abi sitenin linkini atsana arkadaşda kore s4 mini var ona yükklüümAma 4.4.2 de olabilir bu kadar erken cikacagini sanmiyorum 5 in s4 miniye ama dedigim gibi bende heyecanlandim bir an yukleme gorunce s4 mini kore versiyonu birde samsung kore de ayri tel avruoada ayri tel tr de ayri model satiyormus avrupada 9195 tr 9190 biliyordum ama korede ayri versiyonda satildigini simdi ogrendim
Gelirse süper olur o zaman ama bize sıra zor gelir 2015 sonunda vs gelebilir belkiEvet samsung un orijinal sitesi sayilir o site ne derse o zaten pendingler su an yuklenenler ust kisimda da dk dk bitenleri gosteriyor
Ben s4miniarchive sitesinde listeye çıktığını gördüm ama bu sitede görmedim. Ben geleceğini sanmıyorum aslında. İnşallah gelir ne diyelimYok ben nisan diye duydum ama mayis i bulur amma velakin samsung aralikta 4.4.4 i verecegim demisti ama fos cikmisti ama boyle listeye cikmamisti hayirlisi bakalim.
Stock romdayım ben 2 haftadırkim hangi romda şuanben hala s5 deyim
![]()
güzelmiş orjinal halimi yoksa s5 uygulamalarımı varStock romdayım ben 2 haftadır
Sadece s5 klavye portladım diğerleri orjinalgüzelmiş orjinal halimi yoksa s5 uygulamalarımı var
s5 klavyenin linkini atarmısın bende geçersem portlarımSadece s5 klavye portladım diğerleri orjinal![]()

Link derken kardeş ?s5 klavyenin linkini atarmısın bende geçersem portlarım![]()
Portluyosun linki felan yok. Nası portlanır:Link derken kardeş ?Portluyosun linki felan yok. Nası portlanır:
S5 V3 ten samsungıme apk, lib bölümünden libdraw ve libswiftkey ile başlayan dosyalarıi, bide vodb dosyasını alıyorsun.Vodb dosyasını kendi stockunun system/ bölümüne taşıyorsun.Sonra samsungıme apk ve samsungıme odex sil oraya s5 klavye apk at,s5 klavyenin izinlerini (üstüne basılı tut permissions tıkla) rw-r-r olarak ayarla system/lib bölümüne gel kendi romundaki libdraw ve libswiftkey ile bşlayan dosyaları sil yerine s5 v3 ten aldığın dosyaları yapışştır ve yeniden başlat
Root explorer kullan farklı dosya yöneticisyle olmuyor.Karışık bir konu değil aslında 1 dk lık iş
Aynen kardeşim buda görüntü. Dediğim şekilde sorunsuz yapa bilirsinKardes bu klavyeyi kitkat stock roma uygulayabiliyoruz degilmi. Yalnış anlamadiysam .peki uygulaniyorsa bile turkce oluyor degil mi