doğru arkası beyaz sadece unutmuşumFazlasını kazanırsın. =P Göz olayı gereksiz bir özellik bence.
Resimdeki nexus beyaz olabilir, sadece arka kapağın rengi farklı oluyor.
Dostum bu mesajı yazdığında siyah s4 mini kullandığını anladım şarjı c6-01'in 2 katı kadar gidiyor diyebilirim. c6-01'i 2 sene kullandım hatta kendi cfwmi kullanıyordum orjinale göre şarj olarak baya iyi gidiyordu. s4 mini alınca şarjı çok şaşırttı beni bir de android çok şarj yiyor deniyordu. Siyah s4 minilerde sorun var inanmıyorsan beyaz s4 mini ile bak batarya numaraları bile farklı siyahlardan herkes şikayetçiS4 mini yi ben kullandım kardeşim. Oyun konusunu dert etme(gta san anderas max ayarda tek kasma yok) ama şarj konusunda. C6-01 kadar iyi değil. 24 saat zor götürür. mesaj geldiği zaman bakman lazım yoksa bakmassan habire titriyor ve şarjı yiyor![]()
Yani şarj konusunda en iyilerden diyebilirim. İşte bu yüzden şarjı çok gidiyor diyorsun beyazlar öyle değilBence birkaç alternatif bak derim ama alcaksan da beyaz alma çok kir gösterir![]()
ben sırf bu yüzden türkcellden almadım arkadaşımın çalıştığı yerdi siyah vardı araştırmıştım siyahlar sorunluymuş gittim aveadan beyaz aldım keşke ordan almasaydım ürün kusurlu çıktı ama şarj olarak çok iyiydi neyse kusuru da çözüldü 
S4 mini alacaksan siyahdan vazgeç mavi alabilirsin resimlerde ben hiç beğenmedim beyaz aldım beyaz aldıktan sonra maviyi gördüm pişman oldum beyaz aldığıma mavisi canlı çok hoş duruyorsiyah alcam kesin de g2 de kalsın artık hem daha pahalı hem tuşlar arkada s4 yeter bana![]()

kulaklık ile ilgili birşey soracam. Ben orjinal kulaklık dışında kulaklıkta müzik dinleyemedim. 5 kulaklık koydum önüme sadece 2 tanesi çalıştı o da biri orjinali diğeri başka bi samsung kulaklıktı. Diğerlerini kullanınca ses çok derinden geliyor bi de dakika başı s-woice, google sesle arama gibi programları açıyor şarkı duruyor onları devre dışı bıraksam bile çıkıyor çok sinir bozucu başka kulaklık denedin mi ?Kamera iyi
Oyunlarda sorun cikarmaz
Hafıza 5 gb
Cihazi elinden dusurmezsen ortalama 8 saat gider
Oyun oynarsan oyuna gore sure degisir.
Kulaklik performansi guzel ama dis ortam sesi düşük
Fiyat görsel ve performans konusunda makul bir cihaz
bana da olsa da markette tonlarca var seçemiyorum. Symbianın gözünü seveyim tercih yapmak zorunda bırakmıyordu insanıSymbiandan geldigin icin widget konusundada ihtiyac duyarsan aldığın zaman destek olabilirim![]()

vatana bak yanlış hatırlamıyorsam 950 tl + 2 tane flip cover kapak veriyordu979 tl bimekste yarın gidip sipariş vereceğim bi aksilik olmazsa g2 ve nexus 5te çok iyi cihazlar ama çok para bayılmak istemiyorum nexus 5e de ısınamadım bir türlü tasarımından ve arayüzünden dolayı samsung hoşuma gidiyor
Tabiki 16 gb hafıza kartı c10 sandisk süşünüyorum uygun fiyatlı kaliteli arkası için kılıf tavsiye edebilirsiniz jelatini de telefoncudan halledicem sanırımteknosada 16gb nexus 5 1400tl ve 100tl hediye çeki var kafama yattıçıldırabilir miyim ben beynim soldu ya
aklımı çeldin usta 100tl hediye çeki var teknosada jelatin kılıfı ordan halledersem alırım

3 Aydır kullanıyorum arayüzde gram kasma hissetmedim sadece benchmark testi yaparken menüde gezince kasmıştı. Not cihazda 12 oyun 40'a yakın marketten ve forumdan indirilmiş uygulama varArayüz kastıktan sonra bakalım ne diyeceksin? Bir kaç ay sonra o beğenmediğin nexusun arayüzünü kuracaksın samsunguna.

