burak1553
Üye
Kernel için demiş onuromun devami gelmez mi yani ??![]()
Kernel için demiş onuromun devami gelmez mi yani ??![]()
Root explorerdan pek anlamıyorumKardes merhaba. Numara cevirirken cikan sesi rot explorerdan system auidi ui de bulamadim nasil bulacam ismini yazarmisin yada gonderebilirmisin cok lazim
Boeffla configteki ses ayarlarını değiştirdiniz miArama yaptığımda karşı tarafın sesi boğuk ve arada kesik kesik geliyor. ilk mesajdaki modem dosyasını da flashladım ama sorun devam ediyor. Önerisi olan varsa çok makbule geçer
Root explorerdan pek anlamıyorum
Boeffla configteki ses ayarlarını değiştirdiniz mi
Hocam bu çocuğu görmezden gelin utanmadan birde özel mesajla seviyesizce konuşuyorO zaman her gün bir kere restart atın ve kernel uygulamasınındaki ayarları yapıp deneyin
Sıkıntı devam ederse başka rom kurarsınız
Ama orijinal olmayan her romda ufak tefek aksilikler olur
Admin bile uyardı ama anlamıyorsun galiba
Buyrun boefflanın son çıkardığı kernel 6.1i yüklersiniz:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Strock kerneli yükleyip bir fotoğraf çekin sonra boeffla kerneli yükleyinBenim kameram odaklama yapmiyor bu konu hakkinda bilgisi olan varmi lutfen acil yardim
Ben s3 e yeni gectim bana kernellerin linkini verebilirmisiniz ? Birde flaslarken wipe data flan yapacakmiyim ? Simdiden tesekkurlerStrock kerneli yükleyip bir fotoğraf çekin sonra boeffla kerneli yükleyin
Hocam ekran kapalıyken şarja takınca tel açıldığında batarya kalibrasyonu yapamıyorum. Öneriniz varmıdır . Yada batarya kalin. en doğru nasıl yapılır bu vaziyette . Birde telefonun alt kısmındaki gizli menü ışığı yanmıyo basınca bilginize
Yardımm ??Ben s3 e yeni gectim bana kernellerin linkini verebilirmisiniz ? Birde flaslarken wipe data flan yapacakmiyim ? Simdiden tesekkurler
Kernel yüklerken wipe yapmaya gerek yokYardımm ??
Kerneli indirdim flaslayinca sorunum cözülecek mi yoksa ayrıca bsey yapmaya gerek varmi ?Kernel yüklerken wipe yapmaya gerek yok
Kernel linki güncellendi yeni çıkan boeffla kernel 6.2 stabil sürümü eklendi
Bende strock kernel linki yokKerneli indirdim flaslayinca sorunum cözülecek mi yoksa ayrıca bsey yapmaya gerek varmi ?
Boeffla kerneli flasladim odaklama sorunu cozulmedi rica etsem bana stock kernelin linkini atarmisiniz gercekten acemiyim kusura bakmayin