Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 Mini i8190S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında
Sponsorlu Bağlantılar
qoRtEx-A
Üye
admin kardeş wifi tether çalışmadı ve v4 ne zaman çıkar bilgin varmı
theeternal
Üye
Konu Sahibi
v4 beta var lınkı kırıkne zaman çıkar diyosan 1 aya çıkar adamın s3 minisimi kırılmış bişe mi olmuş anlamadım tam sadece hafta sonları calısıyor heralde romaekranı catlamıstı galıba bıraz bozuk gorunuyodu
esescan
Üye
ben bu romu kullanıyorum. kiesi kurdum pcye yenı bı guncelleme var uyarısı geldı. bu guncelleme nedır yardımcı olabılecek var mı ?
medethan
Üye
iyi degil
theeternal
Üye
Konu Sahibi
v4 beta L version cıkmıstır(L versyion için bu)
galata7788
Üye
adam v4 verdi L için biz hala v3
helppo
Üye
forumda yeniyim bu rom stabilmi çalışmıyan akasamı varmı
andac100
Üye
ben tavisye etmem bi süre cok iyi ama sonra cok hata vermeye baslıyor
helppo
Üye
bilgin için teşekkürler deneyimin içinde teşekkürler
yami0064
Üye
bende virginity rom var stock tabanlı ustune wipeleri yapip flaslasam olurmu ?
selamin eleykum linklerden hangisini seçeçegiz I8190 için yardımcı olursanız sevinirim
acemibey
Üye
V4 link kırık
lahamfaresi
Üye
v4 verısyonunumu ındıreyım yoksa v5 versıyonunumu arasındakı farklar ne bırde romdakı ne tur sorunlar var arkadasalr kuranlar bana yarıdmcı olabılırmı acaba romu kuracamda
v4 verısyonunumu ındıreyım yoksa v5 versıyonunumu arasındakı farklar ne bırde romdakı ne tur sorunlar var arkadasalr kuranlar bana yarıdmcı olabılırmı acaba romu kuracamda