Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
Üstadlar selam.
bu romu yükledim fakat bir sorunum var.
şarjdan çıkarmama rağmen şarj göstergesinde halen şarj oluyor yazıyor
ve kendi kendine -usb kablosu takılı olmamasına rağmen - ekranda şarj oluyor yazısı beliriyor birkaç defa.
böyle bir sorunla karşılaşan ve çözebilen varmı acaba ?
romdan çok memnunum ,değiştirmekte istemiyorum.
teşekkürler.
hmm demek teks sorun bende değilmiş bnedede öyle oluyodu dedim kesin şarj yeri bozuldu orjinal rom attım bi sorun yok anlaşıldı romda büyük bi sorun vra

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
şarj oyle gozukuyorsa yapıcagın sey temız kurulum yap bırdaha sorun ortada kalkar %99he bu arada yapan adamın telefonumu kırlmış ekranım parçalanış bişeolmuş zar zor giriyomuş telfona ama v4 vermeye çalışıyor muş

selcukas

Üye
Arkadaslar bu romun v2sini kurdum tasinabilir hotspot( ag kurmak neti disari verme) calismiyor bu romda 2 kere kitlendi durduk yerde dmoddaki hatalarin aynisi var bana ne onerirsiniz virgintiy chesdroid fela duydum help me :D

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu romun v2sini kurdum tasinabilir hotspot( ag kurmak neti disari verme) calismiyor bu romda 2 kere kitlendi durduk yerde dmoddaki hatalarin aynisi var bana ne onerirsiniz virgintiy chesdroid fela duydum help me :D
v3 kur fusionun onun dısında r mod v3 iyi

erhan0123

Üye
Arkadaslar yardimci olurmusunuz.
Benim Galaxy S3 mini ye
Fusionkat v1 ve v2 yükleniyor ama v3 yükleyemedim siteden indirirken normal inince şifreli görünüyor. Descripting gibi bişeyler yazıyor telefona bir kaç defa uğraştım rom yüklenmiyor bu romu yükleyebilmem için ne yapmam lazım bu romu hiç bir yerde bulamadım sadece MEGA da var yardimci olursaniz çok sevinirim.

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yardimci olurmusunuz.
Benim Galaxy S3 mini ye
Fusionkat v1 ve v2 yükleniyor ama v3 yükleyemedim siteden indirirken normal inince şifreli görünüyor. Descripting gibi bişeyler yazıyor telefona bir kaç defa uğraştım rom yüklenmiyor bu romu yükleyebilmem için ne yapmam lazım bu romu hiç bir yerde bulamadım sadece MEGA da var yardimci olursaniz çok sevinirim.
nasıl yani tam anlayamdım en iyisi megadır inince cwm den flaşlıyacaksınız

erhan0123

Üye
Cwm den nasil flashliyacam kardes. Tam anlamadim anlatrmsnWipe cache factori reset mi?
Kardes detayli anlatrmsnAynen bu sekilde yapiyorum indirdigim romu hafiza kartina atip recorvery modunda teli baslatip
Ilk once yuklu olan romu wipe cache sonra factori reset yapip v3 i yukleyip robot systm ile baslatiyorum ama yeni rom yuklenmiuor eski rom tekrar aciliyor.yardimci olursan sevinirim

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
aga indirdin telefona attın ilk önce wipe cache sonra wipe factory reset yap format at ondan sonra install zip seç nereye attıysan telefon hafızasına attıysan sdcard0 dı galıba hafıza kartına attıysan ext sdcard yazar gir ordan yükle cwm kilidin açık olması gerek

Rhino Prime

Üye
gel,işmiş :)

erhan0123

Üye
Yaptım kardes teşekkürler.

ametbuba

ametbuba

Üye
Arkadaşlar sizce
virginty-v13
chessdroid-v6
fusionkat-v3
r-mod-v3
arasından hangisi en hızlı ve sorunsuzdu? Kullananlar cevaplarsa herkese en doğru bilgi iletilmiş olur.Teşekkürler.

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dün fusion kat v4 ün beta çalışmalarına başlandı takıpte kalın
Arkadaşlar sizce
virginty-v13
chessdroid-v6
fusionkat-v3
r-mod-v3
arasından hangisi en hızlı ve sorunsuzdu? Kullananlar cevaplarsa herkese en doğru bilgi iletilmiş olur.Teşekkürler.
karar senın

shadow_bey

Üye
arkadaşlar fusion kat v3 ü yükledim fakat e-mail programı yok,stock e-mail programı bulabilirmiyim bilginiz varmıdır_?

erhan0123

Üye
Ben hepsini kullandım en iyisi virginity v14 süper

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar fusion kat v3 ü yükledim fakat e-mail programı yok,stock e-mail programı bulabilirmiyim bilginiz varmıdır_?
sıstem apk sını bulum system app ıcıne atcaksın bu kadar basıt farklı veya stock rom içinde bulabılırsın ve yukleme seceneklerınde vardı sankı e mail ya gps ye de bakV4 Bu hafta sonu gelıyor yenılıkler var evet şu an denenıyor hazır ve kullanıcıların belırledıgı bazı hatalar üzerinde oynama yapılıcak...

andac100

Üye
hiç begenmedim chessdroid daha iyi bence çok yavas bir rom olmus bu

qoRtEx-A

Üye
V3 yükledim ve wifi hotspot çalışmıyor admin yardımcı olurmusun

46maraz

Üye
bu rom nasıl sizce? ?? yuklesem 4 3 gibi olurmu ayarlar bölümü flan

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
wifi tether için
bu rom nasıl sizce? ?? yuklesem 4 3 gibi olurmu ayarlar bölümü flan
settings2 apk bulup atarsan system appsa olur.ayarlar kısmının teması s5 ama stock ayarlar var o yüzden sana kalmış 4.3 ayarlar apk bulup system appa ataıblırsın.v4 cıkcak o cok ıyı wifi tether için tetheri seç indir cwm den flaşla bakalım

Üst Alt