Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

funny_halil

Üye
Benim imei silindi ne yapabilirim nulll yazıyor

deadwarder

deadwarder

Üye
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Yeni rom çıktıgında yükleme yapıyoruz ve her defasında kullandıgım uygulama oyun vs tekrar kurup ayarlarını yapıyoruz. Bunun bir çözümü varmıdır. aynı uygulama ve ayarları odlugu gibi yedekleyip romdan sonra tekrar geri yükleme gibi yada aktarma gibi bir durum varmı

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Ustalar ben hala v7 deyim ne dersiniz geçeyim mi v9 a sayfaları okudum ama herhalde çok fazla kişi kurmamış romu yorumlar ışığında bende karar vereceğim şu anda ben memnunum v7 den artıları nelerdir acaba birde imei için sıkıntı oluyor mu Teşekkürler

kerselkersel

Üye
mrblar ben blekota v9 kurdum iyi hoşta ana ekranda sürekli uygulama yüklenemedi uyarısı çıkıyo play store da öğe bulunamdı diye hata veriyor wipe larla temizleyip kurulum yaptım bunun bi çözümü varmıdır..

serdar431

serdar431

Üye
mrblar ben blekota v9 kurdum iyi hoşta ana ekranda sürekli uygulama yüklenemedi uyarısı çıkıyo play store da öğe bulunamdı diye hata veriyor wipe larla temizleyip kurulum yaptım bunun bi çözümü varmıdır..
bende kurdum ama oyle bir sorun yok. ya yanlislikla birsey sildin yada kurulumda sorun var. wipeler derken megawipe yaptinmi ?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar ilk sayfada linke tıklayınca MEGAnın amblem çıktığında seçiyorum. ama mega hesabı geldiğinde not found diyor.
yükleme yapan arkadaşlar sevabına mega ya yükler misiniz???
:) :)

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ilk sayfada linke tıklayınca MEGAnın amblem çıktığında seçiyorum. ama mega hesabı geldiğinde not found diyor.
yükleme yapan arkadaşlar sevabına mega ya yükler misiniz???
:) :)
Buyrun:

• Beğen
Tepkiler: helppo ve nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
Teşekkürler müdürüm :D

caerisma

Üye
bu rom v9 bir harika internetsiz 5 saat beklemede tasarrrufsuz %1 gitti samsung orjinal romunda %8 gidiyordu

kerselkersel

Üye
bende kurdum ama oyle bir sorun yok. ya yanlislikla birsey sildin yada kurulumda sorun var. wipeler derken megawipe yaptinmi ?
wipe daata/factory reset ve wipe cache partition yaptım sadece..

caerisma

Üye
telefon geldiğinde geç açılma sorunu var ancak ayarlardan bişeyler kaldırdım o da düzeldi

liamgallagher

liamgallagher

Üye
Ben bunu daha önce kurmuştum. Güncellenmiş. Hangisini kurmam gerekiyor? Telefon iyice yavaşlamaya başladı bu arada.

Eski S3 e getirmek için SuperSU da Root Kaldrma desem olur mu?

yassiino

yassiino

Üye

Kurulumdaki Samsung servislerini seçmen gerek, Pullup'ı seçmediğin için bu uyarıyı alıyorsun. Seçip kur düzelir.
Ayrıca arkadaşlar şunu anladım ki S3 gerçekten 4.3 üstü kaldırmıyor, kurmayın derim; tertemiz kurulum yapmama rağmen bataryası yarım gün ancak dayanıyor. Sabah şarj edip çıktım evden 5 saatte %2 kaldı ve şimdi de kapandı telefon. Bunun yüklediğim uygulamalarla ilgisi falan yok kesinlikle. Orijinal 4.3 kuruluyken de aynı programlar kuruluydu. Denemek için farklı farklı kurulumlar yaptım ama sonuç aynı; batarya çok çok çabuk biitiyor. Bu sadece ilk sorun; ikinci sorun rehber ve mesajlaşma. İki uygulamayı da sürekli kapatıp duruyor kendisi, birkaç ufak tefek program kurdum ram 700lere çıktı. Bakın romlardan anlamayan biri değilim, hangi program telefonu ne kadar yorar biliyorum; tavsiyem 4.3 üzerine kurulu romlar kullanın. Yine de emeği geçen herkesin eline sağlık.

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar kurdum
kullanıyorm.
şu an için beğenmediğim tek şey açılıştaki animasyon.
onu v8.1 deki ile nasıl değiştiririz??

kartal2378

kartal2378

Üye
Kurulumdaki Samsung servislerini seçmen gerek, Pullup'ı seçmediğin için bu uyarıyı alıyorsun. Seçip kur düzelir.
Ayrıca arkadaşlar şunu anladım ki S3 gerçekten 4.3 üstü kaldırmıyor, kurmayın derim; tertemiz kurulum yapmama rağmen bataryası yarım gün ancak dayanıyor. Sabah şarj edip çıktım evden 5 saatte %2 kaldı ve şimdi de kapandı telefon. Bunun yüklediğim uygulamalarla ilgisi falan yok kesinlikle. Orijinal 4.3 kuruluyken de aynı programlar kuruluydu. Denemek için farklı farklı kurulumlar yaptım ama sonuç aynı; batarya çok çok çabuk biitiyor. Bu sadece ilk sorun; ikinci sorun rehber ve mesajlaşma. İki uygulamayı da sürekli kapatıp duruyor kendisi, birkaç ufak tefek program kurdum ram 700lere çıktı. Bakın romlardan anlamayan biri değilim, hangi program telefonu ne kadar yorar biliyorum; tavsiyem 4.3 üzerine kurulu romlar kullanın. Yine de emeği geçen herkesin eline sağlık.
Kesinlikle katilmiyorum, bataryan bozuk olabilir,4.4.2 de kaldirir 5.0 da kaldirir

Üst Alt