Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
alperen262014

alperen262014

Üye
ençler sorum şu ben archi droidmidir nedir öyle bi rom yükledim şimdi pc tanımıyor telefonu ne yapıcağım ?

emregri

Üye
Abi ben bunu yaptım ve oldu ama wifiye bağlandım internet yok gözükuyor başka telefonla denedim onda var bide mobil veriyi acınca cok yavas giriyor internete bunun bi nedeni varmı ?

GreaTH

GreaTH

Üye
Bence de v10 başarılı degil. Aksam test edeyim dedim ekran kilidi acilirken bile kasilarak aciliyor

Sunu bilki Romu ilk yuklediginde verim alamazsin cunku Rom oyle cuk diye oturmaz en az 4-5 Gün kullancaksin

ayaz759

ayaz759

Üye
Beyler İDM ile indirmek isteyenler için alternatif link :

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Sunu bilki Romu ilk yuklediginde verim alamazsin cunku Rom oyle cuk diye oturmaz en az 4-5 Gün kullancaksin
rom değil kernelin oturması lazım.

ayrica rom ilk yüklendiğinde en yüksek verimi(performans) verir.bunu günde 1 veya 2 kere reset atarak koruyabilirsin ama bu rom kronik hatali.kronik hatalı dan kastım ram optimizasyonu denen bir şey yok.telefonu hiç kullanma uykuda kalsın 6-7 saat sonra aç kullan ramin şiştigini görürsün.acikcasi boş ram 730 mb :( yükleyen gene yükler ama ben önermiyorum üsttede bir çok kişi belirtmiş ram sorununun olduğunu.

sensation v7 s5 mini rom v.b bunların alternatifleri.bos zamaniniz varsa hepsini 6-7 saat arayla kullanın :)

serdar431

serdar431

Üye
rom değil kernelin oturması lazım.

ayrica rom ilk yüklendiğinde en yüksek verimi(performans) verir.bunu günde 1 veya 2 kere reset atarak koruyabilirsin ama bu rom kronik hatali.kronik hatalı dan kastım ram optimizasyonu denen bir şey yok.telefonu hiç kullanma uykuda kalsın 6-7 saat sonra aç kullan ramin şiştigini görürsün.acikcasi boş ram 730 mb :( yükleyen gene yükler ama ben önermiyorum üsttede bir çok kişi belirtmiş ram sorununun olduğunu.

sensation v7 s5 mini rom v.b bunların alternatifleri.bos zamaniniz varsa hepsini 6-7 saat arayla kullanın :)
ben v10 ciktigi andan itibaren kullaniyorum rami hic 600 un ustunde görmedim ortalama 480-580 arasi sürekli.
arka planda calisan gereksiz uygulamalari uyutmak icin greenify kullaniyorum takilma donma yasamadim. Tüm blekota serisinin en iyisi v10 bence tabi bu benim kisisel görüşüm. sensation s5 te iyi ama 1 haftadan sonra sapitmaya basliyor. ram miktari kisisel kullanimada bağlı.

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve nediyelimyani
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben v10 ciktigi andan itibaren kullaniyorum rami hic 600 un ustunde görmedim ortalama 480-580 arasi sürekli.
arka planda calisan gereksiz uygulamalari uyutmak icin greenify kullaniyorum takilma donma yasamadim. Tüm blekota serisinin en iyisi v10 bence tabi bu benim kisisel görüşüm. sensation s5 te iyi ama 1 haftadan sonra sapitmaya basliyor. ram miktari kisisel kullanimada bağlı.
27 tane program yüklü hafızanın %10 unu bile kullanmış degilim :) ya bende sorun var demekki başka bir s3lemi takas etsemmi diye düşünmeye başladım :)

dediğim gibi kullanan gene kullanır. telefonu bazen ağır kullanırım o programdan o programa falan dn4 beni henüz üzmedi bu konuda.greenify kullanamam sosyal ağları kullanıyorum bildirimlere ihtiyaç var :)

blekota v10 görsellik olarak çok güzel fakat ram konusunda batırmış adam resmen ya romu port'layanda yada bu adamda bir sorun var.