şuan bu paraya alınacak cihaz zaten o durumda olur ama tabiki 400 lira fazla verdiğin cihaz o kadar çabuk eski cihaz sıfatına girmez. Ama şuan nexus 4 piyasada pek görünmüyor bile.Fark az değil ki. 400tlye değecek bir fark var. Bir yıl sonra S4 mini bayağı bildiğimiz eski cihazlardan olacak, düşük seviyede olacak. Nexus 5 yine Nexus 5 olarak kalır.
2012'de çıkan bir cihazı 2014 yılında almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama ben tavsiye etmiyorum.S3 bile daha iyi bi seçenek olacaktır diye düşünüyorum. Tamam diğerleriyle arasında o kadar fiyat farkı var ama bu sana daha uzun süreli kullanmanı uygulamalarda falan daha uzun yıllar çıkabilecek yeni uygulamaları kullanmaya yarayacak. S4 mini bi oyun falan telefonu değil.telefoncularda jelatin 5 tl ye çekiliyo sakın mağazadan alıyım dememobilcadde.com a bak kılıf falan rahat bulursun çeşit çeşit kardeşim
donanım olarak 4 çekirdek olması artı ve ekranın hd olması. Ama bunun getirdiği eksi yön de var fazla batarya sarfiyatı. Ayrıca donanım olarak en fazla oyun performansı daha iyidir. O da hd ekran olması ve daha iyi bir gpu'ya sahip olması ama 1 gb ram s3'e yetmiyor bana kalırsa. Çabuk sıkışıyor çünkü. Ayrıca 4 çekirdek ama 1.4 ile çalışıyor. S4 mini çift çekirdek ama daha iyi bir işlemci yani şöyle diyip aynı işlemcinin 4 çekirdek 1.4'ü s3'ünkini katlar2012 de çıkan bi cihaz tamam ama s4 mininin donanımıda öyle 2013 - 2014 lük bi donanım değil. S3 ün bile daha iyi bi seçenek olduğunu söyledim. En azından bi ara model değil bi amiral gemiydi hala destek veriliyo. Fakat s4 mini yerine bunu almasını söyledim yoksa diğer alternatiflere bakması daha iyi olacaktır.
ama çift çekirdek olduğu için s3 kadar iyi değil ancak aratmıyor. 1. buçuk ram ile bunu karşılıyor. Ayrıca amirale fazla takılmayın üstüne 2 amiral çıktı çünkü s4 mini ara model evet ama 1 önceki amiralin minisi öyle düşünmek lazım .İlk olarak oyun performansına geleyim berbat ! Nasıl berbat onuda açıklayayım en basit oyunda bile yarım saniyelik bir kasma oluyor. Ama belli yerlerde her oyunda oluyor genel bir sorun var asphalt 8'de de aynı şey oluyor gta'da da subwayda da basit bir bilardo oyununda da. Sanırım optimizasyon sorunu var. Cm10.2 kuranlar bir daha orjinale dönmüyor harika performans veriyormuş bu kasmalar yokmuş. Orjinal romda olan bir problem bu ama çözülmeyecek ve can sıkacak kadar değil anlık vurup gidiyor. En büyük sıkıntı subwayde tam rekor kıracam anlık kasıyor anında yanıyorsun zaten. Ama yakında 4.3 geliyor onda çözülmüştür muhtemelen çünkü kanada'da yayınlanmış yakında türkiye'ye de gelir. Oyun konusunu dert etme dediğim gibi genel bi sorun var ama 1 saniye sürüp geçiyor.
Dostum bu mesajı yazdığında siyah s4 mini kullandığını anladım şarjı c6-01'in 2 katı kadar gidiyor diyebilirim. c6-01'i 2 sene kullandım hatta kendi cfwmi kullanıyordum orjinale göre şarj olarak baya iyi gidiyordu. s4 mini alınca şarjı çok şaşırttı beni bir de android çok şarj yiyor deniyordu. Siyah s4 minilerde sorun var inanmıyorsan beyaz s4 mini ile bak batarya numaraları bile farklı siyahlardan herkes şikayetçiYani şarj konusunda en iyilerden diyebilirim.
İşte bu yüzden şarjı çok gidiyor diyorsun beyazlar öyle değilben sırf bu yüzden türkcellden almadım arkadaşımın çalıştığı yerdi siyah vardı araştırmıştım siyahlar sorunluymuş gittim aveadan beyaz aldım keşke ordan almasaydım ürün kusurlu çıktı ama şarj olarak çok iyiydi neyse kusuru da çözüldü
S4 mini alacaksan siyahdan vazgeç mavi alabilirsin resimlerde ben hiç beğenmedim beyaz aldım beyaz aldıktan sonra maviyi gördüm pişman oldum beyaz aldığıma mavisi canlı çok hoş duruyor
kulaklık ile ilgili birşey soracam. Ben orjinal kulaklık dışında kulaklıkta müzik dinleyemedim. 5 kulaklık koydum önüme sadece 2 tanesi çalıştı o da biri orjinali diğeri başka bi samsung kulaklıktı. Diğerlerini kullanınca ses çok derinden geliyor bi de dakika başı s-woice, google sesle arama gibi programları açıyor şarkı duruyor onları devre dışı bıraksam bile çıkıyor çok sinir bozucu başka kulaklık denedin mi ?
bana da olsa da markette tonlarca var seçemiyorum. Symbianın gözünü seveyim tercih yapmak zorunda bırakmıyordu insanı
vatana bak yanlış hatırlamıyorsam 950 tl + 2 tane flip cover kapak veriyordu
3 Aydır kullanıyorum arayüzde gram kasma hissetmedim sadece benchmark testi yaparken menüde gezince kasmıştı. Not cihazda 12 oyun 40'a yakın marketten ve forumdan indirilmiş uygulama var
şuan bu paraya alınacak cihaz zaten o durumda olur ama tabiki 400 lira fazla verdiğin cihaz o kadar çabuk eski cihaz sıfatına girmez. Ama şuan nexus 4 piyasada pek görünmüyor bile.
2012'de çıkan bir cihazı 2014 yılında almak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama ben tavsiye etmiyorum.

