ErenMSC
Üye
Megawipe nasıl yapılıyor kısa bir anlatımEn iyisi megawipe
Ama konuda anlattığım gibi yapsanızda olur
Megawipe nasıl yapılıyor kısa bir anlatımEn iyisi megawipe
Ama konuda anlattığım gibi yapsanızda olur
Megawipe dosyası var internetten indirip flashlıyorsun telefondaki her şey siliniyorMegawipe nasıl yapılıyor kısa bir anlatım
Link atabilirmisin.MegawipeMegawipe dosyası var internetten indirip flashlıyorsun telefondaki her şey siliniyor
Konuda anlattığım gibi yapsanda olur resimler ve müzikler silinmez
Philz touch recoveryden kurulum yaparsan daha iyi olur
Bende yokLink atabilirmisin.Megawipe
Şu anda kullandıgın rom bu mu?Bende yok
İnternette aratıp bulabilirsin
Konuyuda beğenirsin![]()
S3ten Note 4 geçtimŞu anda kullandıgın rom bu mu?
Gerçi kurdugum rom bi önceki di. Bunu denicem bideS3ten Note 4 geçtim
Orijinal romu kullanıyorum
%18 den %5 e düştü
Ben öyle okudum gerçek değeri yapınca çıkıyormuş. Gerçek değerinde dolum yapınca fazla sarj alıyormuş ben bi fark göremedim ama%40tan %4'e düştü.
kodu girince battery optimization mu öyle bişey geliyor.
quick start deyince de pil bi anda "eriyor."
Bu sorunu kaç defa rom kurdum hiç başıma gelmedi ama çözümü bilen arkadaşlar yardım edebilirHocam ne yaptıysam şu wifi sorununu çözemedim , rom gayet iyi ama wifi canımı sıkmaya başladı.
Temiz kurulum yaptığımdan eminim , başta sim'i görmemişti modemi kurduktan sonra sıkıntısız çalışmaya başladı.
Wifi şifresini giriyorum , bağlan dediğim anda "kaydedildi, güvenli" diye yazı çıkıyor ve kalıyor öyle.
Yardımcı olursanız gayet memnun olurum.
ben ilk kurulurken wifi açık şekilde tüm ayarları yapıyorum.Rom'u birden çok defa kurmama rağmen düzelmedi , umarım sorunu halledebilecek biri olur da rom'un keyfini sürsem.
2 gündür kullanıyorum romu. Yüklediğime pişmanım. V9 daha iyiydi günde 4 5 defa reset atıyorum telefona ram çok şişiyor. Dn4 dediğiniz romda pek ahım şahım birşey değil çoğu yeri halen ingi BENDE O DN4 romu sonuç bekliyordum bilgin için saol
Efs yedeğin varsa istersen o dosyayı sil yeniden yapıştır. Belki sorun oradadır. Sadece bir ihtimal bu. Kimi wıfe ekleri var romlar için istersen oları araştırHocam ne yaptıysam şu wifi sorununu çözemedim , rom gayet iyi ama wifi canımı sıkmaya başladı.
Temiz kurulum yaptığımdan eminim , başta sim'i görmemişti modemi kurduktan sonra sıkıntısız çalışmaya başladı.
Wifi şifresini giriyorum , bağlan dediğim anda "kaydedildi, güvenli" diye yazı çıkıyor ve kalıyor öyle.
Yardımcı olursanız gayet memnun olurum.