GreaTH

GreaTH

Üye
Romu 4 saat once yukledim surekli kullandigim oyun, uygulama toplam 40 adet Suan ramda Sorunum yok tabi Rom oturmasi lazim daha

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
bende serdar431 isimli forumdaşa katılıyorum.
ram bende de max 600mb yi zor gördü.
burda BENCE konu yine temiz kurulumdan geçiyor.
bu konunun önceki sayfalarında rom'u yerden yere vuran kişiye wipe'ları yapıp yapmadığı tekraren soruldu ve her seferinde tam yaptığını söyledi.
en sonunda wipe'ları nasıl yaptığı sorulduğunda dalvik ve cash wipe yaptığını söyledi.
haliyle tam wipe yapılmadığı ve bir önceki rom'dan kalıntılar olduğu için rom dahi sapıtmaya başlıyor.

ve tekrar söylüyorum :D
stock romlarda bile hatalar alınırken portlanmış romda bazı hatalar alınması kaçınılmazdır.

ayrıca rom, sanal bir durum olup ram fiziki bir durumdur. rom'a dışarıdan müdahale edebilirsiniz ama ram'e telefonlarda dışarıdan müdahale etmek mümkün değildir. bu sebepledir ki boeffla'yı kurup swappiness ve zRam kısmında overclocking yapıyoruz. yoksa onlara da dokunmazsak telin ram 700mblerde dolaşacaktır ;)

Romu 4 saat once yukledim surekli kullandigim oyun, uygulama toplam 40 adet Suan ramda Sorunum yok tabi Rom oturmasi lazim daha
hocam sizde toplam ram 832mb
bende ise 831mb.
hani 1mb çok bişey değil ama bu nasıl oluyor :D :D

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: burak1553

ufuk_37x

Üye
arkadaşlar ACİL YARDIM tel brick oldu.CM 12 yüklerken kerneli flashladım telefonu yeniden başlatmaya çalıştığımda tel samsung yazısına geliyor gidiyor ne yapmam lazım yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odin teli görüyor ama sarı renk olmuyo

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
@onurcngzhn34
Konuyu sabote mi etmeye çalışıyorsun
Hiç kimsede olmayan sorunlar bi sende oluyor
Beğenmediysen başka rom yükleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve nediyelimyani
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda rom haricinde sohbete dönmesin tekrar edilirse mesajlar silinerek gerekli uyarı verilecektir sadece rom ile alakalı sorularınız varsa sorabilirsiniz. Diğer konular için varsa sorularınız ilgili bölümlerde konu açarak iletiniz.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: morki05, nediyelimyani, serdar431 ve 1 kişi daha
morki05

morki05

Üye
Selam ben de bu rom ile görüş belirteyim. Ben blekota nın bir çok sürümünü denedim temiz kurulum yaptığın zaman hiç bir sorun yaşamadım. Tamam bir iki bug olabilir bu bütün romlarda olabilir. Ve olmaktadır. Blekota nın tüm romları yüksek düzeyde takip ve paylaşılıyor. Bu da demekki bu konuda başarılı bir yapımcı. Bu yüzden kim ne kadar saçma yorum yaparsa kendisini bağlar. Bu yüzden kurulum da sakınca yok.

Herşeyden önce Emeğe saygı

• Beğen
Tepkiler: tomm, nediyelimyani ve Nextman

erkane007

Üye
arkadaşlar ACİL YARDIM tel brick oldu.CM 12 yüklerken kerneli flashladım telefonu yeniden başlatmaya çalıştığımda tel samsung yazısına geliyor gidiyor ne yapmam lazım yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odin teli görüyor ama sarı renk olmuyo
Bende cm12 yuklerken falan cok oldu o brick degildir bataryayi cikar genelde bataryayi takinca hemen acilir tel bataryayi tak hemen recorvery modda acmaya bas baska rom flasla cm12 tavsiye etmiyorum

ufuk_37x

Üye
Bende cm12 yuklerken falan cok oldu o brick degildir bataryayi cikar genelde bataryayi takinca hemen acilir tel bataryayi tak hemen recorvery modda acmaya bas baska rom flasla cm12 tavsiye etmiyorum
aynen öyle olmuş benimde düzeldi :D

ezezel

ezezel

Üye

kernel ayarları yapıldıktan sonraki antutu skorum :) ayrıca romda herhangi bir sorun veya sıkıntıyla karşılaşmadım adı gibi 10 numara rom herkese tavsiye ederim:)

tdd46

tdd46

Üye
Cm ye çoklu pencerede özelliğini ekleyebilir miyiz

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye

kernel ayarları yapıldıktan sonraki antutu skorum :) ayrıca romda herhangi bir sorun veya sıkıntıyla karşılaşmadım adı gibi 10 numara rom herkese tavsiye ederim:)
Usta sizin tecrübeniz var ram optimizasyonu nasil çoklu pencerede başarılı mi? Misal bende blekota v9 yüklü herseyi ile mükemmel ama bu özelliği çok kötü,aşırı kasiyor

Üst Alt