FeLonieS
Üye
Anladım korkuyorum şimdi yüklemeye servise vericem çok çabuk şarjı bitiyor ondan sonra yükleyeceğim.tamam işte eklenicek o özellik bir sonraki güncelleme yakın bekleyin![]()

Anladım korkuyorum şimdi yüklemeye servise vericem çok çabuk şarjı bitiyor ondan sonra yükleyeceğim.tamam işte eklenicek o özellik bir sonraki güncelleme yakın bekleyin![]()

Anladım korkuyorum şimdi yüklemeye servise vericem çok çabuk şarjı bitiyor ondan sonra yükleyeceğim.![]()
Tamam.Şu anda sıkıntısı yok.Güzel rom.Karşılaştığın herhangi bir problemi var mı? Şarj durumu nasıl?
İyiymişŞarj durumunu şöyle diyim dün gece kullandım biraz sonra yattım. Ama mobil veri ve FM radyo açıktı bu şekilde 7 saatte %35 falan gitmişti.. Görünüm olarak performans olarak gayet güzel fakat uzun zamandır kullanmadığım içib şarj süresine sadece bunu diyebilirim![]()

Fly mod on hangi sürümü indirecez?
onu bende anlamadım en baştakini indirdim ya kafama göreyav 5 aydır stock kullanıyom garantiden korktuğum için. İçim bunaldı telefonda hiç heyecan yok
![]()
ilk başlarda bende korktum boyle ıslerden ama ınsan sıkılıyor ya bı başladımı rom atmaya her gun rom deıştırırsın

temiz kurulum yapmalısın bende cok daha stabil calısıyorcrossbreder kurdunmuBen dün yükledim. V11 e göre çok yavaş ve takılmalar oldu. Ben de v11 e geri döndüm
onu bılmıyorum su an hıcbıse kurmadım telefonagreenify kullanarkadaslar sanki rami biraz fazlami kullaniyor..
temiz kurulum yapmalısın bende cok daha stabil calısıyorcrossbreder kurdunmu
?????cpu olayını hangini seçsek daha iyi onu deneyen oldumu arkadaşlar
denemedım?????
birde crossbreder kurulunca wifi paylasim muhabbeti calisiomu arkadaslar
AEvet kurmuştum.[/QUOTE]Bu
QUOTE="Androbot, post: 6944647, member: 2382387"]temiz kurulum yapmalısın bende cok daha stabil calısıyorcrossbreder kurdunmu

ben kafama gore yapıyomcpu olayını hangini seçsek daha iyi onu deneyen oldumu arkadaşlar

onun ince bir ayarı var hem performans hemde bataryayı gayet iyi kullandırıyor cpu ya. ama nasılben kafama gore yapıyom![]()
ayrıca Crossbreeder kurunca wifi paylaşımı hakkaten çalışmıyormus arkadaşlar. araştırmam sonusunda onu buldum bilginiz olsun...cpu yerını kaybettımonun ince bir ayarı var hem performans hemde bataryayı gayet iyi kullandırıyor cpu ya. ama nasılayrıca Crossbreeder kurunca wifi paylaşımı hakkaten çalışmıyormus arkadaşlar. araştırmam sonusunda onu buldum bilginiz olsun...
bulamıyom nerdeydi karıştırırken bulmuştum
teşekkürler bilgi için ama crossbrederda cok onemlı benım ıcın telefonu canlandırıyor resmen ama cokta gereklı degıl tabıkıonun ince bir ayarı var hem performans hemde bataryayı gayet iyi kullandırıyor cpu ya. ama nasılayrıca Crossbreeder kurunca wifi paylaşımı hakkaten çalışmıyormus arkadaşlar. araştırmam sonusunda onu buldum bilginiz olsun...