamam onemli deil rom nasi sende guzelmi![]()