Bence de v10 başarılı degil. Aksam test edeyim dedim ekran kilidi acilirken bile kasilarak aciliyor
rom değil kernelin oturması lazım.Sunu bilki Romu ilk yuklediginde verim alamazsin cunku Rom oyle cuk diye oturmaz en az 4-5 Gün kullancaksin
yükleyen gene yükler ama ben önermiyorum üsttede bir çok kişi belirtmiş ram sorununun olduğunu.
ben v10 ciktigi andan itibaren kullaniyorum rami hic 600 un ustunde görmedim ortalama 480-580 arasi sürekli.rom değil kernelin oturması lazım.
ayrica rom ilk yüklendiğinde en yüksek verimi(performans) verir.bunu günde 1 veya 2 kere reset atarak koruyabilirsin ama bu rom kronik hatali.kronik hatalı dan kastım ram optimizasyonu denen bir şey yok.telefonu hiç kullanma uykuda kalsın 6-7 saat sonra aç kullan ramin şiştigini görürsün.acikcasi boş ram 730 mbyükleyen gene yükler ama ben önermiyorum üsttede bir çok kişi belirtmiş ram sorununun olduğunu.
sensation v7 s5 mini rom v.b bunların alternatifleri.bos zamaniniz varsa hepsini 6-7 saat arayla kullanın![]()
27 tane program yüklü hafızanın %10 unu bile kullanmış degilimben v10 ciktigi andan itibaren kullaniyorum rami hic 600 un ustunde görmedim ortalama 480-580 arasi sürekli.
arka planda calisan gereksiz uygulamalari uyutmak icin greenify kullaniyorum takilma donma yasamadim. Tüm blekota serisinin en iyisi v10 bence tabi bu benim kisisel görüşüm. sensation s5 te iyi ama 1 haftadan sonra sapitmaya basliyor. ram miktari kisisel kullanimada bağlı.
ya bende sorun var demekki başka bir s3lemi takas etsemmi diye düşünmeye başladım 

hocam sizde toplam ram 832mbLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızRomu 4 saat once yukledim surekli kullandigim oyun, uygulama toplam 40 adet Suan ramda Sorunum yok tabi Rom oturmasi lazim daha

hocam sizde toplam ram 832mb
bende ise 831mb.
hani 1mb çok bişey değil ama bu nasıl oluyor![]()
![]()
onceki kurulu baska romda 816 mb di anlamadim bendeBende cm12 yuklerken falan cok oldu o brick degildir bataryayi cikar genelde bataryayi takinca hemen acilir tel bataryayi tak hemen recorvery modda acmaya bas baska rom flasla cm12 tavsiye etmiyorumarkadaşlar ACİL YARDIM tel brick oldu.CM 12 yüklerken kerneli flashladım telefonu yeniden başlatmaya çalıştığımda tel samsung yazısına geliyor gidiyor ne yapmam lazım yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odin teli görüyor ama sarı renk olmuyo
aynen öyle olmuş benimde düzeldiBende cm12 yuklerken falan cok oldu o brick degildir bataryayi cikar genelde bataryayi takinca hemen acilir tel bataryayi tak hemen recorvery modda acmaya bas baska rom flasla cm12 tavsiye etmiyorum

Her ay basima geliraynen öyle olmuş benimde düzeldi![]()

Usta sizin tecrübeniz var ram optimizasyonu nasil çoklu pencerede başarılı mi? Misal bende blekota v9 yüklü herseyi ile mükemmel ama bu özelliği çok kötü,aşırı kasiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kernel ayarları yapıldıktan sonraki antutu skorumayrıca romda herhangi bir sorun veya sıkıntıyla karşılaşmadım adı gibi 10 numara rom herkese tavsiye ederim
![]()