Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

dark_dreams

Üye
google play baglantı hatası veriyor ve birtürlü çözemedim

yavuz14

yavuz14

Üye
telefon kafayı yedik artık servis zamanı geldi telefon iki günlüğüne servise gidiyor şarj soketi, batarya ve ankarttında soğuk lehim varsa onların bakımını yapacak amca oğlu garantiden. iki gün telefonsuzum ve haziran ayı geldi yeni telefonum olan galaxy s5 ime kavuşuyorum ayda 145 tl aveadan faturaya yansıyacak şekilde alıyorum.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
s5 ede aynisini edip.yazik etme telefona :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
telefon kafayı yedik artık servis zamanı geldi telefon iki günlüğüne servise gidiyor şarj soketi, batarya ve ankarttında soğuk lehim varsa onların bakımını yapacak amca oğlu garantiden. iki gün telefonsuzum ve haziran ayı geldi yeni telefonum olan galaxy s5 ime kavuşuyorum ayda 145 tl aveadan faturaya yansıyacak şekilde alıyorum.
S5 alma

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
niye almasın s5 iyidir şimdiden hayılrı olsun

yavuz14

yavuz14

Üye
S5 aldım bile gayet iyi note 3 alcak tim ama bu teli kafaya takmistim note 3 mü özellik olarak daha iyi s5 mi sizce yorumlarınızı bekliyorum He birde özel yazılım yüklemeyi bile düşünmüyorum bundan sonra yeni aldigima root bile atmayı düşünmüyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
S5 aldım bile gayet iyi note 3 alcak tim ama bu teli kafaya takmistim note 3 mü özellik olarak daha iyi s5 mi sizce yorumlarınızı bekliyorum He birde özel yazılım yüklemeyi bile düşünmüyorum bundan sonra yeni aldigima root bile atmayı düşünmüyorum
Note 3

yavuz14

yavuz14

Üye
Nasil tel olarak donanım olarak yeni nesil olarak s5 üstündür

yavuz14

yavuz14

Üye
Ben suan kullanıyorum bu cihazda dört çekirdek işlemci 2.5 ram 16 mp kamera pil ömrü uzun

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
yavuz14

yavuz14

Üye
Evet He bide 2.5 olan işlemci hızı ram 2 gb mis iyi mi sence ouadroom 4000 işlemci var

yavuz14

yavuz14

Üye
Pardon

• Beğen
yavuz14

yavuz14

Üye
Hızlı ve akıcı bir cihaz ilk açtım hemen 200 - 300 mb güncelleme yaptı galiba yazilimda hatalar vardı onun için güncelleme yayinladilar galiba

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hızlı ve akıcı bir cihaz ilk açtım hemen 200 - 300 mb güncelleme yaptı galiba yazilimda hatalar vardı onun için güncelleme yayinladilar galiba
Bize hayirli olsun demek duser de o zaman sen artik s3mini icin ugrasmassin?

yavuz14

yavuz14

Üye
Hayır devam o cihazda elimde

• Beğen
verynice

verynice

Üye
Bu romun stabilliği nasıl? Şarjı ne kadar gidiyor?

yavuz14

yavuz14

Üye
Normal orjinal romdan farksız eğer şarj da sıkıntı yaşıyorsanız S3 minin bataryanin bozulup bozulmadigini kontrol edin. Çünkü benimki bozuldu. Anormal bir şekilde deşarj oluyor. Servise gidecek.

• Beğen
Tepkiler: verynice

Üst Alt