Öneri S4 Mini alacağım oyun performansı kafamı karıştırıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
yanlşılıkla nexus 4 demişim 5 dicektim tasarımı iyi değil 5in s4mini alıcamteknosada 999tl ve 50 tl çekli şu an fiyat ta çek te 50tl düştü :D bimekse gidip hafıza kartlı alsam 1029 olcak teknosada 999a geliyo direkt

Sen bilirsin ama cihazı bir de elinde gör öyle karar ver. S4 mini ile Nexus 5 arasında ciddi fark var. Bence büyük yanlış yapmış olursun.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
fiyat olarak ta 400tl var ama

Invoke

Invoke

Üye
fiyat olarak ta 400tl var ama

Fark az değil ki. 400tlye değecek bir fark var. Bir yıl sonra S4 mini bayağı bildiğimiz eski cihazlardan olacak, düşük seviyede olacak. Nexus 5 yine Nexus 5 olarak kalır.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
ben iki senede telden sıkılan biriyim 3seneyi kaldıramam bıkarım 1400tl fazla fark değer ama az para değil kılıfını jelatinin nerden bulacam ki onun 1ay ararım herhal

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
S3 bile daha iyi bi seçenek olacaktır diye düşünüyorum. Tamam diğerleriyle arasında o kadar fiyat farkı var ama bu sana daha uzun süreli kullanmanı uygulamalarda falan daha uzun yıllar çıkabilecek yeni uygulamaları kullanmaya yarayacak. S4 mini bi oyun falan telefonu değil.telefoncularda jelatin 5 tl ye çekiliyo sakın mağazadan alıyım deme :D mobilcadde.com a bak kılıf falan rahat bulursun çeşit çeşit kardeşim

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
S3 bile daha iyi bi seçenek olacaktır diye düşünüyorum. Tamam diğerleriyle arasında o kadar fiyat farkı var ama bu sana daha uzun süreli kullanmanı uygulamalarda falan daha uzun yıllar çıkabilecek yeni uygulamaları kullanmaya yarayacak. S4 mini bi oyun falan telefonu değil.
asphalt oynamayacağım ki temple run veya bir kaç tık güçlü oyunları oynarım

Invoke

Invoke

Üye
Sen bilirsin, Nexus 5 ile S4 miniyi karşılaştırmak bile mantıklı değil. Kılıftı jelatindi dediğin şeyler basit şeyler. Her türlü bulursun. 400TL fark var da farka F/P olarak bakarsak, fark çok düşük kalır.
asphalt oynamayacağım ki temple run veya bir kaç tık güçlü oyunları oynarım

Asphalt da oynayabilirsin S4 minide, sorun olmaz o kadar da değil.

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
S3 ondan daha iyi bi cihaz. Tasarım olarak bencede s4 mini hoş ama zaten kılıla kullancaksın bu telefonlara sağlam bi kılıf almayacaksan hiç alma düştüğünde falan üzülürsün :)

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
elle incelmeden nexus almam imkansız tasarım hoş değil yoksa alırım tabiki

Invoke

Invoke

Üye
Ama...

Güncelleme gelmeyecek.
Bir süre sonra touchwiz kasacak.
Adreno 305li cihaza 1000TL vermiş olacaksın.

Sonra 1400'e şunu alsaydım dersin.
elle incelmeden nexus almam imkansız tasarım hoş değil yoksa alırım tabiki

Kendin bilirsin ben senin için söylüyorum. Zaten bakmadan alma.

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5 in tasarımı bana gayet hoş geldi ya tabikide bakmadan alma g2 de düşünebilirsin

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
madem ısrar ettiniz peki sömestırda s4 alırım artık :) nexusuda o zamana incelerim

Invoke

Invoke

Üye
S4 mininin tek artısı microsd kart destekliyor olması.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
S4 de G2 den pahalı. Ve ona o parayı verene kadar gidip bi G2 yada nexus 5 almak daha mantıklı

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
vatanda en indirimli fiyatın 1499 tl olduğunu gördüm. Sana 1349 tl mağazada G2 linki atabilirim.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
nexus5in tasarımı iyi değil g2 de ise hafıza kartı girişi yok ben bu paralara alıcaksam asphaltı rr3ü dayarım telefona yani yeteceğini düşünmüyorum en azından s4ü ilerde rootlarım

Invoke

Invoke

Üye
nexus5in tasarımı iyi değil g2 de ise hafıza kartı girişi yok ben bu paralara alıcaksam asphaltı rr3ü dayarım telefona yani yeteceğini düşünmüyorum en azından s4ü ilerde rootlarım

Hepsini rootlayabilirsin ve Nexus 5'in de hafıza kartı desteği yok.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Tasarım konusunda eline aldığında hoşuna gideceğini düşünüyorum. Hafıza kart girişi nexus dada yok. ama g2 den farklı olarak 12.9 gb sana ayırılan hafıza var. Ben s3 le o dediğin oyunların hepsini yükledim 4 gb boş yerim var.