helppo
Üye
resim için saol admimGayet güzel olmuş bir iki bug var ama kernel yüklemedim çok seri kasma yok tabi şimdilik
Ram de kurduğumdan beri 480 520 lerde
linki xsda bulamadım link verecek arkadaşları bekliyorum
linki atanmı admimRam kullanımı artabilir
Pek fark yok akıllı duraklatma çalışıyor
kardeş doğru söylüyon bendeki açgözlülük işteBen hala v7 yi kullaniom şimdi bişey sölicem belkide pek çok arkadaş kızcak. Sölicem şey şu: Arkadaşlar romu tam denemeden değiştirmeyin. Bu deneme durumu bazen bir hafta bazen 1 ay bazen 1 yıl olur. Her çıkan romdan sonra hemen romunuz değiştirirseniz her defasında beklenti artar ve siz ne kadar çok rom değiştirirseniz daha fazlasını istersiniz. Örnek olarak şunu gösterebilirim teknoloji ortamında samsung markası her 6 ayda bir tel çıkario samsung galaxy s çıktı ve siz aldınız 6 ay sonra galaxy s2 çıktı ve siz onuda aldınız 6 ay sonra galaxy s3 çıktı siz onuda aldınız aslında ilk teliniz güzeldi ve sizi idare edioyodu ama sizde bir düşünce çıkmaya başladı her yeni tel daha güzel yapiolar siz bu şekilde teknolojiyi kendinize adapte ederseniz olan sizin ekonomik durumunuza olur. (Bu sadece konuyla alakalı bir örnektir. [Kullandığım tel s3 tür]) Bu örnekle şunu demek istiyorum siz bir rom kurdunuz ve kurduktan bir iki gün sonra o romun üst versiyonu çıkmış siz onu da kurarsanız bu şekilde hiç bir romu tam olarak deneyemezsiniz. Romu tam olarak denemeniz için belli bir zaman bırakın hem teli de yormamış olursunuz hem de beklentiniz yükselmez ve bu şekilde daha mutlu olursunuz.