Öneri S4 Mini alacağım oyun performansı kafamı karıştırıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Arayüz kastıktan sonra bakalım ne diyeceksin? Bir kaç ay sonra o beğenmediğin nexusun arayüzünü kuracaksın samsunguna.
Arayüz kasması mı ? Ben 5aydır kullanıyorum böyle bi kasma yaşamadım...

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Arayüz kastıktan sonra bakalım ne diyeceksin? Bir kaç ay sonra o beğenmediğin nexusun arayüzünü kuracaksın samsunguna.

Arayuz kasmasi Derken kime gore? Neye göre ve cihaz ne?
Bende 4 aydir herhangi bir kasilma görmedim

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve MaxipmaN
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ben senin yerinde olsam lg Optimus G alirim hd ekran adreno 320 var

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Birde internettende arastir bence fiyatlari 3 ay once 1080 tl ye aldik arkadasa 150 tl para puan hediyeli yani tel 930 a geldi :)
Cihazda samsung turkiye garantili

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
S4 mini yaninda bebek kalir

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
2gb ram daha büyük ekran daha iyi ekran daha iyi performans daha ne olsun dmi? :D

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
s4minide kasma yaşayanı duymadım kasmaz stbil çalıştığı muamma nexus 4 alabilirsem alıcam bakalım

HAM ZA

HAM ZA

Üye
s4minide kasma yaşayanı duymadım kasmaz stbil çalıştığı muamma nexus 4 alabilirsem alıcam bakalım
Sen samsung a şartlanmışsın onda aradığını bulamazsın performansına aldanma

Mayk29

Mayk29

Üye
bizim arkadaş aldı ben begenmedim ama karar senin
başka tercihlere de yönelebilirsin.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Hiç de öyle değil. Ona alışmışsındır belki ondan öyle geliyordur.
Cm10,10.1,10.2 kullandım touchwizden daha çok o arayüzlere alışkınım ancak görsel olarak ve pratik olarak touchwiz en iyisi

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Sen samsung a şartlanmışsın onda aradığını bulamazsın performansına aldanma
yanlşılıkla nexus 4 demişim 5 dicektim tasarımı iyi değil 5in s4mini alıcamteknosada 999tl ve 50 tl çekli şu an fiyat ta çek te 50tl düştü :D bimekse gidip hafıza kartlı alsam 1029 olcak teknosada 999a geliyo direkt

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5 daha gelmediği için inceleme şansınız yok. Ancak ayın 20 sinden sonra falan düşer mağazalara. Bence tasarımıda güzel kenarları falan iphone a benzemiş. Kardeş kısa zaman sonra pişman olmamak için s4 mini alma. samsung ara modellere güncelleme konusundada pek önem vermiyo zaten. S3 al daha iyi hemen hemen aynı fiyatlarda. 4s e falanda bakabilirsin, LG G2, optimus g, nexus 4, nexus 5, v.s .. bunlarıda kat listene

HAM ZA

HAM ZA

Üye
yanlşılıkla nexus 4 demişim 5 dicektim tasarımı iyi değil 5in s4mini alıcamteknosada 999tl ve 50 tl çekli şu an fiyat ta çek te 50tl düştü :D bimekse gidip hafıza kartlı alsam 1029 olcak teknosada 999a geliyo direkt
Nexus 4 kullanıcıları gocunmasın ama hiç de güzel bi telefon değil nexus 5i inceleme fırsatın olursa bi bak derim :)