hayır dostum kasıyor dediğim çok böyle anlık birşey lag oluyor bi daha olmuyor zaten oyundan çık gir 10 dakika oyna bi vurup geçiyor daha da olmuyor zaten herkeste var zaten bunu almadan öncede biliyordum araştırdım çünkü rom atanlar çok memnun bu sorun çözülüyor dert değil 4.3'le çözüleceğini düşünüyorum ben ayrıca 4.3 ile uygulamaları hafıza kartına taşıma seçeneği gelirse güzel olur. Şuan benim cihaz rootlu olduğu için yapabiliyorum ama herkes açısından iyi olur samsungun falan gereksiz bütün uygulamalarını kaldırdım güzel olduKulaklik uzerindeki tusa basili tutunca cikiyor o, ben o tuslari kullanmadigim icin simdi farkettim
Widget icin uccw kullanin her turlu ihtiyaca uygun kendi widgetini yapma imkaninda var on numara bir uygulama.
Widgetlere kisayol ekleme filan cok fazla ozelligi bir arada barindiriyor.
Oyunlar icin kasiyor demissin ama ben daha kasmaya rastlamadim sadece diger uygulamalar acikken most wanted acinca sorun cikiyor yani kapasiteli oyunlarda once rami bosaltmak lazim.
Diger basit oyun dediklerinde yag gibi![]()

donanım olarak 4 çekirdek olması artı ve ekranın hd olması. Ama bunun getirdiği eksi yön de var fazla batarya sarfiyatı. Ayrıca donanım olarak en fazla oyun performansı daha iyidir. O da hd ekran olması ve daha iyi bir gpu'ya sahip olması ama 1 gb ram s3'e yetmiyor bana kalırsa. Çabuk sıkışıyor çünkü. Ayrıca 4 çekirdek ama 1.4 ile çalışıyor. S4 mini çift çekirdek ama daha iyi bir işlemci yani şöyle diyip aynı işlemcinin 4 çekirdek 1.4'ü s3'ünkini katlarama çift çekirdek olduğu için s3 kadar iyi değil ancak aratmıyor. 1. buçuk ram ile bunu karşılıyor. Ayrıca amirale fazla takılmayın üstüne 2 amiral çıktı çünkü s4 mini ara model evet ama 1 önceki amiralin minisi öyle düşünmek lazım .

