theeternal
Üye
cwm kılıdı acık olmadan nasıl flaslamayı dusunuyorsunDirek rootlayip flashlasam olmazmi ?
Yani cwm yukleneden flashlasak sorun cikarmi
cwm kılıdı acık olmadan nasıl flaslamayı dusunuyorsunDirek rootlayip flashlasam olmazmi ?
rootlamana gerek yok..Direk rootlayip flashlasam olmazmi ?
Yani roota gerek yokrootlamana gerek yok..
bu dosyayı indir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
odinle telefona at. sonrada tuş kombinasyonuyla başlatıp direk yuklemeyi yapabilirsin..
eet.Yani roota gerek yok
Cwmyi kurduktan sonra cihaz otomatik olarak rootlu oluyormu ? Peki bu cwmyi kurduktan sonra baska roma gecislerde ne yapmamiz gerekiyor ?eet.
odinle cwm yi direk attıgın için telefona root atmayada gerek yok.
normalde root program şeklinde cwm yi kurmak için gerekli..
arkadaşım odin ile atarsan cwm yi root a gerek yok. çünkü romu telefon açılmadan cwm yardımıyla kuruyorsun. root sistem dosyalarına erişim imkanı sağlıyor sadece .. başka bir işlevi yok yani.Cwmyi kurduktan sonra cihaz otomatik olarak rootlu oluyormu ? Peki bu cwmyi kurduktan sonra baska roma gecislerde ne yapmamiz gerekiyor ?
hangi versiyonu yukledim arkadasim. hatasiz cm varmi ki..cm 11 yükledim şuan herhangi bir sorunu yok şuan için tüm hatalar giderilmiştir.

aynen odinden stock kurunca cwm gidiyor ama custom kurarsan gıtmezhocam cwm yukleyince baska roma gecislerde skinti olurmu ? yani mesela stock romu kursam cwm gidermi ?
Peki odinden custom rom kurma gibi birsey varmi ? Varsa cwm gidermi ?aynen odinden stock kurunca cwm gidiyor ama custom kurarsan gıtmez
gitmez cm carbon falan kurulur odindenPeki odinden custom rom kurma gibi birsey varmi ? Varsa cwm gidermi ?
aynen ben de klavyeyi samsung klavyesiyle değiştirmek istiyorum. nasıl yapabilirim acaba ?s4 veya s3 kalvye nasıl yükleyebilirim
https://www.maxicep.com/forum/konu/4-1-2-°•-★chessdroid-v3★-•°-ota-destegi.891992/aynen ben de klavyeyi samsung klavyesiyle değiştirmek istiyorum. nasıl yapabilirim acaba ?
Onu da denedim ayarlardan Samsung klavyeyi seçiyorum ama mesela mesajlara girdiğimde klavye için ekranın altında yer açılıyor ama klavye görünmüyor ayrıca klavye ayarlarından da Samsung Klavye Ayarlarını'da açamıyordum. Neyse ChessDroid'e geçtim artık gerek kalmadı. İlgin içinhttps://www.maxicep.com/forum/konu/4-1-2-°•-★chessdroid-v3★-•°-ota-destegi.891992/
Burada linkler var. İndir twrp veya cwm den flaşla.