Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

FeLonieS

FeLonieS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: theeternal

verynice

verynice

Üye
Karşılaştığın herhangi bir problemi var mı? Şarj durumu nasıl?

• Beğen
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Şarj durumunu şöyle diyim dün gece kullandım biraz sonra yattım. Ama mobil veri ve FM radyo açıktı bu şekilde 7 saatte %35 falan gitmişti.. Görünüm olarak performans olarak gayet güzel fakat uzun zamandır kullanmadığım içib şarj süresine sadece bunu diyebilirim :)

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Şarj durumunu şöyle diyim dün gece kullandım biraz sonra yattım. Ama mobil veri ve FM radyo açıktı bu şekilde 7 saatte %35 falan gitmişti.. Görünüm olarak performans olarak gayet güzel fakat uzun zamandır kullanmadığım içib şarj süresine sadece bunu diyebilirim :)
İyiymiş :D

• Beğen
Tepkiler: ibrahimyuksel
Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
Fly mod on hangi sürümü indirecez?

• Beğen
Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
:D yav 5 aydır stock kullanıyom garantiden korktuğum için. İçim bunaldı telefonda hiç heyecan yok :D

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
:D yav 5 aydır stock kullanıyom garantiden korktuğum için. İçim bunaldı telefonda hiç heyecan yok :D
:D ilk başlarda bende korktum boyle ıslerden ama ınsan sıkılıyor ya bı başladımı rom atmaya her gun rom deıştırırsın :D :D

• Beğen
Tepkiler: verynice

cavci7

Üye
Ben dün yükledim. V11 e göre çok yavaş ve takılmalar oldu. Ben de v11 e geri döndüm

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi

meymenetli

Üye
arkadaslar sanki rami biraz fazlami kullaniyor..

• Beğen

meymenetli

Üye
cpu olayını hangini seçsek daha iyi onu deneyen oldumu arkadaşlar

• Beğen

cavci7

Üye
Bu
temiz kurulum yapmalısın bende cok daha stabil calısıyorcrossbreder kurdunmu

QUOTE="Androbot, post: 6944647, member: 2382387"]temiz kurulum yapmalısın bende cok daha stabil calısıyorcrossbreder kurdunmu[/QUOTE]
AEvet kurmuştum.

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
?????
birde crossbreder kurulunca wifi paylasim muhabbeti calisiomu arkadaslar
denemedım
Bu

QUOTE="Androbot, post: 6944647, member: 2382387"]temiz kurulum yapmalısın bende cok daha stabil calısıyorcrossbreder kurdunmu
AEvet kurmuştum.[/QUOTE]
anlamadım :D
cpu olayını hangini seçsek daha iyi onu deneyen oldumu arkadaşlar
ben kafama gore yapıyom :D

• Beğen
Tepkiler: meymenetli

meymenetli

Üye
ben kafama gore yapıyom :D
onun ince bir ayarı var hem performans hemde bataryayı gayet iyi kullandırıyor cpu ya. ama nasıl :Dayrıca Crossbreeder kurunca wifi paylaşımı hakkaten çalışmıyormus arkadaşlar. araştırmam sonusunda onu buldum bilginiz olsun...

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
onun ince bir ayarı var hem performans hemde bataryayı gayet iyi kullandırıyor cpu ya. ama nasıl :Dayrıca Crossbreeder kurunca wifi paylaşımı hakkaten çalışmıyormus arkadaşlar. araştırmam sonusunda onu buldum bilginiz olsun...
cpu yerını kaybettım :D bulamıyom nerdeydi karıştırırken bulmuştum
teşekkürler bilgi için ama crossbrederda cok onemlı benım ıcın telefonu canlandırıyor resmen ama cokta gereklı degıl tabıkı

Üst Alt