S3 mini almayi düşünüyorum bilgilendirecekler içeri..

gkcll

Üye
s3 miniye o para vermek sence mantıklımı hayır o fiyat ağırlığı daha iyisi var 4.7 inçli

anl001

Üye
S3 mini alma niyetiyle gittim dikkatimi galaxy win çekti ekranıda daha büyük satış departmanı win i önerdi ama çözünürlüğü s3 mini ile fark ediyor ama o daha hızlı dedi ben yinede s3 mini aldım ve mutluyum telefon uçuyor gibi geldi bundan önce motorola motoluxe kullanmıştım tabi telefonu aldığında anlarsın karar senin gm discovery öneren bir kaçkişi oldu ama iyikide almamaışım forumda test yapmış bir kişi videosuda mevcut iyice düşün öyle karar ver karar senin yinede

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Zamanım bol telefonum idare ediyor beni fikirlerinizi değerlendirip düşüneceğim öğrenci adamım ben giden paraya acırım.

S3 mini veya xperia l iyidir ikisindede sorun yasamazsin

Kefelon

Üye
S3 mini guzel tel ancak para biriktirme sansin varsa s4 mini al bence almisken en son modeli olsun : hem daha cok guncelleme alirsin.

53cc

Üye
S3 mini için pek custom rom yok malesef. S2 öneririm :-)

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
custom rom pekte önemli değil o telefon ile o kadar uğraşacağımı sanmıyorum.

Sizin bu Discovery'i sattirma politikaniza hayran kaldim. Hangi tavsiye,oneri vb. konuya girsem daima discovery'i oneriyorsunuz fanatik bir bicimde savunuyorsunuz. Bir an General mobile prim mi veriyor acaba diye dusunmedim degil

S3 miniye gelince;uygulama kullanirim oyun pek oynamam diyorsaniz tam sizlik cihaz. 4" ekran S3 kullandiktan sonra bana cok kucuk geldi. Kuzenim 1 ay once aldi sorunsuz calisiyor tavsiye ederim

hocam ben aldım,alan herkes memnun.Memnun olmayanlar 600 tl ye böyle bir telefon olmasını kabul edemeyenler.Kişileri s3 mini almalarındansa 150 tl daha ucuz ve çok daha iyi olan gmd almalarını öneriyorum sadece ve bunu mantık çerçevesinde kişilere anlatmaya çalışıyorum.Telefona çamur atanlara da video vs yöntemlerle aksini ispatladıgımı düşünüyorum.General mobile bana prim vermiyor ama üstün çabalarımdan dolayı beni bulup desteklerse daha çok çalışırım

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Konu kilitlenebilir, tartişmaya doğru gidiyor..