hayır dostum kasıyor dediğim çok böyle anlık birşey lag oluyor bi daha olmuyor zaten oyundan çık gir 10 dakika oyna bi vurup geçiyor daha da olmuyor zaten herkeste var zaten bunu almadan öncede biliyordum araştırdım çünkü rom atanlar çok memnun bu sorun çözülüyor dert değil 4.3'le çözüleceğini düşünüyorum ben ayrıca 4.3 ile uygulamaları hafıza kartına taşıma seçeneği gelirse güzel olur. Şuan benim cihaz rootlu olduğu için yapabiliyorum ama herkes açısından iyi olur samsungun falan gereksiz bütün uygulamalarını kaldırdım güzel oldu![]()

dediğiniz gibi size kalırsa saygı duyarımEksi yön dediğin fazla batarya sarfiyatı ise ikisinide gün sonunda şarja takıyomusun takmıyomusun ? Buçuk ram yüksek diye alınmaz o cihaz. Bence s3 ün performansı gayet iyi ve hiç öyle abartılan kadar bi takılma falan yaşamadım. Ekran daha iyi işlemci daha iyi daha büyük ne biliyim bana kalırsa s4 miniden daha iyi![]()
şahsen bende ikisi arasındaydım s4 miniyi elime alınca daha çok sevdim ayrıca s4 mini ekranı hiç kötü değil aynı ekran çözünürlüğü s3'te olsaydı kötü olurdu ekran büyük çünkü. Ama s4 mini de kötü durmuyor yani s3 ile yan yana koy farkedilecek birşey yok. Çünkü arkadaşımda var biliyorum ama s4'ü koyunca farkediyorsun tabiki
Buçuk ram demişsin ama bence bu android için dikkate alınacak birşey malum en çok ram kullanan mobil işletim sistemi.o zaman roota devam napalım4.3 gelirse ben gecmicem bu haliyle gayet saglikli çalışıyor belki 4.4 gelirse guncellerim.
Bak simdi bazen 1 saat most wanted oynuyorum tik yok buna emin olabilirsin yani olsa farkederim o kadar konsantre oluyorum oyuna
Hafiza kartina tasima gelmez zaten 4.4 kullanan cihazlardada yok bildigim kadariyla
gerçi şuan hafıza kartım yok kırıldı class 10 içim yandı
Doğrudur most wanted oynamadım hiç zaten en çok subway ve temple run 2'de olduğu söyleniyor o da s4 mini için optimize edilmediği söyleniyor çünkü asphalt 8'de subwayden daha az takılıyor

dediğiniz gibi size kalırsa saygı duyarımşahsen bende ikisi arasındaydım s4 miniyi elime alınca daha çok sevdim ayrıca s4 mini ekranı hiç kötü değil aynı ekran çözünürlüğü s3'te olsaydı kötü olurdu ekran büyük çünkü. Ama s4 mini de kötü durmuyor yani s3 ile yan yana koy farkedilecek birşey yok. Çünkü arkadaşımda var biliyorum ama s4'ü koyunca farkediyorsun tabiki
Buçuk ram demişsin ama bence bu android için dikkate alınacak birşey malum en çok ram kullanan mobil işletim sistemi.
o zaman roota devam napalımgerçi şuan hafıza kartım yok kırıldı class 10 içim yandı
Doğrudur most wanted oynamadım hiç zaten en çok subway ve temple run 2'de olduğu söyleniyor o da s4 mini için optimize edilmediği söyleniyor çünkü asphalt 8'de subwayden daha az takılıyor
![]()
Bir de bu uygulamanın türkçesi yok mu marketten indirdim ama![]()
2 olsa zaten s3 hiç açılmaz samsungun terbiyesizliği bu da buçuk nedir koysana 2S4 mini tasarım olarak banada hoş geliyo. Buçuk ram derken o kadarcık bi fark için demek istedim. 2 gb falan olsa neyse.
Ama şöyle düşünelim 1024 ram var 824 kullandığını düşünelim biraz kurcalayınca geriye kalıyor 200 mb ama diğerinde 1536 oluyor yani 712 mb cihazı daha rahat tutar 200'e göreAynenHangisi?
Uccw mi

TamamdırDur sen ugrasma simdi bi tane konu acayim aksama hazir skinleri eklerim elimde guzel bir arsiv var
konuya birazda teknik destek vermeye calisirim uygulamayi çözdüm
Sen simdilik marketten hazir skinler var onlara bi goz at.
Birde levente soylesene bi el atsin turkce icin![]()