Aynen galaxy s in şarj aletiydi s3 tede kullanıyorum
Ben bunu kullanıyorum. Çok hızlı şarj ediyor. Tavsiye ederim 1 dakika da %1 şarj ediyor diyebilirim.
Bizde bosuna fizikci olmadik o zaman direk 220 volta baglayin sarj aletine ne gerek he 2 amper akimlada sarj olur telefon ama bir zaman sonra sorun cikarmaya baslar.Bizde boşuna mühendis olmadık hocam k.bakmada klasik Türk aklı ile yorum yapmaktan sıkılmadınız. Adamların bir bilgidiği vardır mantığı ile ilerlerseniz bir işte aslolan mantığı asla kavrayamazsınız.
volt ile amper kavramını karıştırdınızBizde bosuna fizikci olmadik o zaman direk 220 volta baglayin sarj aletine ne gerek he 2 amper akimlada sarj olur telefon ama bir zaman sonra sorun cikarmaya baslar.

Bizde bosuna fizikci olmadik o zaman direk 220 volta baglayin sarj aletine ne gerek he 2 amper akimlada sarj olur telefon ama bir zaman sonra sorun cikarmaya baslar.
Karistirmadim sebeke elektrigi kastettim farkli kavramlar oldugu gayet iyi biliyorumvolt ile amper kavramını karıştırdınız![]()
gerçekten bildiğinize eminmisiniz bende lisede endüstriyel otomasyon okuyorum ve çok iyi bildiğime eminim kavramları o zaman kendi dediğiniz size ters düşüyorKaristirmadim sebeke elektrigi kastettim farkli kavramlar oldugu gayet iyi biliyorum
Note 2 bataryası 3100 mAh ve 2.0 amper ile şarj oluyor.S3 bataryası arasında tek fark amper değeri ve bu zararlı değil.Sebeke elektrigi 220v 16A dir genelde orda onu kastettim bisey olmaz diyenler icin dedim madem bi zarar vermez o zaman 16A ceksinler 10dk da dolsun batarya olmaz oyle sey.
1amperle dolan bataryaya 2 verirsen daha kisa surede dolar ama omrude kisalir zamanla siser patlayabilir bile.
+1.Note 2 bataryası 3100 mAh ve 2.0 amper ile şarj oluyor.S3 bataryası arasında tek fark amper değeri ve bu zararlı değil.
Bizde bosuna fizikci olmadik o zaman direk 220 volta baglayin sarj aletine ne gerek he 2 amper akimlada sarj olur telefon ama bir zaman sonra sorun cikarmaya baslar.
Batarya şoklanınca bile o kadar kısalmıyor ömrü 1Adan 2Aya çıkarınca mı azalacak ömrüSebeke elektrigi 220v 16A dir genelde orda onu kastettim bisey olmaz diyenler icin dedim madem bi zarar vermez o zaman 16A ceksinler 10dk da dolsun batarya olmaz oyle sey.
1amperle dolan bataryaya 2 verirsen daha kisa surede dolar ama omrude kisalir zamanla siser patlayabilir bile.