burak1553
Üye
Facebook uygulamasında izleniyordostum facede video izleyemiyorum ben ama![]()
Tarayıcılarda açılmayabilir
Facebook uygulamasında izleniyordostum facede video izleyemiyorum ben ama![]()
arkadaşlar 8.1 de sizdede rehberde takılmalar oluyormu. Gün içerisinde TElefon veya kişiler menüsüne girdiğim zaman geri atıyor hata da vermiyor ancak açılmadan geri ana menüye dönüyor telefon yeniden başlayınmda düzeliyor. Sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz.
bende yasiyorum o sorunu rehbere giriyorum acmadan geri atiyor ana menüye ingilizcesi olan bir arkadas xda da blekotaya bildirse belki bir çözüm bulur. simdilik marketten baska rehber kullaniyorum ama s5 rehberinin yerini tutmuyorEvet o sorunu ben de yaşıyorum. Sadece rehberde değil diğer uygulamalarda da yapıyor ara sıra. Yeniden başlatmak harici kalıcı bir çözümü var mı?
Exdialer gibi bir program varken nasil samsungunkini kullaniyosunuz anlamiyorum,stock romda da bunda da ben vazgecemiyom exdialerden,bir kere cok cok pratik herseyiylebende yasiyorum o sorunu rehbere giriyorum acmadan geri atiyor ana menüye ingilizcesi olan bir arkadas xda da blekotaya bildirse belki bir çözüm bulur. simdilik marketten baska rehber kullaniyorum ama s5 rehberinin yerini tutmuyor
bende simdi onu kullaniyorum geri atma sorunu oldugu icin. normalde calissa sorunsuz gerek yok ama acil birey oluyor yeniden baslatmadan duzelmiyorExdialer gibi bir program varken nasil samsungunkini kullaniyosunuz anlamiyorum,stock romda da bunda da ben vazgecemiyom exdialerden,bir kere cok cok pratik herseyiyle
Para verip aldigim nadir uygulamalardan biridir exdialerbende simdi onu kullaniyorum geri atma sorunu oldugu icin. normalde calissa sorunsuz gerek yok ama acil birey oluyor yeniden baslatmadan duzelmiyor
kardesim ex dialer ucretsizi kullaniyorum az once rehbere birini kayit etmek istedim + ya tikliyorum hicbirsey olmuyor. kisi eklemeyi nasil yapiyoruz?Para verip aldigim nadir uygulamalardan biridir exdialer
+ ya tiklayinca olmasi lazim,ucretsizi oldugu icindir,kesinlikle ucretlisini al dostum,verdigim para helal olsun dersinkardesim ex dialer ucretsizi kullaniyorum az once rehbere birini kayit etmek istedim + ya tikliyorum hicbirsey olmuyor. kisi eklemeyi nasil yapiyoruz?
Evet bende aynı ve benzeri sorun lar yaşıyorumarkadaşlar 8.1 de sizdede rehberde takılmalar oluyormu. Gün içerisinde TElefon veya kişiler menüsüne girdiğim zaman geri atıyor hata da vermiyor ancak açılmadan geri ana menüye dönüyor telefon yeniden başlayınmda düzeliyor. Sizlerde aynı sorunu yaşıyormusunuz.
pro apk buldum yukledim yine ayni + tikliyorum hicbirsey olmuyor+ ya tiklayinca olmasi lazim,ucretsizi oldugu icindir,kesinlikle ucretlisini al dostum,verdigim para helal olsun dersin

Ha birde şarj dolumu yavaşladı orj . S3 şarj kullanıyorum. Sizlerde de varmı ?
Abicim bi sikinti var o zaman,yani boyle olmamasi lazim,rehber ayarlarina bir bak bencepro apk buldum yukledim yine ayni + tikliyorum hicbirsey olmuyor![]()
tmm kardesim tekrar en bastan sildim yukledim duzeldi tesekkurlerAbicim bi sikinti var o zaman,yani boyle olmamasi lazim,rehber ayarlarina bir bak bence
v8.1sansorleri dene bakalım çalışıyormu adam rom bort ediyor çalışmayan şeylerden haberi yok s5 multisangda yok aziz ardaşımız toplama yaptıgı halde bunlardan guzel rom çıkarıyor ortayaAzizin romda email çalışmadı. Azizin rom bundan iyi değil haksızlık yapmayalım.