Tavsiye S3 Icin Sarj Aleti

Sponsorlu Bağlantılar

Narutodth

Narutodth

Üye
Tamam la gömmeyin adamları :ehe

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye

Ben bunu kullanıyorum. Çok hızlı şarj ediyor. Tavsiye ederim 1 dakika da %1 şarj ediyor diyebilirim.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Şarjı %100 doldurun ardından şarj aletini çıkarıp arama ekranına *#0228# yazıp Quick Start tıklayın. Şarj bir miktar düşecek ardından tekrar şarj edin.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye

Üst mesajda gönderdiğim şarj aleti ile aldığım değerler. Bu arada Türkiye'nin sözde en hızlı 3Gsi olan Turkcell'e saygılar. 2G bile çekmiyor. Görüldüğü gibi...

restmod

restmod

Üye
Bizde boşuna mühendis olmadık hocam k.bakmada klasik Türk aklı ile yorum yapmaktan sıkılmadınız. Adamların bir bilgidiği vardır mantığı ile ilerlerseniz bir işte aslolan mantığı asla kavrayamazsınız.
Bizde bosuna fizikci olmadik o zaman direk 220 volta baglayin sarj aletine ne gerek he 2 amper akimlada sarj olur telefon ama bir zaman sonra sorun cikarmaya baslar.

enterneoll

enterneoll

Üye
Bizde bosuna fizikci olmadik o zaman direk 220 volta baglayin sarj aletine ne gerek he 2 amper akimlada sarj olur telefon ama bir zaman sonra sorun cikarmaya baslar.
volt ile amper kavramını karıştırdınız :D

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Narutodth

Narutodth

Üye

Volt wtf ? O adaptor bosuna gelen elektrigi dusurmuyo amper ise kac olursa olsun bi zarar vermezki telefona

enterneoll

enterneoll

Üye
bende istiyorum o kablo ve adaptörden :(

enterneoll

enterneoll

Üye
Karistirmadim sebeke elektrigi kastettim farkli kavramlar oldugu gayet iyi biliyorum
gerçekten bildiğinize eminmisiniz bende lisede endüstriyel otomasyon okuyorum ve çok iyi bildiğime eminim kavramları o zaman kendi dediğiniz size ters düşüyor

restmod

restmod

Üye
Sebeke elektrigi 220v 16A dir genelde orda onu kastettim bisey olmaz diyenler icin dedim madem bi zarar vermez o zaman 16A ceksinler 10dk da dolsun batarya olmaz oyle sey.
1amperle dolan bataryaya 2 verirsen daha kisa surede dolar ama omrude kisalir zamanla siser patlayabilir bile.

PriZm

PriZm

Üye
Sebeke elektrigi 220v 16A dir genelde orda onu kastettim bisey olmaz diyenler icin dedim madem bi zarar vermez o zaman 16A ceksinler 10dk da dolsun batarya olmaz oyle sey.
1amperle dolan bataryaya 2 verirsen daha kisa surede dolar ama omrude kisalir zamanla siser patlayabilir bile.
Note 2 bataryası 3100 mAh ve 2.0 amper ile şarj oluyor.S3 bataryası arasında tek fark amper değeri ve bu zararlı değil.

• Beğen
Tepkiler: Narutodth
SuxQQ

SuxQQ

Üye

Bu mesaj gençleri fizikten uzaklaştırabilir bahanesiyle dava açsam kazanırım.

TheMadness

TheMadness

Üye
Batarya şoklanınca bile o kadar kısalmıyor ömrü 1Adan 2Aya çıkarınca mı azalacak ömrü

Üst Alt