Öneri S4 Mini alacağım oyun performansı kafamı karıştırıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Yükler bitirir, silersiniz. =P

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
real racing 3 ü sonrada sildim ama şuan mostwanted dead trigger temle run subway surf real boxing ve daha birsürü var hatırlayamadım yetiyo yani.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık performansı iyi olmalı çünkü son zamanlarda aşırı müzik dinliyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sana en uygunu G2 olacaktır o zaman. Çünkü o kutudan çıkan kulaklığın piyasadaki kutudan çıkan kulakların arasında en iyilerinden olduğu söyleniyor.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
nexus5i inceleyelim bakalım bekleyeyim artık gayet güzel duruyor

Sana en uygunu G2 olacaktır o zaman. Çünkü o kutudan çıkan kulaklığın piyasadaki kutudan çıkan kulakların arasında en iyilerinden olduğu söyleniyor.
kulaklık alırım sonra önemli değil nexus 5e ilk etapta 30tllik phılıpsı takmak zorundayım c6-01de kullandığım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
zaten nexus 5 alıyosan kulaklık almak zorundasın onun kutusundan çıkmıyo. Kararın değiştiyse güzel bi karar aldın s4 miniyi çıkar aklından. Gelsin incele eline al. Bende kararsızım ikisi arasında.
g2 den eksik yanı kamera pil o yüzden

Invoke

Invoke

Üye
zaten nexus 5 alıyosan kulaklık almak zorundasın onun kutusundan çıkmıyo. Kararın değiştiyse güzel bi karar aldın s4 miniyi çıkar aklından. Gelsin incele eline al. Bende kararsızım ikisi arasında.

Fazlası da var ama saf android+google desteği+daha fazla geliştirici desteği.
Pili evet daha az ama kullanıma göre bir günü çıkarır, iş görecektir. Kamerası da idare eder seviyede.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
g2 büyük kaçıyo yan çerçeve fazla ince ve güncelleme diye şimdiden çırpınıyo ikisi arasında tartışmasız nexus 5

Invoke

Invoke

Üye
Benim de nexus 5 alasım geldi valla. :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
evet nexus 5 biraz daha küçük. ama fazla fark yok. saf android dezavantajıda g2 deki yazılım özellikleri falan yok işte.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
özellik olarak eksik kalan yönleri ne ki nexus5in boyutları elime tam oturacak şekilde bayağı resmine baktım ellerim büyük değildir çünkü

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
nexus 5 saf android olduğu için hiç bi özellik yok bu markaların kendi eklediği özellikler falan yok yani. Ele oturmasıda önemli tasarım hoşuma gidiyo

Invoke

Invoke

Üye
nexus 5 saf android olduğu için hiç bi özellik yok bu markaların kendi eklediği özellikler falan yok yani. Ele oturmasıda önemli tasarım hoşuma gidiyo

Özellik yok mu? Mesela nesi eksik?

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
kasmasın da kamerası falan iyi baktım dün tatmin edici bir de bazılarında beyaz yuvalak nokta var ekranın üstündeki yerde o nedir öyle ya

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
o nokta bildirim ışığı kardeşim. bi incelemede kamerayı g2 kamerasına tercih ederim diyo. öyle kötü bi kamerası yok. fakat pili beğenmiyolar. işte kardeşim bu uzaktan kumanda olsun gözünü çek video dursun quick slide quick memo gibi falan özellikler yok sadece saf android. Bazı şeyleri ilerde rom kurarak kazanabilirsin sanırım

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
o nokta bildirim ışığı kardeşim. bi incelemede kamerayı g2 kamerasına tercih ederim diyo. öyle kötü bi kamerası yok. fakat pili beğenmiyolar. işte kardeşim bu uzaktan kumanda olsun gözünü çek video dursun quick slide quick memo gibi falan özellikler yok sadece saf android. Bazı şeyleri ilerde rom kurarak kazanabilirsin sanırım
çok gerekli özellikler değil 2300mah o donanıma az, bazılarında o kısım siyah bence orası ahizedir

Invoke

Invoke

Üye
Beyaz olanlarda orası beyaz diye biliyorum. Siyah olanlarda siyah.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
siyah renkli nexusların bazılarında da o kısım beyaz resimdeki gibi ,siyah vermezlerse kan çıkar

Invoke

Invoke

Üye

Fazlasını kazanırsın. =P Göz olayı gereksiz bir özellik bence.
siyah renkli nexusların bazılarında da o kısım beyaz resimdeki gibi ,siyah vermezlerse kan çıkar

Resimdeki nexus beyaz olabilir, sadece arka kapağın rengi farklı oluyor.

• Beğen
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
o kısım hep siyah. mesaj geldiğinde falan öyle yanıyo zaten. ben bildirim çubuğu diye biliyorum ahize neden yansın. bazıları işe yarar özellikler daha bi çok şey var. evet az hepsini gün sonunda şarja takıyoruz zatenpardon bildirim ışığı diyew biliyorum yazacaktımzaten göz olayını falan öyle romla falan kazanamazsın

• Beğen