Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Cwm yukleyince direk kilit acilmis oluyormu

tunc-01

tunc-01

Üye
s4 veya s3 kalvye nasıl yükleyebilirim

meymenetli

Üye
Direk rootlayip flashlasam olmazmi ?
Yani cwm yukleneden flashlasak sorun cikarmi
rootlamana gerek yok..
bu dosyayı indir.

odinle telefona at. sonrada tuş kombinasyonuyla başlatıp direk yuklemeyi yapabilirsin..

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
rootlamana gerek yok..
bu dosyayı indir.

odinle telefona at. sonrada tuş kombinasyonuyla başlatıp direk yuklemeyi yapabilirsin..
Yani roota gerek yok

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
eet.
odinle cwm yi direk attıgın için telefona root atmayada gerek yok.

normalde root program şeklinde cwm yi kurmak için gerekli..
Cwmyi kurduktan sonra cihaz otomatik olarak rootlu oluyormu ? Peki bu cwmyi kurduktan sonra baska roma gecislerde ne yapmamiz gerekiyor ?

meymenetli

Üye
Cwmyi kurduktan sonra cihaz otomatik olarak rootlu oluyormu ? Peki bu cwmyi kurduktan sonra baska roma gecislerde ne yapmamiz gerekiyor ?
arkadaşım odin ile atarsan cwm yi root a gerek yok. çünkü romu telefon açılmadan cwm yardımıyla kuruyorsun. root sistem dosyalarına erişim imkanı sağlıyor sadece .. başka bir işlevi yok yani.

cwm kullnımı vs bilgileride alttaki linkten görebilirsin..

Root İşlemi - CWM - Recovery Mode - Download Mode - Custom Rom - MaxiCep

yavuz14

yavuz14

Üye
cm 11 yükledim şuan herhangi bir sorunu yok şuan için tüm hatalar giderilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: verynice
Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
hocam cwm yukleyince baska roma gecislerde skinti olurmu ? yani mesela stock romu kursam cwm gidermi ?

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
xman34132

xman34132

Üye
Onu da denedim ayarlardan Samsung klavyeyi seçiyorum ama mesela mesajlara girdiğimde klavye için ekranın altında yer açılıyor ama klavye görünmüyor ayrıca klavye ayarlarından da Samsung Klavye Ayarlarını'da açamıyordum. Neyse ChessDroid'e geçtim artık gerek kalmadı. İlgin için :tşk:

• Beğen
Tepkiler: verynice
Cengiz222222

Cengiz222222

Üye
Bu romda turkce dil destegi var mi

Kratos38

Üye
S5 in ultra power saving modu varmı?
Konu güzel olmuş teşekkürler.

yavuz14

yavuz14

Üye
Suan bu rom fazla kullanisli degil en fazla ozelligi olan virginty v12 kullanmanizi tavsiye ederim bugun oglen yukledim gayet iyi durumda

Üst Alt