Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

zaza00

Üye
basgan bnm telde bi işlem yaparken kasma oluyo sonrada kendılıgınden ana ekrana donuyor bı yardım edermsın

zaza00

Üye
evet anlatılanlar gıbı
galiba telefonun ram kullanımı arttıkca telefonu yenılıyor hıc bı uygulama calısmıyor acılanlar tekrar kapanıyor .telefona res attıktan sonra duzelıyor bı zaman sonra tekrar aynıları oluyor

ege099

ege099

Üye
Şuan bende de küçük küçük kasmalar oluyor fakat daha kernel kurmadım hangi kerneli kurmamı önerirsin ?

zaza00

Üye
bılmemde bn konuda verılenı yukledım
sen o kernelın kullanılmasını bılıyomusn

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben diyorum işte :)

zaza00

Üye
bu kerneller uzerınde ayarlar yapmamız gerekırmı yoksa oldugu gıbımı bırakalım

ege099

ege099

Üye
Ben şu an memnunum gayet stabil çalışıyor çok küçük takılmalar var kernel olmadığı için olabiliceğini düşünüyorum bende Boeffla kurucam fakat hangi sürümünü kurayım

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
bu kerneller uzerınde ayarlar yapmamız gerekırmı yoksa oldugu gıbımı bırakalım
İsteğinize göre
İlk kerneli ve uygulamasını kurun bir kaç gün kullandıktan sonra ayarları yapıp denersiniz

• Beğen
Tepkiler: zaza00

zaza00

Üye
en son olanı kur saten zorunlu galıba en sonuncu guncelleme

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
evet anlatılanlar gıbı
galiba telefonun ram kullanımı arttıkca telefonu yenılıyor hıc bı uygulama calısmıyor acılanlar tekrar kapanıyor .telefona res attıktan sonra duzelıyor bı zaman sonra tekrar aynıları oluyor
Romda anlatılan wipe yaptınız mı
Philz touch recovery modunda olanı?

zaza00

Üye
eskı romu sılme ıslemımı onu yaptım

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu an memnunum gayet stabil çalışıyor çok küçük takılmalar var kernel olmadığı için olabiliceğini düşünüyorum bende Boeffla kurucam fakat hangi sürümünü kurayım
Kernel olarak konudakini kurabilirsiniz
Boeffla kernel uygulaması ise kendiliğinden güncelleniyor

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Git başka rom kur buraya daha yazma seni herkesin ayrı ayrı kovması mı gerekiyor
sana bir şey derdimde sırf bu forum insanların yardımlastigi bir platform olduğu için saygımı takinacagim.

Bu romda ram i az da olsa düzeltmek istiyorsanız boeffla kerneli kurun ve gerekli ayarları yapın. boeffla stable 6.1 çıkarmıştı.

zaza00

Üye
kernelin ayarlarıyla oynasak duzelırmı

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
eskı romu sılme ıslemımı onu yaptım
O zaman her gün bir kere restart atın ve kernel uygulamasınındaki ayarları yapıp deneyin
Sıkıntı devam ederse başka rom kurarsınız
Ama orijinal olmayan her romda ufak tefek aksilikler olur
sana bir şey derdimde sırf bu forum insanların yardımlastigi bir platform olduğu için saygımı takinacagim.
Bu romda ram i az da olsa düzeltmek istiyorsanız boeffla kerneli kurun ve gerekli ayarları yapın. boeffla stable 6.1 çıkarmıştı.
Admin bile uyardı ama anlamıyorsun galiba
Buyrun boefflanın son çıkardığı kernel 6.1i yüklersiniz:

• Beğen
Tepkiler: helppo, cahilmuallim ve zaza00

Üst Alt