Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
ezezel

ezezel

Üye
Usta sizin tecrübeniz var ram optimizasyonu nasil çoklu pencerede başarılı mi? Misal bende blekota v9 yüklü herseyi ile mükemmel ama bu özelliği çok kötü,aşırı kasiyor
Hocam şöyle söyleyim romla beraber gelen kerneli değiştirmek gerekiyor. Boeffla kerneli yükleyip zram ayarları yapılınca çoklu pencere dahil herhangi bi kasma olmadı...

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim ve nediyelimyani

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Hocam şöyle söyleyim romla beraber gelen kerneli değiştirmek gerekiyor. Boeffla kerneli yükleyip zram ayarları yapılınca çoklu pencere dahil herhangi bi kasma olmadı...
Şu ayarlari verirmisiniz rica etsem ?

@onurcngzhn34
Konuyu sabote mi etmeye çalışıyorsun
Hiç kimsede olmayan sorunlar bi sende oluyor
Beğenmediysen başka rom yükleyebilirsin
Hayır ne münasebet :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Konuya anket eklenmiştir

• Beğen
Tepkiler: helppo, Nextman, cahilmuallim ve 1 kişi daha
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
benden olumlu görüş ve tavsiye olur :)

• Beğen
Tepkiler: burak1553
ezezel

ezezel

Üye
Şu ayarlari verirmisiniz rica etsem ?

Hayır ne münasebet :)
Öncelikle cpu maximal frekansını 1600 minimal frekansını 400 olarak ayarladım gpu frekans profilini en alttaki 700lü olan profili seçtim alttaki gpu gerilimleri kısmını overvolt +50mv yaptım zram boyutunu 800 yaptım cihaz sayısı 4 cihaz durumu açık swappiness üzerine yaz açık değeride 95. Lmk değerleride şöyle yukarıdan aşağı 72 80 84 88 95 122. Tüm yaptığım değişiklikler bu kadar...

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve cahilmuallim
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ben gpu kısmına hiç dokunmadım.
diğer ayarlar doğrudur ;)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
bende gpu kısmına dokunmadım geri ayarlari öyle yaptım . değişen bir şey yok gibi ama bakalım belli eder muhakkak kendini zamanla

bozkurtlu85

Üye
V9 üzerine V10 kurdum. Stock kernel ile kullanıyorum. V9 da boeffla ile kullanıyordum. Şu an daha memnunum.

serdar431

serdar431

Üye
arkadaslar boeffla kernel 6.1 stable versiyonu çıkmış bilginize

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
değişen bir şey yok sadece supersu 2.40 güncellemis ve samsung destek vermediği sürece final olacağını belirtmiş

GreaTH

GreaTH

Üye
Uygulamalarin iconlari cok buyuk kucuk olmuyomu

ege099

ege099

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olucak konuda çalışanlarda bütün sensörler yazıyor bu ne anlama geliyor , yani akıllı kaydırma akıllı durdurma gibi bütün sensörler çalışıyormu bu rom da

ege099

ege099

Üye
Peki bu romu mu önerirmisiniz yoksa dn4 mı ikisi arasında kararsız kaldım benim için sensörler önemli fakat stabilite de çok önemli çünkü telefonu çok yoğun kullanan biriyim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu romu mu önerirmisiniz yoksa dn4 mı ikisi arasında kararsız kaldım benim için sensörler önemli fakat stabilite de çok önemli çünkü telefonu çok yoğun kullanan biriyim
Ben bu romu kullandım gayet güzel
Her gün bir kere restart atıp boeffla ayarlarını yaparsanız sıkıntı olmaz

ege099

ege099

Üye
tamamdır teşekkür ederim

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
5x5 seçersen küçük oluyor s5 mini seçersen 4x5 olacağı için büyük

Üst Alt