Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
mcnpl4

mcnpl4

Üye
v9 cikmis bu arada. konusuna girmedim ama baslikta v9 yaziyor artik

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve morki05

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
aynen çıkmış v9

morki05

morki05

Üye
V9 kurdum deniyorum [emoji6]

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: helppo, nediyelimyani ve morki05
kartal2378

kartal2378

Üye
Bu saatten sonra kitkat falan yuklenmez artik,lolipop calismalarina baslanmis,ben kendi adima v9 yada baska bir rom kurmayi dusunmuyorum,lolipop mukemmel olmus gercekten,insallah stabil i s3 icin kisa surede yaparlar

• Beğen
Tepkiler: morki05
kartal2378

kartal2378

Üye
Ama dayanamiyom bi yandanda seytan durtuyor gibi [emoji2]

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
REKLAM ENGELLEME VARDI İNTERNETTE KALDIRMIŞ BLEKOTA
BİDE AÇILIŞ EFEKTİ DEĞİŞMİŞ PEK FARK YOK GİBİ
bikaç resim atsan
görsek bizde.
birde telde nasıl değişiklik oldu?
ram nerelerde?
falan filan :)

• Beğen
Tepkiler: helppo
morki05

morki05

Üye
Gayet güzel olmuş bir iki bug var ama kernel yüklemedim çok seri kasma yok tabi şimdilik

Ram de kurduğumdan beri 480 520 lerde

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim ve helppo
morki05

morki05

Üye
  • Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
Bence üşenme wipe leri yap temiz kurulum olsun
Wipe yapmadan direk kurdum,gercekten cok guzel stabil ve hizli olmus,blekota gittikce kendini asiyor arkadaslar,v9 u herkese oneririm,zirve noktasi olmus rom

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve helppo
kartal2378

kartal2378

Üye
Bu arada romun kendi kerneli var su an,eger sisme falan gibi olmassa bi aksilik boeffla kerneli kurmaya hic gerek yok bu halde guzel optimizasyonlar yapilmis ram konusunda

• Beğen

mr_luci

Üye
Digitürk play uygulaması çalışıyor mı acaba bir arkadaş denerse çok sevinirim

tomm

tomm

Üye
Ben hala v7 yi kullaniom şimdi bişey sölicem belkide pek çok arkadaş kızcak. Sölicem şey şu: Arkadaşlar romu tam denemeden değiştirmeyin. Bu deneme durumu bazen bir hafta bazen 1 ay bazen 1 yıl olur. Her çıkan romdan sonra hemen romunuz değiştirirseniz her defasında beklenti artar ve siz ne kadar çok rom değiştirirseniz daha fazlasını istersiniz. Örnek olarak şunu gösterebilirim teknoloji ortamında samsung markası her 6 ayda bir tel çıkario samsung galaxy s çıktı ve siz aldınız 6 ay sonra galaxy s2 çıktı ve siz onuda aldınız 6 ay sonra galaxy s3 çıktı siz onuda aldınız aslında ilk teliniz güzeldi ve sizi idare edioyodu ama sizde bir düşünce çıkmaya başladı her yeni tel daha güzel yapiolar siz bu şekilde teknolojiyi kendinize adapte ederseniz olan sizin ekonomik durumunuza olur. (Bu sadece konuyla alakalı bir örnektir. [Kullandığım tel s3 tür]) Bu örnekle şunu demek istiyorum siz bir rom kurdunuz ve kurduktan bir iki gün sonra o romun üst versiyonu çıkmış siz onu da kurarsanız bu şekilde hiç bir romu tam olarak deneyemezsiniz. Romu tam olarak denemeniz için belli bir zaman bırakın hem teli de yormamış olursunuz hem de beklentiniz yükselmez ve bu şekilde daha mutlu olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: morki05
kartal2378

kartal2378

Üye
Haklisin tomm,bir hafta lazim rom denemesi icin,ama yinede v9 kendini belli ediyor bastan,soylemeden edemeyecem,optimizasyonu iyi yapmis bu sefer,wipe yapmadigim halde,soyle diyeyim,tel v8.1 e gore akiyor

• Beğen
Tepkiler: tomm ve morki05

Üst Alt