Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
evet anlatılanlar gıbı
galiba telefonun ram kullanımı arttıkca telefonu yenılıyor hıc bı uygulama calısmıyor acılanlar tekrar kapanıyor .telefona res attıktan sonra duzelıyor bı zaman sonra tekrar aynıları oluyor
ege099
Üye
Şuan bende de küçük küçük kasmalar oluyor fakat daha kernel kurmadım hangi kerneli kurmamı önerirsin ?
zaza00
Üye
bılmemde bn konuda verılenı yukledım
sen o kernelın kullanılmasını bılıyomusn
Git başka rom kur buraya daha yazma seni herkesin ayrı ayrı kovması mı gerekiyor
ege099
Üye
Ben şu an memnunum gayet stabil çalışıyor çok küçük takılmalar var kernel olmadığı için olabiliceğini düşünüyorum bende Boeffla kurucam fakat hangi sürümünü kurayım
evet anlatılanlar gıbı
galiba telefonun ram kullanımı arttıkca telefonu yenılıyor hıc bı uygulama calısmıyor acılanlar tekrar kapanıyor .telefona res attıktan sonra duzelıyor bı zaman sonra tekrar aynıları oluyor
Ben şu an memnunum gayet stabil çalışıyor çok küçük takılmalar var kernel olmadığı için olabiliceğini düşünüyorum bende Boeffla kurucam fakat hangi sürümünü kurayım
O zaman her gün bir kere restart atın ve kernel uygulamasınındaki ayarları yapıp deneyin
Sıkıntı devam ederse başka rom kurarsınız
Ama orijinal olmayan her romda ufak tefek aksilikler olur
sana bir şey derdimde sırf bu forum insanların yardımlastigi bir platform olduğu için saygımı takinacagim.
Bu romda ram i az da olsa düzeltmek istiyorsanız boeffla kerneli kurun ve gerekli ayarları yapın. boeffla stable 6.1 çıkarmıştı.