Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
helppo

helppo

Üye
Gayet güzel olmuş bir iki bug var ama kernel yüklemedim çok seri kasma yok tabi şimdilik

Ram de kurduğumdan beri 480 520 lerde
resim için saol admim
linki xsda bulamadım link verecek arkadaşları bekliyorum
Ram kullanımı artabilir

Pek fark yok akıllı duraklatma çalışıyor
linki atanmı admim
Ben hala v7 yi kullaniom şimdi bişey sölicem belkide pek çok arkadaş kızcak. Sölicem şey şu: Arkadaşlar romu tam denemeden değiştirmeyin. Bu deneme durumu bazen bir hafta bazen 1 ay bazen 1 yıl olur. Her çıkan romdan sonra hemen romunuz değiştirirseniz her defasında beklenti artar ve siz ne kadar çok rom değiştirirseniz daha fazlasını istersiniz. Örnek olarak şunu gösterebilirim teknoloji ortamında samsung markası her 6 ayda bir tel çıkario samsung galaxy s çıktı ve siz aldınız 6 ay sonra galaxy s2 çıktı ve siz onuda aldınız 6 ay sonra galaxy s3 çıktı siz onuda aldınız aslında ilk teliniz güzeldi ve sizi idare edioyodu ama sizde bir düşünce çıkmaya başladı her yeni tel daha güzel yapiolar siz bu şekilde teknolojiyi kendinize adapte ederseniz olan sizin ekonomik durumunuza olur. (Bu sadece konuyla alakalı bir örnektir. [Kullandığım tel s3 tür]) Bu örnekle şunu demek istiyorum siz bir rom kurdunuz ve kurduktan bir iki gün sonra o romun üst versiyonu çıkmış siz onu da kurarsanız bu şekilde hiç bir romu tam olarak deneyemezsiniz. Romu tam olarak denemeniz için belli bir zaman bırakın hem teli de yormamış olursunuz hem de beklentiniz yükselmez ve bu şekilde daha mutlu olursunuz.
kardeş doğru söylüyon bendeki açgözlülük işte

• Beğen
Tepkiler: tomm, morki05 ve kartal2378

morki05

morki05

Üye
Haklisin tomm,bir hafta lazim rom denemesi icin,ama yinede v9 kendini belli ediyor bastan,soylemeden edemeyecem,optimizasyonu iyi yapmis bu sefer,wipe yapmadigim halde,soyle diyeyim,tel v8.1 e gore akiyor
Ve ayrıca ben şahsen blekota ya güveniyorum şu ana kadar v8 v8.1 hariç

morki05

morki05

Üye
Rica ederim @helppo [emoji6]

Ayrıca link 1 sayfada mevcuttur

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

mercansu

Üye
linkler ölu kardeş v 9

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
NOT FOUND a devam :(

morki05

morki05

Üye
Blekota " I'm reuploading the ROM. I've replaced ugly Note 4 bootanimation and fixed CRT-Off animation. Please wait..." demiş

• Beğen
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
bilgilendirme için teşekkür ederim :D

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Yüklemek icin beklemeli miyiz

kartal2378

kartal2378

Üye
Yani demiski note 4 acilis cirkin olmus ve begenilmemis,crt animation secenegini off yapilacaginin herkes tarafindan bilinmedigi icinde yeni duzenlemeyle secmeli degilde otomatik kapali yapacakmis,ben kurarken crt of secenegi ile kurdum,acilis animasyonu da cok da onemli degil yani,anliyacaginiz gönül gezdiriyor blekota

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve nediyelimyani
morki05

morki05

Üye
Yani demiski note 4 acilis cirkin olmus ve begenilmemis,crt animation secenegini off yapilacaginin herkes tarafindan bilinmedigi icinde yeni duzenlemeyle secmeli degilde otomatik kapali yapacakmis,ben kurarken crt of secenegi ile kurdum,acilis animasyonu da cok da onemli degil yani,anliyacaginiz gönül gezdiriyor blekota
Sonunda sende kurdun [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
Son düzenleme:

caerisma

Üye
linkleri yenile kardeş verdi romu

• Beğen

funny_halil

Üye
@morki05 hocam şebeke hatası alyorum mk6 modem kurdum düzelmedi ne yapabilirim ? s5 firewall vardı onu işaretledim ondan mı oldu acaba ??

morki05

morki05

Üye
@morki05 hocam şebeke hatası alyorum mk6 modem kurdum düzelmedi ne yapabilirim ? s5 firewall vardı onu işaretledim ondan mı oldu acaba ??
Olabilir bunun için de tekrar temiz bir kurulum yapman gerekli wipe ve megawipe unutma

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
NOT FOUND diyor.
ilk sayfadaki linkleri yenileyebilir misiniz???

funny_halil

Üye
@morki05 hocam benim sim karti görmüyormus ????

Üst Alt